cevaplar için arkadaşlara teşekkür ederim.
hayırlısı buymuş demek.
Kardesimin karısı 5 yıl oyle oldu, ayni dediginiz gibi, gah ilac icdi, kardesime seni seviyorum dedi, gah evden habersiz ora bura gitdi, seviyorum dedi, ayrildilar ve 2 erkek cocuk ortada kaldi, yine pismanmis ama kardesim nefret ediyor, halbuki severek evlenmisdiler.
durum o denli kritik olabilir yani.
Mesela ne gibi durumlarda nasil tavir sergiliyor kariniz? kardesimin karisini goren ne guzel insandir derdi, taniyan amann uzak olsun derdi.
eşimde öyle ilk tanıştığında gayet nazik sıcak kanlı sevecen tanımaya başladıkca icinden cıkamayacağın muammalar başgösteriyor.
Konuş onunla. Ayrılalım mı de seviyosan seviyorum ama senin ne istediğini bilmiyorum de. Dürüstçe konuşup bir sonuca varalım de
herhangi bir sonuca varamıyoruz. en sonunda birbirimizin taleplerine göre hareket etmeye karar verdik.
:)))
almadan vermek allaha mahsus ise eğer şimdi sıra eşimde herşey karşlıklı.
katılıyorum nehıre
gerek kalmadı boşanma kararı aldık. nikah iptali için başvuracak yarın.
eşinin güven eksikliği var bunu karşıklı konuşarak halledin eğer hala ilk günkü heycanın sevgin kaybolmuşssa oda bunda hem fikirse karşıklı üzülüerek söylüyorum ayrılın ama onu tekrar ilk günkü haline getirebilirsen büyük bir iş başarmış olursun
Daha ikinci ayda bunu mu söylemeye başladı? Ailesiyle konuşun, inkar ediyorsa öyle konuşurken ses kaydı yapıp dinlettirin ailesine.
ailesinin durumdan haberi var ve mesaj kayıtlarını gösterdim. Onlar yapıcı konuşuyorlar
Cevap
12Cevap
bunda bilmiycek nevar kadincagiz sevgini hissetmeye calisiyor ben bosanmak istesemde beni hala severmi beni gercekten birakirmi ve beni gercekten seviyormu ona sevgini yeterince gosterememmsin ilgisiz birakmissin anlasilan daha fazla zaman gecirin ve fazlaayla ilgi istedi icin ilgi goster ihmal etme gerckten ayrilmak. istese ailesinede acilir o sadece seni istiyor bunu ilgisiz her evli kadin yapiyor artik canini skma duzelir ; ) sadece ilgi ilgi ve ilgi. : )
ilgi ile alakası yok. belirttiğim sorunu tam olarak okumamışsınız sanırım.. kıyaslama doğru olmaz ama terazide tartacak olsak ilgim onu ezer.
bizim aile yapımızda bu yoktur malesef herkes hayatın getirilerine gögüs gerer yani kısaca ona şaklabanlık yapmıyorum. buna ilgide demezdim zaten ben onla yeterince konuşup paylaşıyorum hediye vb şeyleri özel günleri asla ihmal etmedim. Ki doğum günümü bile hatırlamadı :)
bu benim evliliğimi etkiliyorsa sır olarak kalmamalı. mantıklı mı sırları vardır bilmeniz gerekmez, boşanma durumuna gelmişiz hala mı ben ben ben olayı.
siz olsanız ne yapardınız.
anlıyorum peki o neden vazgeçmiyor ya da boşanmıyor.
kendime şu an acıdım valla. 25 yaşında hayatmı mahvetme yolunda koşar adım ilerliyorum sanırım. ailesinden korktuğu aşikar. sadece duymak istemediğim şeyler.
ailesinden korkusuna benle devam etme zorunda olduğu durumu sevgisizliği vb gibi şeyler..
evet eşimi seviyorum.
teşekkür ederim hanımefendi. alakanız için tavsiyelerinizi dikkate alacağım
Daha evliliğinizin ilk cicim ayları olan aylar ve siz boşanmaktan bahsediyosunuz. Belki evliliğe uyum aşaması olduğu için ikinizde de bunun stresi vardır. Konuşarak, birlikte bazı faaliyetler yaparak, birlikte vakit geçirerek bunu aşabilirsiniz sanırım?
Düzgün bir şekilde Çek kenara Konuş olmadı annenı sok araya Dicem o biraz tuhaf kaçıcak
anne olayı ters gözüm :)
Eğer seviyorsan evlilik danışmanına ya da psikoterapiye götür ha sevmiyorsan bitsin diyorsan da evet bende boşanmak istiyorum bitsin gitsin de
evet bitsin dendiğinde davayı sen aç o halde diyor ben açmıcam diyor :)
Allah allah..
İyi aç sende yalnız bir gün de bu konuşmalarını kayıt et davada kullanırsın benden söylemesi
Abi saka misin? Oyuncak mı bu 2 ay da karar mı verilir., sizi yaptığınızı liseli ergenler yapmıyor:) hiç mi tanımadın eşini? Insan bir 1 2 yıl nişanlı kalır. Simdi kızın da kılığı gitti ona da zor olur sana da bide cocuk varsa tamam
2 aylık evliyim martta sözlendik agustos 19 da evlendik şimdi sence ne kadar tanıdığımız belli olur mu. cocuk zaten olamaz birlikteliğimizin toplamı 9 ay yapmıyor :)
boşa gitsin birader egolarını tatmin edememiş yenge uğraşma
ağzına vur bak bakim konuşuyo mu kadına şiddete evet fdskjkdjkfd
prensip olarak şiddete karşıyım. yumruklarla vurmak benlik değil... :)
adamsın adam
teşekkür ederim
Eşini mutlu etmek için ufak süprizler falan yap ve konuş onunla belliki tribi sana
bunlar defalarca ypaılan şeyler bu güne kadar. en son 16.18 de cicek gönderdim bakalım iş yerine :) hayırlısı
sana kızdığı sevgim bitti dediği olay ne peki?
facebook. arkamdan iş çevirmesi ve bunu konuşmaya çalıştığımda ki tepkileri vs vs vs.
Sen o bağardıkça sarıl. O sinirlendikçe kokla. Bak nası düzeliyo herşey.
ahh :) dediklerinle olsaydı sarmaşık olmuştuk. olmuyor maalesefff fikirler okyanus gibi ama o kıyı bu dalgaları benimsemiyor
teşekkür ederim hanımefendi önerilerinizi dikkate alacağım. :)
erkeksi bir kadınsa çekeceğin var.
Tavsiyem 2-3 yıl çocuk yapma!!!
aynı yorumuda ben ondan duydum en son 2 yıl cocuk olmasın diye. :D
Bozan abi çocuk yoksa hayır gelmez sana ondan yanlış anlama ama aldatiyo olmasın
dediğim gibi ihanet yok.
Boşanmayı gerektirecek birşey yok. Devam et. Bunlar geçici şeyler.
O iş tutmaz ailesine karşı sorunları saklıyor yarın bir gün sana kalacak ihale
Çok yenisiniz.
Hemen anlamayın bu kararı.
Psikoloğa gidin 2 nizde
kendisi şahsen daha önce psikolojik tedavi görmüş
Belli oluyorda sen bir daha götür. İnsanların zor zamanları olur. Vazgeçme bu kadar kolay vazgeçme ondan bu kadar kolay izin verme pes etmeye
İlgi herşeyin çağresidir..
malesef değil.
bizim ki çok farklı bir durum anlaşılır bir durum buda. ben ilgili iken olan bir olay bu. yani ona hakettiği değeri ve ilgiyi fazlasıyla verdim ikimizde bu konuda hemfikiriz eşimle. açıkca dile geliyor bu.
veyahut yakın bir akrabası?
ilginç bir durum sabret
Daha 2 ay olmuş ya ne çabuk bitiyor sevgi :/
:D sesli gülücem artık bu soru sorulduğunda
Belki ona ilgi göstermeni istiyordur.
ona gösterdiğim ilgiyi, verdiğim kıymeti taşa verseydim çatlardı. bu bşy ifade eder sanırım
derhal ilişki uzmanına veya psikoloğa
kendisi daha önce psikolojik tedavi görmüş. faydası olduğu söylenemez.
evliyim ve benimde sorunlarım var ayrıca yeni evliyim 5 aylık.. bence senin eşin kendi ailesine veya senin ailene karşı masum rolü oynuyor ama evde sana ahkam kesiyor boşanalım diye.. senden bekliyor davayı.. eğer sen dava açarsan belkide maddi sömürecek seni.. devlet artık kadından yana olduğu için sakın boşanma olursa dava eden ilk sen olma.. devlet kadını madur görüp sana yüklü cezalar verir.. kavga sebepleri neler mesela?
kavga sebebi facebook. bana erkeklerin mesaj attığını benim üzülmemem için göstermediğini söyledi. Bende şifresini istedim vermedi, tamam sen göster birlikte bakalım dedim olmaz dedi. bir gün tamam kapattım dedi inandık, 3 gün geçmedi sayfasını aktif edip beni engelleme durumuna düşmüş ben it direktörüyüm. uzmanlık alanım bu. bunu ona sorduğumda tavırlarımdan sıkıldığını bıktığını boşanmak istediğini belirtti kısaca onca hakarete dayanarak. bende durumun ciddiyetini göz önüne alarak ailesine başvurdum.
aileler kesinlikle böyle bişey olamayacağını cocukca davrandığı düzeleceğini söylüyor
anlıyorum.
Bzım kndımıze hayrımız yok sna nasıl olsun
Hayirlisi ne diyelim.
hayırlısı diyelim
arkadasa katılıyorum
hangi konuda?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar