İki insan da istekli olmalı birlikte bir şeyler yapmaya. Başkasını aramamalı ve yanındaki insanla bir şeyler yapınca mutlu olmalı. Böyleyse zaten ekstrem şeylere gerek yok bence haftasonu boyunca bir dizi bitirseler de çok mutlu olurlar.
Kesinlikle katılıyorum, insanların çoğu orta gelirli bile değil, asgari ücret ile geçinmeye çalışıyorlar, pazar gününü beraber geçirebilen çiftler şanslı katogorisine giriyor.
Birbirini sevmek için nedenler bulmalı, kötü yönleri göremezsen gelinip iyi ve hoş yönlerine odaklanılmalı, sorunlar konuşarak çözülmeli, içine atarak değil, taraflar birbirlerinin isteklerine ve kararlarına değer vermeli, birbirlerine değersisz hissetirmemeli, birbirlerinin ailelerine daima saygı ve sevgi çerçevesinde bahsetmeli, kararlar ortak alınmalı, ve vakit buldukça beraber vakit geçirmeliler.
Evlilik çocuktan sonra maratonlaşıyor bence o yuZden cocugumuzu anneannesi veya babannesine emanet edip eşimle mini tatillere giderdim daha fazlasıda var usendim Şu an
Bitmemesi için birsey yapilmaz çünkü eslerin birbirlerine olan bagliliklari, hissiyatlari kişinin isteğiyle olmaz. Acik olmak lazim, sevgiyi hissettirmek lazım, insan kendine nasil davraniyorsa, helaline daha iyi davranmasi lazim. kosulsuz şartsız sevmek lazim, ben sen değil, biz olmasi lazim, kisilerin 1 olmasi lazim.