Bu duruma göre değişir. Değmeyecek biri ise, mesajında sert bir uslup kullanmışsa, seni aldatmışsa cevap vermemek en güzeli. Ama ilişkiniz bunların haricinde ne kadar kötüde olsa, ayrılık mesajına en azından kendine iyi bak demek gerekir bazen. Onunla beraber geçirdiğin vakitlerin hiçbiri değersiz değildir eminim. Ve ilişkinize verdiğiniz az çok bir emek var, bu da değersiz değildir.
Ayrıca şunuda belirteyim. Hep söyleriz ya, benden ayrılmak istiyor, s*kime kadar diye. O iş öyle değil aslında, onu egomuzdan, onu gururumuzdan söylüyoruz hep. En azından ayrılsa dahi karşı taraf senden, bir arayıp kısa bir sohbet etmek gerekir.
Ayrıca; karşı taraf senden vazgeçtiğini söylemiş olsada, sen cevap vermiyorsan eğer çoktan vazgeçmişsin demektir.
Ve karşındaki kişi senin bu tavrına ne kadar çok ezik gözüyle baksada, emin ol sana o gözle baktığı için ezik olan odur. Hayatta geri kazanamayacağın en büyük ve tek şeyi feda ettin onun için, zamanı. Ve onunla kısa sürede olsa birlikteliğin olmuşsa, onun için zamanını harcamışsan, en azından kısa bir sohbeti veya hoşçakal demeyi ihmal etme !
Ben buna inanırım bayan.
Benimde ayrılırken sinirlenip cevap vermediğim zamanlar oldu. Cevap alamadığım zamanlarda oldu. Ama emin ol ufacık bir cevap dahi yeterli olacaktır. Hoşçakal !75 Yorumla
Soran+1 yılHaklısım diye mesaj attım. O da konuşabilir miyiz diye mesaj attı. Konuştuk. Benim kozdığım olayı aydınlattı. Barıştık :)
- +1 yıl
Dediğim gibi, bir adım atmasaydın eğer sen çoktan vazgeçmiş olurdun ve barışamazdınız belkide.
Ama o da ayrılıyorum dediyse, ilişkiniz ne kadar güzel olabilir ki? Ayrılacaksan ayrılıyorum de, seviyorsan seviyorum de, ayrılmıyorsan birşey söyleme.
Böyle ilkokul çocuklarının utangaçlıktan dolayı, ilgi görmek istemelerinden dolayı karşı tarafa ayrılıyorum gibi bahaneler sunmasına benziyor. Koskoca insanlarsınız artık. İlişkinizde biraz ciddiyet olsun, biraz saygı olsun, biraz duygu olsun...
Neyse, bu sizin ilişkiniz. Karışma hakkım yok. Saygımı aşmadığım sürece fikrimi belirtmemi engelleyecek bir durumda yok.
Umarım anlatmak istediğimi anladın bayan. İlişkilerde sevmeseniz dahi belirli bir saygı ve ciddiyet olsun biraz.
www.google.com.tr/imgres
Soran+1 yılBen kızmıştım o da direk bitirmemişti zaten sen bana güvenmiyorsun olmuyor yazmıştı.
Ben de susmuştum. Bir gün sonra gaklısın ben seni çok iyi anlıyorum artık rahatsız etmeyecwğim dedim o da kendine iyi bak dedi. Sonra son kez konuşalım mı dedi. Ve konuşurken açıklamalarını yaptı. SonradrvM dedik ama ben dün gece çok ağladım.
Soran+1 yılUzun mesajınız için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim.
Direk ayrılık mesajı olmamış o zaman bu seninki. Her ilişkide olduğu gibi birbirinize biraz kızmışsınız o kadar. O zaman problem yoktur. :)
Akışına bırakın ilişkinizi. Nasıl olsa her çıktığın kişi ile evlenmiyorsun. Belki buda birgün bitecek. Ama en azından o güne kadar doya doya yaşayın ve ayrılırken güzel ayrılın. Sonrasıda güzel anılarımız oldu diyebilin birbirinize.
Hadi mutluluklar dilerim. :D
En İyi Cevaplar
+1 yılyani düşsel avuntulardan özlü sözlerle onu iyice kendinden soğutmak yerine saygı duymak daha önemli çünkü insan olan ilişki esnasında olduğu gibi ayrılırken kendini belli eder.. bol küfürlü şiddetli ayrılıklar pişmanlıktan başka hiç bişey değildir hayat tesadüflerle doludur yarın bigün ummadık bir ortamda karşılaşınca yerin dibine girer insan bu yüzden ayrılıkta en önemli husus kendini bozmamaktır bide sevgisine saygı gösterceksin hemen gidip başkasını bulmak yara bandıdır sizin için yanlış bir hareket.. kanayan yaralarınada başka bedenler basarsan mikrop kaparsın.. neticede çok zor biliyorum ama ayrılığın ilk ayında kendinize hakim olun.. senden uzakta duramam demiş kavuşmak için umudum olmasa dünyadaki en güzel yari bulamam gönlümdeki köşk olmasa.. zaten sizden ayrılıyosa.. köşkünüzün sahibi olacak kapasitede değildir :) unutmayın
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok gğzel anlatmışsınız.
Biz barıştık :)- +1 yıl
mutluluk sizinle olsun :) dün baki olsada ayrılık.. aşk her daim ölümsüzdür :)
+1 yılCANIM bu durumda can acıtmaya takarsan kendini kandırırsın. :D bayan olarak sana tavsiyem kendinden ödün verme kişiliğindende, ayrılıyorsa saygı duy teşekkür et gönlüne göre versin allah de sonrasında birdaha birşey deme. o dersede deme. Diyeceği şey varsa zaten isterse sana bir şekilde ulaşır ispat eder. Kızın terk edeni biraz merhametli oluyor ama erkein gidişi acımasızcadır. bencil oluyorlar. o yüzden bişiler yaparak sadece basit duruma düşersin, konuşarakda düşersin ;)
413 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Bir gün oldu hiç birşey yazmadım. Ne yapim şimdi?
- +1 yıl
öncelikle birilerine ne yapim diye sormamak ile baila işe, sonra aktivitelere yönlen ve onu sana hatırlatmıcak şeyler yap mesela alışveriş, mesela arkadaşlarınla gez. canlı müzkler dinle. NAP BİLİYORMUSUN ONU HAYATINDAN TAMAMEN ÇIKAR
Soran+1 yılBen hani cevap yazıp haklısın anlıyorum falan desem mi diye düşğndüm de.
Zamanla unutulur diyorlar. Umarım öylr olur- +1 yıl
yok deme bence bişey.
Soran+1 yılDuruma göre haklısın ve artık rahatsız etmeyeceğim yazdım ve bitirdim. Oh be rahatladım
- +1 yıl
;) en dogrusunu yaptın
Soran+1 yılO da son kez konuşavilir miyiz dedi. Konuştuk. Kızdığım durumu açıklığa kavuşturdu. Ve biz barıştık :)
- +1 yıl
ne demiştim sana ben :D :D
- +1 yıl
bak tecrübem konuştu canım erkek milleti kıçından koşarsan ki koşman için yaparlar böyle şapa binersin. Ama kendi kıymetini bilirsen o şapa düşer böyle yokluğun yavaşdan koyar. taviz verme benden tekrar tavsiye. Ayrılırsa güle güle de gitsin ve bidaha yaparsa geri dönme :D :D baya uğraşırsa o zaman barış ve şart koy
- +1 yıl
abla sözü dinle :D
Soran+1 yılEvet ya. Kal desem böyle olmazdı :)
Soran+1 yılDinlerim budan sonra :)
Soran+1 yılGerçekçiydi yorumun :)
+1 yılOna cidden kafayı yedirtmek istiyorsan cevap verme, ama ona ne olduğu umrumda bile değil, şu içimdekileri dökeyim de ondan sonra ne hali varsa görsün diyorsan yaz her istediğin şeyi, ama sonra o cevap atmazsa sen sinirden çatlarsın bunu da hesap et yani :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısım diye mesaj attım. O da konuşabilir miyiz diye mesaj attı. Konuştuk. Benim kozdığım olayı aydınlattı. Barıştık :)
- +1 yıl
Sevindim, inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsın...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
+1 yılSessiz kal. Sessizlik şüphe getirir. Kör bıçak gibidir. Konuşursan bıçak bir anda keser. Ama sessizlik ağır ağır acı vere vere öldürür. Zaten bitmiş birşey ne söyleceksin ve neye yarayacak ki. Nefes tüketmene değmez. ama niyetin acı çeksin intikam alayım diyorsan sus sadece sessiz kal ona en büyük cevap senin ayrılık mesajına karşılık verecek kadar bile tenezzül etmiyorum demek olur.
150 YorumlaBen hep sessiz kalirdim çünkü konusursam yaptigi yanlislari yuzune vururum sen bunlari yapmana ragmen ben senden ayrilmadim seni hep sevdim derdim iyi yonu kotu yonu her seyi yuzune vururum ama bunlari yapmaktansa susmayi tercih ederim beni iyi bilsin isterim ama bu aptalliktir sen konusmalisin belki kazanabilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Anlıyorum. Hoşçakal dedim bir gün sınra anında lütfen son kes konuşabilr myz yazdı
+1 yılCevap versen de vermesen de bu sonucu yani ayrıldığınız gerçeğini değiştirmez. Ayrıca ayrılmak isteyen birine de cevap vermiş olan veya olmaman ona acı vermez nasılsa umrunda olduğun zamanlar geride kalmış. İçin rahat etmeyecekse ileride keşke bir şey deseydim diyeceksen at.
00 Yorumlamesajla ayrılık olmaz. mesajla ayrılık olursa cevap verilmez. mesajla ayrılmak hakarettir bence. sadece sevdiğin insana değil aranızda yaşanmış her şeye bir hakarettir ayrılık mesajı. en iyi yapılacak şey, umursamamaktır. çünkü en büyük tepki, tepkisizliktir aslında.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Barışmışsın fakat bu tekrar ayrılmayacağın anlamına gelmez hiç kimseye değmiyor ne diyor can yücel
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
“O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.41 Yorumla
Soran+1 yılHiç sevmim mi
deilkanlı gibi yüzüne dedim hep ayrılak die
Her seferindede ya tokat yedim ya da kült haline gelmiş o küfürü
"o. çocuğusun biliyorsun dimi"83 Yorumla
Soran+1 yılSenle sevgili olsak mesela sen benden ayrılöak istesen ben sana cevap versem mi daha çok canın acır sussam mı
- +1 yıl
:D:D
Sessizlik hiç bir zaman iyi değildir. Karşında ki insandan öte kendine değer verip, söyleyeceklerini söylemelisin. Ayrıca karşında ki de bir insan. Böyle bir durumda susmak seni yüceltmez, duygusuz yapar. Saygılar.
23 Yorumla
Soran+1 yılSenle sevgili olsak mesela sen benden ayrılöak istesen ben sana cevap versem mi daha çok canın acır sussam mı
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılKesinlikle sessiz kalmalisin özellikle de ona en büyük ızdırapi pişmanligi tattirmak için;) eğer içindekileri dokersen ya sana zavalli diyecek ya da bahaneler uretecek
33 Yorumla
Soran+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Haklısın mı yoksa tamamen susmak mı daha iyi?
- +1 yıl
Terkedilmiş biri olarak şunu diyim ben hakliysam asla peşinden gitmem ki öyle yaptım aradan 15 gün sonra aradi ağladı vs neden aramadin neden sen onlar gibi değilsin dedi Cunku o benim arayacağımi onsuz yasayamayacagimi saniyordu işte bu çok önemli sen tepki verir ararsan bu durumda dusersin ve o gene egosunu tatmin eder
Soran+1 yılÇok güzel teknik :)
soruyu soralı baya olmuş sessiz kalmamışsındır umarım, bence oda senin gibi sessizliğini koruduysa şu an senin için içini yiyordur:) bu durmlarda arayıp konusacaksın etegindeki taşları dökeceksin
013 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılO yazar mı dersiniz ben susarsam
- +1 yıl
yaa çok b. k durum zaten o ayrılık mesajı yazmış, belki zarf attı belki kızdırmak istedi belki seni deniyor belkide gercekten bitirdi, ararsan yüzsüzlük olacak aramasan için içini yicek o zarf attıysa bak bir geri dönüş bile yapmadı ben haklıyım moduna girecek bu kadar bekledin bekle biraz daha
Soran+1 yılBeklicem zaten de o ne diyecel bilmiyorum :(
Soran+1 yılArar m yaZar mı? Seni ğzmeyeeğim derim ama özür dilerim son sözleri
Soran+1 yılBakıyorum nerden bildin :)
Soran+1 yılKim bilir :)
+1 yılBana gelen bir sayfa dolusu iste ben seni seviyorum ama yine de gitmek zorundayim. Sen çok iyi birisin ama olmuyo ivir zivir diye baslauip ayrılmak istiyorum diye biten kocaman bir mesaja cevabim. "Tamam"
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtada bir anlaşmazlık varsa sessiz kalmak en güzeli ama incir çekirdeğini doldurmayan bir mevzuysa sessizlik acizlerin işi. Kendine göre değerlendir ona göre gerekeni yap genel bir sorun değil bu yaşanmışlıklara göre değişir senin durumun başkasınınkine göre ayrı bir olaydır ve o duruma göre herkes farklı davranabilir sonuçta aranızda olan biteni sadece siz biliyorsunuz.
00 YorumlaBence cevap verme kesinlikle eminim yeniden mesaj atıcak eger atmazsa da zaten umursamıyomuşsun gibi gözükür süper olur
12 Yorumla
+1 yılSusarsan daha çok canı acır. Ulan niye cevap vermiyor takmıyor mu der kendi kendine :D cevaplama sakın
01 Yorumla
Cevap vermezsen sen daha önceden terketmiş gibi olursun. İçi içini yer durur. Sessizlik daha çok can yakar.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam :)
Ayrılık var ayrılık var. Ben ayrılıkları sevmediğimden hoşçakal falan demem. En son tamam git falan demiştim.
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılDuruma göre haklısın ve artık rahatsız etmeyeceğim yazdım ve bitirdim. Oh be rahatladım
Ayrılığı bile mesajla bildiren öküze bence hiç cevap verme ayrılık dwdiğin yüzyüze konuşulucak önemli bir durum
11 Yorumla
"Şükür sonunda anladın"
yaz gönder. Bundan sonrasını o düşünsün.13 Yorumla
- +1 yıl
Uzun cevaplar polemiğe neden olur. Senin de ayrılmak istediğini belirten ama bana kıyamadığın için zaman tanıdığını belirten 1-2 kelimelik mesaj kol gibi koyar. Dediğim gibi, ben de senden kurtulmaya yer arıyordum, bunu benim için yaptığın için teşekkür ederim gibi bir şey yazıp sonrasında da bir daha gelen mesajlara cevap vermezsen karşındakini bitirir.
Sessiz kalmak daha iyi boylece seni terkeden tarafa bu ayriligin senin icin bir onemi olmadigini onu tiiye aldigini gosterir kendini ezik gosterme yalvarma veya hakaret etme sakin sadece sessiz kal seni dusunecektir hep niye yazmiyo diye
00 YorumlaYürrüüü anca gidersin dersen bence daha cok koyar :D
02 Yorumla
+1 yılKomik gelir mi bilmiyorum ama ciddi söylüyorum, Helalleşmeniz tavsiye edilir.
02 Yorumla
- +1 yıl
♥♥♥♥
+1 yılSanırım senden ayrılmak istedi. O zaman güle güle de hiç bir şey yazma. Kudurur...
03 Yorumla
- +1 yıl
Güle güle der de beni umursamaz davranırsan deli olabilirim. Çünkü ayrılmayı istesem de hep içimde "Gitme kal desin" diyen bir ses vardır.
Soran+1 yılCevap yazdım. Haklısın hoşçakal yazdım
Gizli Üye(30-35)+1 yılcevap verme o insana her zaman daha çok koyar. ben bir kavgada bile cevap vermese kriz geçiriyorum. ama daha sonradan cevap vermediğin için de için içini yemesin keşke cevap verseydim diye
01 Yorumla
son bir cevap vermelisin sen onu terk etmiş durumuna gelmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Haklısın mı yoksa tamamen susmak mı daha iyi?
+1 yılsenin düşüncene bağlı... bitirdiysen neden sessiz kalasın ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılBittiği için
- +1 yıl
bitti demek çok mu zor?
+1 yılKaderin bir oyunu falan değil bu, gittim. İsteyerek gittim... Hatalarının, bardaktan taşan son su damlası misali beni taşırışına yor terk edişimi. Özür falan da dilemeyeceğim, kusura bak lütfen. Hatalarını tekrar tekrar düşünüp, kusuruna bak!
00 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/EEODgA.png
Ben ayrilak dedim kiz kapak etti02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
+1 yılYaklasik 1 hafta once ayni seyi yasadim ve msja cevap vermedim. Ama soylemek istediklerim de icimde kaldi. Ne o aci çekti ne de ben icimi rahatlatabildim. Ayrilik soz konusuysa konussanda sussan da bir sey ifade etmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım ya
Son mesajı atan hep bir cevap bekler. O yüzden istediğini vermeyerek g*t edebilirsin
33 Yorumla
mesajla ayrılabilecek kadar basit bir adama ne cevabı vermekten bahsediyorsun tatlım? Boşver kendisini bir b. k zannetmesin.
02 Yorumla
+1 yılEn dogrusu cevap ver derim. Ama neden nicin diye sorma. Ayrilalim diosa tamam olur de sadece. Iplemedigini dusunsun :):):):)#
02 Yorumla
- +1 yıl
Oo iyi bakalimmmmm :):):):)
+1 yılyazma bence :) sonra neden yazmadı diye içi içini yer :) kudurur delirir mesaj üstüne mesaj atar veya defalarca aramaya baslar :) kendimden biliyorum..
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sonra?
- +1 yıl
bir kaç gün bekle hiç bişi yazma arama bu onun içine kurt düşürecektir..
Ayrılık mesajla olmamalı o geçen zamanın hatırı için ama madem ayrılık mesajı aldın cevap ver en azından saygılı ayrılmış olursunuz
10 Yorumla
+1 yılCevap vermessen icinde kalir ikimizde biliyoruz :))
00 YorumlaCevap verirsen ne dicen ki kelimeleri yazamazssın , yazsan bile tekrar yaz sil yaz sil yaparsın , mantıklı bir cümle kuramazsın, ne diceni bilemezsin... en iyisi susmak olur . s. s
00 Yorumla
+1 yılİçinden ne geliyosa saydır maksat içinde kalmasın. Cevap ver tabi
00 YorumlaDuruma bağlı. Ayrılık konusuna ne söyleyerek bitirdiğine bağlı...
00 YorumlaKarşıdaki çatlayacaksa eğer, hangisi uygunsa odur :)
11 Yorumla
+1 yılMesajla ayrılık dünyadaki en büyük küfürlerden birisidir bence , sessiz kalmak mantıklı
07 Yorumla
- +1 yıl
Çocuğun canını acıtmak istiyorsan sessiz kal , hiç bir şey yazma. O kafayı yiyecek tekrar mesaj atacak yine cevap verme sonra bebe bunalıma girsin ölsün gitsin
Soran+1 yılBunalıma girer mi :)
- +1 yıl
Seviyo musun bilmiyorumda ayrılık kimi zaman çok mantıklı gelir insana , o anki şartlar onu gerektirir devam ettirmek zordur , ayrılmak yerine biraz ara vermek daha mantıklı bence tabi durumunuzu bilmiyorum ama uzun bir ilişki varsa ortada iyi düşün derim bu zamanda imkansız bir hal aldı insanlara güvenmek , hergün birisiyle çıkabilirsin çok zor bir şey değil ama düzenli bulmak karşılıklı güvenebilmek çok zor konu eğer bir kez başarabildiyseniz tekrar olabilir :D Ayrılmadan önce bir düşün derim :D
Soran+1 yılO ayrılıyor işte benden ben gururumun peşindeyim
- +1 yıl
Bende ayrıldım , 2 yıl geçti üstünden :D Pişman oldum ama hiç mesaj atmadım harcamayın kendinizi ama eğer yapıcak hiç bir şey kalmadıysa cevap verme bırak otursun içine :D
Soran+1 yılTamma
+1 yılcevap verme. yolun açık olsun felan çok gereksiz şeyler. onunla ilgili her şeyi sil. sms fotoğraf ne varsa.
03 Yorumla
- +1 yıl
o nasıl bir ilişkiniz varmış :) bence ayrılınca vicdan yapmış seninki tekrar dönmek istemiş:) bir süre sonra sen ayrılmak isteyeceksin ama. çünkü senden ayrılmış olması zoruna gidecek.
Soran+1 yılEic da açıkladım :)
tecrübelerle sabit nekadar sessiz kalırsan okadar karizman artar. nekadar cevap verirsen okadar gözden düşersin. ama o durumda sessiz kalabilmek zor.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kendimi zor tutuyorum :)
Ayrılmışsa zaten seni çoktan gözden çıkarmıştır. senin ne dediğin onun umurunda olmayacaktır. cevap verme ki düşünsün... belki o sana yazar hazmedemeyip... saygılar
04 Yorumla
Soran+1 yılO şöyle yazmıştı. Sen bana güvenmiyorsun olmuyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkac yillik iliskiydiki iliskiniz? ve ayrilik sebebiniz neydiki hakli kimdi ona göre cevap yorum yapcam canim
02 Yorumla
Soran+1 yılİki yıllık. Haklı benim
+1 yılayrılık mesajına cevapta versen sessiz de kalsın her türlü için yanar o anda olmak istemezsin hayat bir yalanmış dersin ve er ya da geç kalbine gömersin...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel cevap
Tabi ki de sessiz kalmak. Çünkü sessizlik insanı delirtir.
02 Yorumla
en iyisi kesinlikle cevap vermemek. ama basarabilmek de cok zor tabi.
06 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılHiç bir ley yazmadım. Bir gün oldu. En son o da özür dilerim ğzmeyeceğim demiştim ama böyle oldu yazmıştı
sessiz kalmak onu tınlamadığını gösterir ya da tamam diye mesaj at kahrından gebermezse neyim :)
05 Yorumla- +1 yıl
Deniycem :))))
- +1 yıl
Diyosun :))
cevap versen nolucak ki acını azdıracaksın.. gerçi susuncada acı çekiyorsun ama en azından duygularını karıştırmıyorsun
00 Yorumla
+1 yılBnmki bna sessiz kaldı sesi büzüşesice :/ sonra bitti işte.
06 Yorumla
- +1 yıl
Tamamen susmak !! (Bence)
Soran+1 yılDiyelim biz sevgiliyiz sen benden ayrıldın ben sıssam daha mı çok acıt canın
- +1 yıl
Ewt hmde çok fena :/ şmdi öyle bir konuştn ki nolur ayrılmayalım diyesim geldi l*n :((
Soran+1 yılHahaha... Susayım o zaman
- +1 yıl
:)))
+1 yılAyrılmak isteyene kapı orda bırak gitsin boşver. Hayır ben seni terkediyorum diyerek çirkinleşmenin alemi yok :)
01 Yorumla
+1 yılsevene can feda sevmeyene elveda aşk bir sudur iç iç kudur istedim vermediler sen şoförsün dediler dert çekenin yok gidenin naaaaaaaaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeeer:))))))
00 YorumlaGerçekten ayrılmak istiyorsan cevap vermemek en güzeli cevap verdikçe uzatmaları oynarsınız ;)
00 Yorumla
+1 yılSessiz kal hiç bişey söyleme çünkü o sessizlik tüm sözlere bedel
00 Yorumla
+1 yılİlk başta duygusal girecen olaya sonra uzun uzun sövecen en iyisi
02 Yorumla
- +1 yıl
Hayırlı olsun :)
Mesajla biten iliskiden zaten hayir grlmez bana sorsan dokunakli bir sey yaz bence
010 Yorumla
Soran+1 yılYaralıyım
Soran+1 yılÖyle daha kolay oluyor :)
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Beni ara diye mesaj at ararsada mesgule at fantazi iste
012 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz ki öyle
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBarıştık ama :) geç kaldın cevap için :)
Soran+1 yılHahaha :)
Soran+1 yılDurum şöyleydi. Kıskandığım için sen bana güvenmeyecksin olmuyor artık diye mesaj attı. Ben de ayrılık hissettim. Sustum. Bir gün sonta haklısın olmuyor. Kib! Dedim. O da son kez konuşalıö dedi konıştuk ve açıkladı barıştık
+1 yılSusman unutulur. Ama son cevabın unutulmaz. Cevap ver kapak niteliğinde
04 Yorumla
- +1 yıl
Susarsan unuturum seni. Ama beni kapak edersen unutmam.
- +1 yıl
İyi ki atmışsın o zaman :) Ne mutlu
Tabiki son bir cümle yazmak herzaman iyidir ama uzatmadan
02 Yorumla
+1 yılKesinlikle ama kesinlikle cevap vermek çok iyi olur
05 Yorumla- +1 yıl
Vermemek pardon
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ben öyle yapıyorum ondan
- +1 yıl
Sussan
Bence bişey söyleme bak dikine takması diye kafasında soru işaretleri oluşur canı acır merak eder
05 Yorumla
Soran+1 yılAfedrrsin bir de empati yapımca farklı şeyler söylersin diye düşündüm
Soran+1 yılKbakma
+1 yılTek cevap ve en mantıklı olanı soyle sonra sus gerisini zamana bırak. Ustelersen zararlınsen çıkarsın. O kadarını çoktan vermiş sen vermeden
02 Yorumla
- +1 yıl
Dediğim şekilde yaptın iş halloldu. :) Allah ayırmasın bacım
- Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler