İrademe hakim olamıyorum. Aramadan, sürekli araştırmadan duramıyorum. Nasıl başedeceğim?

Kabullenemiyorum bana karımsın canımsın hayat arkadaşımsın dedikten sonra bu kadar beni umursamamasını hazmedemiyorum. Tamam biz birlikte yaşarken ilgisizliğine dayanamadığım için haberi yokken terk etti ama bu kadar ağır cezayı hak etmiyorum.

Neden gönlümü almaya çalışmıyor hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam ediyor. Aradığımda konuşuyor sevdiğini söylüyor ama soğuk ve o aramıyor hiç. Sizce cep telefonumun numarasını değiştirmeli miyim, onun numarasını silmeli miyim?

25 gün oldu uyuyamıyorum canım yanıyor yemek yiyemiyorum ama evi terk etmek zorundaydım çünkü canıma tak etmişti ama beni tekrar eve döndürmeyeceğini düşünmedim.

Hatta ben döndükten sonra spor salonuna başlamış. Hayatına devam ediyor. Bazen beni yatırsınlar diyorum hastaneye ve hep ilaçla uyutsunlar. Canımın acısı çok fazla, nefes alamıyorum, nasıl başedeceğimi bilmiyorum.
İrademe hakim olamıyorum. Aramadan, sürekli araştırmadan duramıyorum. Nasıl başedeceğim?