ÇOK ACI ÇEKİYORUM BATAKLIKTAYIM NE YAPACAĞIMI BİLMİYOUM?

Kız arkadaşım var 9. Sınıftan beri. Aynı lisede oluyoruz aynı mahallede oturuyoruz 9. Sınıfta tanıştık sonra ayrıldık 11 de tekrar samimi olduk ve her teneffüs beraberiz beraber eve gidip geliyoruz çok samimiyiz ben ondan hoşlanmaya başladım o tabiki beni kabul etmedi ona hep yardımcı oldum her dediğini eksiksiz yaptım ona deyimi yerindeyse köpek oldum bunu kendisi de söylüyor , beni parmağında oynatıyor ona kendi isteğimle hediyeler alıyorum maniler okuyorum her isteğine yetişiyorum ıvır zıvır okulda insanlar bakmasın diye kolluyorum , ama gözü hep başka erkeklerde hep başkalarının ona talip olmasını istiyor ve bana sürekli sen benim kısmetlerimi kaçırıyorsun diyor ama beni göndermiyor , son zamanlarda bana çok sinirli hep hakaret ediyor aşşağlıypr insanlar içinde tokat atıyor ama çok seviyorum deliler gibi seviyorym ne yapacağımı bilmiyorum ayrılamıyorum ayrılırsam yüz yüze gelince aklıma gelecek içim yanacak die unutamıyorum lütfen yardımcı olun canım canım yazmayın çok üzülüyorum durum çok ciddi acı çekiyorum adım attıkça o kaçıyor , ciddiye alıp yazın lütfen
ÇOK ACI ÇEKİYORUM BATAKLIKTAYIM NE YAPACAĞIMI BİLMİYOUM?