YALNIZIM NE YAPACAGIMI BİLMİYORUM YARDIM?

Ben 18 Yaşındayım, kısaca hikayem Ben bebekken anne baba ayrılıyor, detaylara hiç girmiyorum en kısa haliyle okula gideceğim zaman babam evleniyor 1 üvey kız kardeşim oluyor sonradan o kadından çocukları oluyor babam velayeti alıyor üvey annem anneannem üvey kardeşim ve babam bana fiziksel psikolojik şiddet uyguluyor iyi bir lise kazanıyorum ama artık dayanamıyorum çıkıyorum ordan oraya annemde evli eşi alkolik deli ordada kaldım 9 ay tekte kaldım okulumda kaldı okula devam edemedim sanayide işi öğrendim usta oldum sayılır ama dükkan açamıyorum diploma belge istiyorlar fotoğrafçılık yaptım öğrendim aynı şekilde her işi yaptım 17 yaşımda kendi arabamı aldım şu an dedemlerde kalıyorum bir babaanneye bir anneanneye anneannenin oğlu şehit babaannemin 4 çocuğu depremde öldü iki taraf yaşlı övünmek gibi olmasın çok akıllıyım zekiyim ama kimsem yok bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı çok tecrübeliyim ilişkide ama hiç olmadı arkadaşım yok işten çıktım tek başıma plaja kampa geldim ne yapacağımı bilmiyorum hayat geçmiyor manasız geliyor daha neler neler
YALNIZIM NE YAPACAGIMI BİLMİYORUM YARDIM?