8 aylık bir ilişkimiz ara ara ufak sebelerden tartışıp ayrıldığımız oldu ama ayrılmamızdan bir hafta önce bana birkaç yalan söylediğini yakaladım hastayım yatıyorum deyip dışarda gezerken gördüm whatsapp yok yere silip daha sonra başka biri öylesine yazıyordu konuştum ama havadan sudan demesi olayı beni doldurmuştu ciddiydik ve 1 ay sonra ailesiyle tanışma söz yapcaktık bu yüzden ben görüşelim dedim kendisine çeki düzen vermesi için konuşmaktı amacım bu buluşmada bir tokat attım ama öyle ağır falan değil sonra yatıştı falan ama ayrılmadık bu olayda bir hafta sonrada babası çok sıkı ve asabi biriymiş ondan çok çekiniyor anlaşılan ben anneme söylüyorum gelmeniz için ama o babana sen söyle ben söyleyemem diyor bende söyleyemem diyerek zamanı uzattık ve yine aynı şeyleri söyleyince sinirledim ve benimle oyun mu oynuyorsun dedim küfür ettim anneni ben arıycam ozamn söylicem falan diye tehdit de oldu açıkcası ve ayrıldık. 2 gündür aramalarım cevapsız ve sevgim bitti asla biz olamayız benim eşim sen olamazsın soğudum diyor sevgim bitti diyor bu insan bana allah beni senin yokluğunla sınamasın kocam olcaksın seninim diyen biriydi ailesi doğulu istemiyormuş bu arada ben de çok seviyorum hatalarımın farkındayım ne yapsam barışır beni affeder elimde çiçekle gitsem mi kapılarına ne yapacağımı bilemedim?
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen yardımcı olun :(
Güncellemeler
+1 yıl
kimse yardımcı olmuyacak mı çok üzgünüm...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer