KİRACI OLMAKTAN BIKTIM NE YAPMALIYIM?

Arkadaşlar 5 yıllık evliyim, evlendiğim günden bu yana 3 ev değiştirdim çeşitli sebeplerden dolayı, taşındığım ilk eve 750 tl kira veriyorduk eşimle fakat küçüktü şirindi ama ev sahibi hep günü dışında isterdi parayı oğlu yüzünden, para oluyor diye veriyorduk 5 gün önceden ama sıktı bir süre sonra ayrıldık, ikinci taşındığım ev de 1000 tl kira istemişti eski bir bina en üst kattı, bilmiyorduk rutubet ve su akıtıyormuş meğerse çok sıkıntı yaşadık kokuydu filan, ev sahibinden tehditler ile depozitoyu almıştık eşimle. Bu son taşındığımız bina dan memnunum ama camları ısı cam değilmiş hatalı takmış mütehattit,800 tl kira veriyorduk 900 oldu bu ay, ev sahibi camcı yollattı ama onlarda tam yapmamış, oda hollandada olduğu için ilgilenemiyor, bina deseniz komşuluk yok herkes fırsatçı. Merdivenci desen silmiyor adam gibi, bıktım söylemekten tartışmaktan. Evim güzel ama hakikaten yorulduğumu hissediyorum. Bu güne kadar evlere kira 38000 bin tl harcamışız. Ev fiyatları 280-300-350 bin arasında çok aşırı pahalı. Zaten İstanbul dan da ev almak istemiyorum. Arsa alıp ev yaptırmak istiyorum, en azındankendi pisliğimi çekerim. Siz ne önerirsiniz. Katlanamıyorum artık.
KİRACI OLMAKTAN BIKTIM NE YAPMALIYIM?