Ya coğrafya sınavı oluyorduk hoca anlasılmatan birşey var mı diye bizim sınıfa geldi bende orta bir ses tonuyla hiç birini anlamadım ki dedim hocada "Hiç şaşırmadım Aleyna anlamamana" dedi. Sınavda gercekten anlamadım son bir gün deli gibi Edebiyat hariç bir sınava çalıştım arkadaşlarımla normalde hep yemek yerim neyse 2 boşum ya da 3 boşum vardı sınavda , sınav bitti başka bir sımav vardı ona girdik Biyoleji sınavına neyse ben fulledim kağıdı 90lık kağıt verdim 1 yanlışım var diğerlerinide biyerlerden kırar diye 90 hoca sınava gelmedi biyolejici onu çağır dedi Kimya hocası okulda Biyoleji hocasıni soruyordum herkese sonra cografya hocasına sordum ona dedi ki "sınavda yapmışsın hani hic biŕ şey anlamamıştın" bende hoca anlamadım zaten 2 soru vardı onlar dedim "O zaman 2 soru seseydin neden hepsi diyorsun yaptığın saygısızlık" dedi neyse tamam hoca Biyolejiciyi gördünüz mü dedim oda sölemicem çık dışarı dedi itiraz ettim 5 6 kere çık dısarı dedi çıktim gözlerim doldu en sevdigim hocalarımdan biri o sınıfa çıktım falan nese çaktırnadan ağlıyorum biyolejici geldi vs...
Hoca beni kopya çekti sanicak ne yapicam ben?
Hoca beni kopya çekti sanicak ne yapicam ben?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer