İlk basta bana soylemedi bir neden bile soylemedi ayrilirken. İlk 2 gun konustuk kararimda eminim dedi sonra ben yazdim bazen cevap verdo bazen vermedi bu boyle 15 gun gitti en sonunda engelledim onu. 1 ay yazmadim zaten cevap vermiyodu rahatsiz etmiyim diye aslinda ona degil kendime engel koydum ve bana bunu yazdi 1 ay sonra yazdigimda.*Bütünlemem guzel gecti tesekkur ederim madalya sorun degil artık baska bı mesaj atmani istemiyorum yeni bı iliskim var ve kız arkadasim bundan rahatsız oluyo dusundugun icin tesekkurler hoscakal* bu benim cok agrima gitti bilmiyorum dogru mu yalanmi. Ama boyle bir iliskinin ardindan bir iliskiye giden insanin iliskisi saglam olurmu? Sizce ayriliklari yakin midir
Cevabın nedir?
+1 yılaynıısını bende yasadım en kötü şeydi :( 5 yıllık ilişkimiz vardı snra o mesaj atmamaya basladıben atydm hep ya gec cevap verydu ya da vermıyodu soguk davranıyodu face şifresini tvitter şifresini instagram şifresi falan hepsini değiştirmişti neden değiştirdiğini soruncada canım öyle istiyo sana hesapmı vercem gıbısınden şeyler soyluyodu sonundada mesaj atmamaya basladım 2 hafta sonra ," bana bundan sonra mesaj atma sevgilim senle konusmamdan rahatsız oluyo yeter artık bıktım senden " yazdı benımde cok agırıma gitti bu olay 1 yıl önce gerceklestı ama hala o aklımdan çıkmıyo yaptıkları ailem ilişkimizi bılıyodu olanları ogrenınce ben toparlanıyım birazdaha diye benı amerıkaya gonderdı teyzemın yanına ardından da kendılerı tasındılar amerıkaya 1 yıldır turkıyeye gıtmıyorm ama arkadaslarım onların hala sevgılı olduklarını soyluyolar nısanlanmıslar hatta amahala cıkmıyo aklımdan bence ayrılıkları yakın deıldır 4 yıllık sevgılısını bıraktıysa ama bilemeyız tam olarak neler olacagını sen onu unutmaya bak acısı fazla buyumeden bende bu aralar istanbula gitmeyı ve karsısına gecıp hesap sormayı dusunuyorum bakalım cesaret edebılırsem eger
01 Yorumla- +1 yıl
Ben hesap sormayi istemiyorum ya
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence hiç üzülme. Zaten bu çocuk karaktersiz biriymiş. Sana yaptığının aynısını o kıza da başka kızlara da yapacak. O yüzden sen yaşamana devam et. Hayat güzel. O çocuğu da zamanla unutursun. Daha sonra karşına sevebileceğin bir erkek çıkar. Sonra dersin ki iyi ki o çocuğu kaybetmişim. Onu kaybetmeseydim bunu kazanamazdım.
116 Yorumla- +1 yıl
Ya bnde inan bunu boyle dusunuyorum onla mutlu olmiycagimi biliyorum. Ama onun mutsuz oldugunu bilmek istiyorum. Su an onun yaptigi sey benim yasamam gereken sey cunku
Cevap sahibi+1 yılO zaten her zaman mutsuz olacak sağlam bir karakteri olmadığından ve ne istediğini bilmediğinden dolayı. O kişi bu davranışı mutsuzluğundan dolayı yapıyor emin ol. Sana tavsiyem ondan uzaklaşman. Onun varlığı zaten sana bir şey kazandırmamış, yokluğu hiç bir şey kaybettirmez. Aksine kafanı dinlersin.
- +1 yıl
Haklisin zaten ben onun mutsuz biri oldugunu biliyorum. Bigun oda diycekki beni seven birini sadece hirslarim yuzunden kaybettim..
Cevap sahibi+1 yılİşte bak gördün mü o seni kaybetti.
- +1 yıl
Umarim bunu bigun kendine soyler
Cevap sahibi+1 yılBunu kendine itiraf ettiği zaman iş işten geçmiş olacak. Bir mutsuzluk da sen yaşatacaksın ona :)
- +1 yıl
İnsallah canim insallah hersey dedigin gibi olur icimden gecen o
Cevap sahibi+1 yılBen makine mühendisiyim. Yani sınıfımda 3 kız 77 erkek vardı. 77 tane farklı karakterde erkek tanıdım. Yanlış anlama hiçbirisi sevgilim değildi. Arkadaş ortamında hepsinin özelliğini öğrenmiş oldum. Çünkü arkadaş ortamında kendi gibi davranıyor erkekler. Senin anlattığın özellikteki tiplerden vardı. Sonu iyi olmuyor o ilişkilerin. Kendine acı çektirmekten başka hiç bir şey olmuyor. Sana aşk konusunda iyi şanslar diliyorum tatlım. Bir gün gönlüne göre biri çıktığı zaman her şeyi unutacaksın...
- +1 yıl
O iliski dedigin yeni baslayan iliskisinden bahsediyosun degilmii
Cevap sahibi+1 yılBaşladığı bütün ilişkileri diyebilirim. Çünkü ciddiyetsiz davranıyorlar. Bir müddet sonra sıkılıyorlar.
- +1 yıl
Sagol canim zaten benden onceki iliskisi sadece 2 aymis yani en uzunu. Aslinda bu iliski benim cabamla devam etmisti bunu biliyorum
Cevap sahibi+1 yılKıyamam sana ya :( Gerçekten seven erkek olsa tek taraflı sen çaba göstermezsin, her ikiniz de sevginiz için emek harcarsınız. Üniversitede sınıfımda çok yakışıklı bir çocuk vardı. Yine sınıfımdan bir kız ona çok aşıktı. Kız çok hanım birisiydi. Oğlan ise serseriydi. 3-5 ayda bir sevgilisi olurdu. Kız arkadaşım da bu duruma çok üzülürdü. Çocuk bu kızı fark etmiyordu bile. Sonra bu çocuk bizimle konuşmaya başladı. Her ilişkiye başladığında sevgilisinin ne kadar güzel birisi olduğundan bahseder. 1 ay sonra da sevgilisinden sıkılmaya başlardı. Arkadaşımın onu sevdiğini hissetmeye başlamıştı. Bu çocuk alkol tedavisi görüyordu. Hergün arkadaşımı arayıp onunla bir hayat kurmak istediğini söylüyordu. Arkadaşım da onun yine bir serserilik yapabileceğini düşünüp korkmaya başlamıştı ve bana demişti ki "O çocuk barlardaki serseri kızların koynunda kaldı ben ise ciddi birisini istiyorum." Şimdi ise bu arkadaşım kendisi gibi efendi birisiyle evlendi. Çok mutlu bir evliliği var.
- +1 yıl
İnsallah darisi basima. O cocuktan beter benim gozumde eski sevgilim. İnsallah sonlari beter olur
Cevap sahibi+1 yılBöyle erkeklerin canı cehenneme diyorum ben :) Bu anlattığım çocuk arkadaşıma baya yalvardı. Çünkü arkadaşımın onu gerçekten sevdiğini biliyordu. Arkadaşım okulun ilk gününden son gününe kadar tam 4 yıldır ona aşıktı. İyi gününde kötü gününde her zaman onun yanındaydı. Sadece onun sevgilisi değildi. Arkadaşım evlenmeden önce iyi ki öyle bir çocukla sevgili olmamışım diye söylemişti. O çocuk da şimdi Almanya'da tedavi görüyor. Yüzünü görsen insanlıktan çıkmış gibiydi. Çok zengin bir ailenin oğluydu. Sanıyorum ailevi problemleri de vardı. Çok mutsuz olduğunu söylerdi bize. Bütün kızlarla birlikte olsam yine de mutsuz olurum derdi. Yani sonları bunun gibi oluyor. Bu olaylara bizzat şahit oldum. Bence sen hiç ilgilenme bile bu çocukla. Yol ver gitsin. Yoksa çok yıpranırsın canım.
- +1 yıl
Haklisin cok dogru soyluyosun canim zaten anlatilanlardan da anladigim kadariyla bu cocugun iliskisi kisa surucek donusude yakin acisida buyuk olucak yillarca cekicek
Cevap sahibi+1 yılEİC için teşekkürler :)
Dönse ne fark eder. Dönse ne olur. Dönse ne değişir. 4 yılı silip atıp gitmiş, üzerine başka bir birlikteliğim var demiş bunun üzerine sen onun ayrılıp dönmesini mi bekliyorsun sana. Bu kadar mı küçüksün aynaya baktığında kendine. Bu kadar mı acizsin kendine karşı. Bırak gitsin. Cehennemin dibine yolu var. Karşındaki insan saygılı bir şekilde teşekkür etmiş, durumunu açıklamış Geleceğindeki yeni biri için geçmişinin ve kendisinin bir parçası olan birisini yeni beraber olduğu kişiye bizim 4 gün değil 4 ay değil 4 yıllık bir geçmişimiz var diyemeyen birisi. Ayrılıkları 4 saniye sonra olsa ne olur. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin de asaletini bozma dön git. Diyelim ki döndü; Sormayacak mısın kendine 4 yılı öyle silip atan ileride ne yapar acaba diye.
12 Yorumla- +1 yıl
Cok haklisin diyebilicek tek bisey birakmadin.
Boşver hiç üzülmene değmez sonuçta başlamadan biten bir ilişki biraz gurur meselesi olmuş ama zaman kaybı olmamış düşün 3 sene berabersiniz tam evleneceksiniz pat, şuanki duruma düştünüz ve o zamanki psikolojini tahmin bile edemezsin, biraz üzülürsün içine dert olur ama seni etkileyecek baska birini bulunca hem unutacak, hemde iyiki olmamış diyeceksin bak gör :)
07 Yorumla- +1 yıl
Onun beni unutmasi boyle mi oldu ohalde onu etkileyecek birini bulup mu gitti
- +1 yıl
Peki boyle bir iliski kalici olabilirmi
- +1 yıl
Belkide haklisin. Peki o kizla ayrildiginda aklina gelirmiyim
- +1 yıl
Bence aklına gelir miyim gelmezmiyimden çok kendi yoluna bakmalısın onunla ilgili hiç bir şey düşünme aklına gelsen bile, ve o seni arasa bile bakma, arama cevap verme, ve ilişkim var evleniyorum de, o zaman pişmanlık hisseder, biraz zoruna gider cunku seni yine kolay sekilde elde edeceğini düsünecektir sende böyle tepki gösterince zoruna gider. ama bunun bir onemi yok onemli olan kendi yoluna bakma, kendine düzgün birini bulman.. ve seçici ol herkese hemen evet deme bir süreç belirle deki tanımak icin bir birimize biraz zaman verelim bu süreden sonra sevgili oluruz vs.
- +1 yıl
Hakli diyosun. Ama sence bu iliski saglam bir iliskimi ya
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
73Cevap
Kaybeden ve kazananı açıklar mısın? bak ben diyim o şerefsiz kaybetti. sen de hayatının bundan sonraki yıllarını kazandın. sen ona sadık biriymişin 4seneni vermişin sevmişin belli ki. ama o büyümemiş ki seni tam anlamıyla geleceğine koymamış. bırak artık onun dönmesini pişmanlığını.. bence sen kendine gel artık saçını başını yaptır bir iki güzel organizasyon ile toparlanmaya bak etrafına bak.. eminim bir iyi yürekli adam seni bekliyordur. o adi pisliğe karşı hiç bir intikam peşinde olma.. unutma sen mutlu olunca onsuz o zaten pişman olacaktır.. sen onsuz daha mutlu olduğunu önce kendine sonra herkese göster ! kolay gelsin hayatına bak sen
01 Yorumla- +1 yıl
Umarim dedigin gibi olur ama ben bunu hemen yapamam hemen hayatima bir insan alamam o kisiyede haksizlik olur. Bide benim iyi biriyle mutlu olmam onu neden uzsun ki zaten sevgilisi varmis
Sana bisey diyim mi kardesim hakkino helal et , etme senin bilecegin iş.
ama dilerim senin gözyaşların onun felaketi olur ;)
Sakin ha gelse olur affederim ama bir insanin önce kendisine saygisi olucak.
Aslaa kendinden ve kararlarindan taviz verme.
hayatını yasa mutlu ol... tekrar gelme hakkın yok çünkü bu dünyaya03 Yorumla- +1 yıl
İnsallah oyle olur. Gercekten kotu gunler gecirdim. 10 kilo verdim uzulurken gerci bu iyi oldu. Ama onun uzulmesini istiyorum. Ve bu kiz yazliktan biriymis insallah ayrilirlar tek umudum
- +1 yıl
Tesekkurler canim
Önceleri zor geçer sonra alisirsin snra baskalarini sevmem unuturum dersin denesin olmaz onunla illaki bir yerde karsilasirsin ilerde belki bir heyecan olur ozaman snra senle yeniden konuşmak ister sen belki konusursun Aman bir bikmissiniz o unutamadigin adam milattan öncede kalmış üzülme olamaz o
07 Yorumla- +1 yıl
Unutmaz yine baslar senle diyosun oyle mi
- +1 yıl
Yani o kızla yapamaz ya da başka kıza gider onda bunda dolaşır belki bilemem nasıl bir insan ama elinde sonunda ortada kalır aklına sen gelirsin falan filan ben seninnkiymetini bilemedm çok pişman oldum. yeniden deneyelim ama emin ol dönme boşver yalvarma cunki o sana layık olmayacaktır dönsede şimdi duyguların yogun ve terk eden o kaçan kovaladı misali zoruna gitse de dönsün istersin ama emin ol dönsede o döndüğünde barissan bile duyguların körelmiş olacak
- +1 yıl
Dogru bu kotu mesajini unutmiycam. Sonsuza kadar hatirliycam. 4 senelik iliskiyi 1.5 aylik iliskiye tercih etti ya
- +1 yıl
İnsallah canim insallah gunun birinde onu bende uzebilirim
- +1 yıl
Sagol canim
Bunun bir benzeri başıma geldi öyle uzun uzun çıkacaklarını sanmıyorum. Senin şu an yapman gereken üzüntünü belli etmemendir erkeklerin canını yakan en etkili silah umursamamaktır. Umursamayınca deliriyolar. Elbet sana döner ama dönse bile kabul etmemelisin.
09 Yorumla- +1 yıl
Seninki nasil olmustu dondumu
- +1 yıl
Peki o kizla kac ay cikti
- +1 yıl
Benim belki ay oldu bilmiyorum bile gerci neden ayrildigini bile bilmiyodum ya. Cok acimasiz seyler yasatti bana. İnsallah banada oyle bir donus yapar
- +1 yıl
Ya ben onu istemiyorum o da gittigi yerde mutlu olmasin istiyorum bunu bana anlatsin istiyorum..
- +1 yıl
İnsallah canim 45 gundur agliyorum :( gercekten icten uzuluyorum
+1 yıltüm kızların beklentisi ayrılsın bana yalvardıgını göreyim tarzı seyler bosver ne hali varsa görsün 4 yıl sonra baska bir kızlada olabilir yeni heyecan sonucta beli bir süre sonra ilişki monotonlaşıyo olabilir yani ama bu onlada ayrılmıyca anlamına gelmiyo sen dusundukçe kendini üzersin hayatına yeni bir yön ver sen kendine zaman tanı hemen birini bulma dinlen iyi vakit gecirdiğin arkadaslarınla takıl eglendiğin zaman kendini üzdügüne pişman olursun
05 Yorumla- +1 yıl
Belkide dogru diyosun. Ama ne biliyim 4 yilin sonunda bu kadar ayrilmak istiyosa birini garanti edip gitmesine gerek yoktuki bu kadar cirkinlige gerek yoktu
- +1 yıl
bir insanın gerçek yuzu kavgada ya da kusken çıkar derler onunkide o hesap gördün işte yapısı buymus demekki sevin bence öyle birirnin sana bir katkısıda olamazdı faydasıda
- +1 yıl
Haklisin. Peki o iliski uzun dayanirmi
- +1 yıl
onların ilişkisini bilemem belki kısa surer belki uzun surere belki ciddi bilişki olur evlenirler yani her ihtimal var düşünmemenı tavsiye ederim
- +1 yıl
Benden onceki en ciddi iliskisi 2 ay zannetmiyorum oyle olucagini ama gorucez bakalim
Büyük ihtimalle onlarda ayrılırlar bir araştırma okumuştum bir ilişkinin üstünden çok fazla zaman geçmeden yeni bir ilişkiye başlayanların o ilişkisi de büyük bir ihtimalle bitiyordu.
Birde sen bence pek üstüne gitme öyle olunca erkekler bir havalara giriyorlar :)05 Yorumla- +1 yıl
Belkide dogru soyluyosun. Onu bende okudum. Ama benimle olan iliskisini bile onun icin bitirdi bu durumda yani durum daha igrenc
- +1 yıl
İnsallah canim insallah oyle olur bende oyle oldugunu dusunuyorum. Ama o mesaj hayatim boyunca bir erkege ne kadar guvenmemem gerektigini gostericek bana
- +1 yıl
Belkide cok haklisin
4 yillik bir iliskim var birak senin yasadigin durumu ondan ayrildigimi dusunmek bile kafayi yedirtiyor bana.. bir sure sonra ayni anadan dogmus gibi oluyorsun.. allah yardim etsin sana zor bir durum.. ilginc olani 4 yil beraber olan biri nasi boyle bisi yapabilir hani sevmese o kdr sure birlikte olmaz ilgnc...
09 Yorumla- +1 yıl
Bende anlamadim. Bende cok uzuldum. Sana bisey sorucam sence gecici biseymidir bigun pisman olurmu
- +1 yıl
Umarim ya umarim. İnsallah bittiginde bu iliskisi en azindan ozur diler. Artik donsede onla yapamam ama ozur dilese yaptiklari icin 4 senemi helal ederim en azindan
- +1 yıl
Nasil yapiyim ki 4 senedir ondan baskasini dusunmedim kimseye baska gozle bakmadim. O simdi baskasinin elini tutuyo
- +1 yıl
Peki sence o pisman olurmu? Bigun
- +1 yıl
Himmm
+1 yılEvet uzun bir sure ve ben kolay kolay atlatamazdim ama sana sunu soyliyim seni biri icin terk eden birine uzuluyosun soyle dusun ya uzun sure devam edip evlilik olsaydi da sonra ayrilsaydiniz ya da aldatsaydi? Soyle bir soz vardir kaba ama ozur dilerim taze bokun kokusu tez duyulur sen taze boka rastlamissin is isten gectikten sonra olsaydi eminim daha cok uzulurdun
04 Yorumla- +1 yıl
Dogru soyluyosun zaten artik yavas yavas sogumaya basladim. Ayriliklarinin onemi kalmadi belkide ayrilmiycaklar
- +1 yıl
Belkide mesela bende eski iliskimden sonra asik olamiyorum olmuyo ama illa olur diye baktigim icin takmiyirum
- +1 yıl
Bilmiyorum belkide 3 gun sonra ayrilicaklar artik bisey dusunemiyorum
- +1 yıl
En dogrusuuu
+1 yılbenim eski sevgilimde böyle ayrılalı 1.5 yıl oldu ama ikide bir mesaj atıp yeni kız arkadaşlarını hayatını anlatır bende cevap vermem ya da mutluluklar size ne güzel falan derim çünkü ama kıskandırmak başarıyor mu? evet ama onu buna belli etme sende kıskan ama sen kimsin? gibi davran çünkü kendilerini "bak ben sensizde mutluyum" modunda göstermek istiyolar
05 Yorumla- +1 yıl
Senin ki yaziyomus benim ki bana resmen yazma dedi
- +1 yıl
banada herseferinde öyle diyor salak hatta kendi mesaj atıyo sonra yine yazma diyo bunlar dengesiz insanlar işte bu mesajların devamı gelicek emin olabilirsin ama geri dönmez birdaha benimkide üniversiteye başlıcak o ortam çok farklı emin ol akıllarına bile gelmeyiz sende benim gibi önüne bak en iyisi
- +1 yıl
Yok canim ikimizde İstanbul'da en sosyal universitlerde okuyoruz. O benim hayatimi takip ediyo biliyorum bide ona gore daha sosyalim belki bunlar kiskancliga surukler
- +1 yıl
bilemicem ama kendini dönücek pişman olucak fikrine çok alıştırma belli olmaz bu işler sonra üzülebilirsin
- +1 yıl
Hakli olabilirsin
Ne Demişler, "Eskiye Mazi, ..." Yeni Bir Yol Seni Bekliyor. Çölün Ortasında Çürüyüp Gitse Bile Umrunda Olmasın Derim. Hatırlıyorumda Beni Aldatan Eski Sevgilim Bana İki Ay Ömrü Kaldığını Söylemişti. Üşenmedim İki Ay Gebermesini Bekledim. Sonunda Yalan Olduğu Ortaya Çıktı. Belirtmek İstediğim Nokta Soğukkanlı Ve Bencil Ol. Unut Gitsin Herşeyi.. :)
014 Yorumla- +1 yıl
😄😃😀😄😀😀😀 saka yapiyosun bunda ciddimisin 2 ay omrum kaldimi dedi 😄 keske benimkinin ciddi 2 ay omru kalsa
- +1 yıl
İlla bir sekilde donuyolar dimi
- +1 yıl
Dogru soyluyosun
- +1 yıl
Ya ben o cizgiyi oyle hizli cekemem iste
- +1 yıl
Bu Konu Burada Konuşulcak Bir Şey Değil? Ama Madem Başladık. Sosyal Aktivitelere Katıl. Yeni İnsanlar Tanımaya Çalış. Bir Kaç İşle Meşgul Ol. :) Çikolata, Bu Süreçte En İyi Silahın. Mutluluk Hormonları Önemli. Bir Şeylere Kafayı Takma Sakın. Kendine İyi Bak, Yani Bakımlı Biri Ol. Kendini Sev, Aynalara Bol Bol Bak. :) Bu Süreçte Arkadaşlar Önemli. Arkadaşlarınla Bol Bol Zaman Geçir. Bu Liste Böyle Uzar Gider. :)
- +1 yıl
Hepsini yaptim gittide yinede bir eksiklik var. Tek derdim oldu donmesi
- +1 yıl
Donsun ya ben bunu haketmedim ozur dilesin hayir diyim
- +1 yıl
İnsallah pisman olur de 😄
+1 yılBu sitede yazılanlardan şunu anladım, önemli olan ilişkinin yaşı değil kalitesiymiş. 3 yıllık ilişkim bitti 5 yıllık sevgilimden ayrıldım soruları kaynıyor ortalık.
Soruna gelince, kendini avutmak için onların ilişkisinin sağlam olmadığını düşünüyorsun ama, ya değilse. Zaten senin ilişkin bitmiş, bence kendini fazla yıpratmadan o adamı aklından çıkar.06 Yorumla- +1 yıl
Eger oyle saglam olsaydi bana belki bigun yine olur dunya hali dermiydi ayrildiktan 15 gun sonra
- +1 yıl
Adam sadece seni yedekte tutmaya çalışmış, fazla ümitlenme bence. Ha dersen ki benim yedekte durmakla bir sorunum yok, erkeğin elinin kiridir kadının alnının yazısıdır; o zaman bir şey diyemem.
- +1 yıl
Yok ben oyle bisey demem
- +1 yıl
Hiç kimse açık açık söylemez, ama bir sürü insanın içinden geçebilir.
- +1 yıl
Benim gecmiyo gercekten gecmiyo
- +1 yıl
Peki.
+1 yılKardes eğer seviyosa döner ama emin ol öyle bir kız yok sen acı çek diye diyor onu ayrılığının sebebi belli değil ama bir süre uzun ilişkilerde ara vermek gerekir kafa rahatlığı için üzülme severse döner dönmezse de boşver hiç bişey kaybetmezsin unutursun elbet önüne bak :)
114 Yorumla- +1 yıl
Ama oda biliyo ki bana bir baskasi var dedikten sonra donsede affetmem. Afetmem cunku beni kirdi uzdu. Ben onun bir ozurunden bir pismanligindan baska bisey istemiyorum. Gidisi cok kotuydu belkide biri olabilir bundan emin olamamak bile cok kotu
- +1 yıl
Evet zamanında bende çok kırdım bazı şekilde ama geçicek amma 1 ay amma 1 sene şu an bu psikolojinin altında olduğun için çok zor geliyo demi zaman geçtikçe değişecek ve ona karşı bişey hissetmeyeceksin
- +1 yıl
Onemli olan artik kendi hislerim degil. Onun hisleri ben boyle kalpsiz insanla 4 yil gecirmis olamam ya
- +1 yıl
İyi de onun hisleri niye önemli ki? Gitmiş işte s. Et yapıcak bişey yok hayatına bak sen kendini üzmeye hakkın yok hayatın inceliklerini farket ve aldırma 1 erkek gitti hayatından allah korusun annen ya da baban değil sonucta
- +1 yıl
Haklisin. Ama 4 sene ya hayatimin bir parcasi olmus oyle hemen yok etme imkani olmuyo. O da ayni benim uzuldugum gibi uzulsun istiyorun
- +1 yıl
Bak o seni seviyosa bu durumu hiç belli etme sen örneğin biyerlerden onu takip etme takip ettiğini anlamasın arama mesaj atma umrumda değilmiş gibi yap ama ciddiyim sakin ne mesaj at ne de ara hayatından tamamen çıkarmışsın gibi yani :) sonra o bunu farkettiğinde geri dönecektir sana dayanamayıp şimdi sen takip felan edersen o o zevki yaşayacak unutamadı hala beni takip ediyo felan :)
- +1 yıl
Beni sevmedigini dusunuyorum umrunda olsam o mesaji atmazdi ki
- +1 yıl
Sen öyle yap eğer seviyosa gelir Sensizliğe dayanamaz bazen erkekler can yakmayı sever bu duygu bendede vardı bir kızın sürekli kalbini kırar acı çektirirdim seviyosa öyle yap gelir gelmezse de ne kaybediceksin kardeşim elbet geçer zor ama boşver seni bu duruma sokan bir çocuğu umursama artık bir zahmet
- +1 yıl
Dogru diyosun. Yerimde kim olsa unuturdu onu simdiye. Ama ben onu unutmakta istemedim. Ben oyle 4 seneyi bu kadar hizli bitirebilen bir insan olamam
- +1 yıl
İllaki kolay değil koskoca 4 yıl ama sen zamana bırak kardeşim ya gelir ya gelmez
- +1 yıl
Haklisin. İnsallah gelsinde baska bisey istemem. Gelsin soyleyemediklerimi soyleyeyim ona
- +1 yıl
Bak zor zamanındasın ya şimdi sen mesela içinden ne geliyosa ona karşı kağıda yaz her gece rahatlatıcı olabilir küfürse küfür ne geçiyosa o an
- +1 yıl
Tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Ne demek kardeşim :)
Sorunu kendinde arama, sorun erkektir. Kadinda bu pskoloji kat kat yuksektir. 1 dunya versen 1 dunya daha yok mu dicek kadinlar taniyorum. Erkeginde tek zaafi budur. Seks. Yapmiyosundur dokundurtmuyosundur eksikligini baskasinda arar. Pollyanacilik oyna. Ya bunlari seninleyken yapsaydi?
017 Yorumla- +1 yıl
Bizde bisey eksik degildi eksik olan sevgiymis
- +1 yıl
Bunu yapsam kendimi kotu yaparim kotu biri degilim ben
- +1 yıl
O 4 yili unuttu mu yoksa sadece bastirdimi h
- +1 yıl
Peki su an yaptigi ne
- +1 yıl
Yok ben kabul edemem herkes biliyo yasananlarin ne kadar pis oldugunu. 4 senede yasadigimiz yerin en guzel askiydi. Halbuki yalanmis. Bu yazliktan biri sanirim ne kadar dogru bilmiyorum ama. Bidaha barisamayiz herkes bunu bilirken ben yapamam. O affedicegimi hissediyodur ama. Ne zaman catlak verir o baski bilmiyorun
- +1 yıl
Ayni okulda degiliz ama insallah o catlak zamani yakindir. Yoksa bu boyle zor yasanicak bir duru
- +1 yıl
Ama sen doner diyosun yani dimi
- +1 yıl
Kotusunuz valla ne diyim
- +1 yıl
İnsallah doner ozaman
Oncelikle çok iyi bir karar vermissin bırak gitsin bak benimde bir sevgilim var şimdi kavgalıyiz bana diyor bir iş var garsonluk ona gidicem bende istemedim paraya ihtiyacı var ama para içinde mutsuz olunmaz başka is bakarız dedim oda bul ozaman bana bir iş ben gitmiyim diyor ben ne yapayım peki
02 Yorumla- +1 yıl
Garsonlugun nesi kotu ya
+1 yılne güzel enazıdnan durumu belirtmiş hoscakal dmeiş
bizimkisi onu bile demedi gerçi biz svegili değildik ama
boşver öyle insanalrı umrusamayın ya bitek kendinize zarar veriyorsunuz ben dersimi çok iyi aldım bdaha hiçkismeye öye kolay güvenemem06 Yorumla- +1 yıl
Bana bunu 1.5 ay sonra dedi. Ben 1.5 ay agladim belki bu kadar agir atlatmayabilirim
- +1 yıl
bende 1 ay kötü şeyler yaşadım
ne hisettiğini cnaının nasıl yandığını ne ben ne başkası anlayamaz çünkü benimkisinide hiçkimse anlamadı
ama geçti artık eskisi gibi yanmıyor yüregim
tamamende unutmadım olanları ama alışıyor insan
sevenlerin zaman ayır onu düşünmemeye çalış sana verebileceğim tek tavsiye bu
ve sana onu hatırlatacak olan şeylerden uzak dur herşeyini sil - +1 yıl
Geri dondumu
- +1 yıl
kim
- +1 yıl
Sevgilinimsi insan
- +1 yıl
yok o daha dönemez
o şimdi aşkın ilk heycanında karnında kelebekler uçuşuyor kızla daha hiç görüşmediler bile
bu heycanlı aşamalardan bir geçsinleer ben onu tanıyorum o kıza ona dayanamaz
zaten yakında askere gidecek ya kız daha liseli ben hayatına gireli 7 kişi geldi gitti yaa hiç bitmez dediklerimle bile bitti ama beni sevemedi işte bunun içn suçlamıyorum sadece garip geliyor sanki yemin etmiş beni sevmemeye hemde aramız öyle iyiken
zaten dönsede istemem artık
Neden yuzyuze konusmuyorsun 4 yıl az bir süreç değil yaşanan çok şey vardir bunlarin hatrina bence seni kırmamalı ve ben bir kız oldugunada inanmıyorum açıkçası belki yazmaman için öyle bir sey uydurmuştur
01 Yorumla- +1 yıl
Ben onla konusmak istedim o bunu istemedi. Bide bu mesaji atinca diycek bisey kalmadi
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yıllık bir ilişkiden çıkıp hemen yeni bir kızla sevgili oluyorsa ;
bu adam ;
1. ağır piçtir
2. şerefsz
3. erkek olmakla adam olmanın farkı burada belli oluoyr
4. seni seven birisi hemen yeni ilişkiye başlatmaz
belliki sıkılmış bo şyere umutlanma sktr et artık
sana penis mi yok mk kafanı yormaya değmez11 Yorumla- +1 yıl
Bak sana Penis mi yok diyen adam daha ğı piç tir
sağane arhgadaşım sağane, senden ayrılmış gitmiş delikanlı başkasını bulur ya da bulmaz, ilişki sağlıklı olur ya da olmaz SAĞANEE... Sen artık şu andan sonrasını düşünmene bak. önünde kocaman bir hayat var. O hayatın tadını çıkarmaya bak...
012 Yorumla- +1 yıl
Sanane yazmayi bilmiyosun sanirim. Yinede tesekkur ederim
- +1 yıl
Hep sen mi yanlis yapicaksin
- +1 yıl
Salakmisin :D en azindan ben telefondan yazdigim icin oyle karakterler. En azindan sağane demiyorum
- +1 yıl
Oki doki ozaman
- +1 yıl
Sende :)
- +1 yıl
İyi bak kendine
+1 yılÜzülme diyemem illaki üzülürsün dile kolay dört yıl ama onu kafana takarsan sadece kendine acı cektirmis olursun. Sen hayatına devam et o pisman olcaktır 4 yıllık bir yaşanmışlık var ortada seni kolay kolay unutamaz.
013 Yorumla- +1 yıl
Unutmus ama. O mesaji yazdi. Yazliktanmis kiz galiba. Orda herkes birbirini gaza getirerek yasiyo biliyorum. Ama ne biliyim cok agrima gitti. Galiba bitsede bitmesede benim icin bitti
- +1 yıl
Senin icin bitmeli zaten canım dönse bile bir daha güvenme bence. bir arkadasımda yasadı aynı seyi cocuk sıkıldım deyip ayrıldı ama bir ay sonra tekrar döndü pismanım diyerek
- +1 yıl
bir sevgilisi oldumu
- +1 yıl
Aynı anda 2-3 tane
- +1 yıl
İnanmiyorum yuh bu erkekler igrenc. İliskileri kisaydi heralde ya
- +1 yıl
Arkadasımla sevgilisinin mi?
- +1 yıl
Evet canim
- +1 yıl
3-4 yıl sürdü aileleri biliyordu evlilik düsünüyorlardı
- +1 yıl
Garip ya demekki omru bukadar bizimde oyle. Baristilarmi ya
- +1 yıl
Seni umutlandırmak istemem ama barıstılar arkadasıma cok kızdım ama herkesin kendi tercihi tabiki
- +1 yıl
Yok biz barisamayizda cocuk degismemistir heralde
- +1 yıl
Sanmıyorum
- +1 yıl
Bencede ya degismezler ki cok sagol tesekkur ederim
demekki kız karaktersiz buldugu öyle kızlar maalesef çok şu an nasıl seks manyağı yaparım diye bakıyor erkeği nasılsa bağımlı olacak diyorlar.. boş ver o zaman hayırlısıını bulursun elbet
013 Yorumla- +1 yıl
Himmm belkide haklisin. Yani ayrilmasida zor olur ozaman bagimlilik falan
- +1 yıl
İyide bu kiz da mutlu olmaz ki ozaman yani o gerizekalida boyle hep sevismeyi dusunen biri degildir
- +1 yıl
Zaten oyle seylerle mutlu oluyosa hic olmasin bence
- +1 yıl
Bakarsin 1 ay 🙏
- +1 yıl
Sende haklisin. Ama ne biliyim 4 senelik iliskisini boyle bitiriyosa onlada biter pek mutlu olabilicek birine benzemiyo
- +1 yıl
Olmuyo
bence güzel bir tecrübe olmuş senin için.. seni öldürmeyen ilişki dahada güçlendirmeli, bunmdan sonra karekterleri daha iyi tanımalı ve yola devam etmelisin çholalate )
01 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler. Peki sizce bu kisi gun gelince donermi
+1 yıltam kişiliksiz böyle bir insanın kendini değiştirmeden sağlıklı bir ilişki kurması zor. sonucta bugun sana bunu yapan yarın bir başkasınada yapabilir önemli olan senin geleceğe güzel bakman
01 Yorumla- +1 yıl
Dogru soyluyo olabilirsin. Benim derdim onla kalmadi. Ben sadece ayrilsinlar istiyorum.
+1 yılalma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye bir laf var. mutlu olamayacağına eminim ilahi adalet var. İnşallah ilişkileri uzun sürer ve kız olu aldatır AMİN
01 Yorumla- +1 yıl
İnsallah canim agzindan bal damladi
canın sıklmasın ama acı gerçkler ben erkeklere güvenmem. seni gerçkten sevse hemen bir işlkiye bşlamaz bu kızda olsun erkekte olsn gerçekten seven insan yapmaz. onu duygunla değil mantgnla hareket et bnce
05 Yorumla- +1 yıl
Peki onu sevse uzun iliskiyi unutmadan yaparmiydi bunu
- +1 yıl
Hakli olabilirsin
- +1 yıl
Belkide ama onun mutlu olmasini istemiyorum 4 sene sonunda beni uzen insan neden mutlu olsun ya
umudu kes ayrılsa bıle senın ıçın bır umut mu olucak onu yıne mı sokucaksın hayatına o yuzden boşver duşunme çıksın hayatından
07 Yorumla- +1 yıl
Umut degil benimki ben onla bidaha yapamam. Ama ayrilsinlar ve bana desin ki ozur dilerim. Baska bisey istemiyorum ben. Yoksa ben umutlu degilim. Bana yaptigini kimseye yapmamasi icin onun aci cekmesi gerekiyo. O iliskide saglam temelli degil benim tek umudum bu bitmesi icin
- +1 yıl
ustune tatlı da ıster mısın hanımım o dedıklerın oldugunda eger onu sevıyorsan ıster ıstemez bır yumuşama olur donebılırsın ona o sebepten sen bıraz kulak ver bana sosyal mecradan takıbı bırak onune bak ve sana daha acı bısey soylıyeyım ıstersen eger o adam 4 yılı boyle heba edebılıyorsa bu 4 yıl ıcınde senı bır çok defa aldatmıştır gunahına gırmeyeyım ama yuzde doksan net bu
- +1 yıl
Yok hic biyerde herseyini kapatti ayrildiginda. Bilmiyorum belkide haklisin. İnsallah onuda aldatip kiranlar olsun
- +1 yıl
Zaten sunuda biliyorum hayatima onun gibi sevicegim birinin girdigini ogrendigi anda o geri gelir ama ben bunu yapamam. Ben ondan 1 ay vazgectim bana bu mesaji yazdi. Bilmiyorum aslinda dusununce normal bir insan olmadigini farkediyorum. Cunku 4 seneden adam olan insan baskasi icin vazgecmez. Kendi icin vazgecer birazda zaman gecer sonra siniyosa icine unuttuysa eskisini oyle gider
- +1 yıl
artık önüne bakmalısın bu yaşadıkların bir hayat tecrübesi olucak sana. İnsanoğlu böyle malesef elinde altın olsa , bakır ulaşılmaz olsa insanoğlu eldeki altını itip bakırın peşinden koşuyor. Dediğin gibi değer vereceğin biri gelse hayatına sana geri gelecek. Lakin bunlara gerek yok.
- +1 yıl
Peki o kizla mutlu olucakmi yani yoksa bu bir kacis miydi sadece bigun donucegini bile bile
sevıyorsun belli ama boşuna benımde 4 yıllık bir ilişkim vardı ayrıldık tekrar barısırız eskıye döneriz sandım cocugun sımdı cıkmadıgı konusmadıgı kız yok abartısız
04 Yorumla- +1 yıl
Senin en azindan ayrilip yapmis benimki ayrilmadan once temel yapmis sonra beni birakmis
- +1 yıl
Bunlari nasil insan yerine koyduk 4 senemizi verdik
Delimidin sen ya 4 yıllık bir zamanı 1 ayda hiç unutabilirmii. Başka bir ilişkisi olabilir ama bu halen seni sevmediğini göstermez. O ilişkide 2 haftaya biter canım tabi gerçekten varsa ;)
05 Yorumla- +1 yıl
Ya bilmiyorum bende yalan oldugunu cok dusundum. Ama bana o soyledigini unutmam mumkun degil bunu oda bilir. Ve ayrilirken seni seviyorum demelerini unutamiyorum. Birde bana bigun belki yine olur dunya hali demisti. Bana bunlarin hepsinin tek bir nedeni varmis gibi gozukuyo. Bitsin istiyorum. Cunku ben ona cok emek verdim. Onunda yuzu gulmesin bidaha kimsenin canini yakmasin istiyorum
- +1 yıl
Sogumam onun isine gelmezki. O benim ondan vazgecmemden hep korkardi
- +1 yıl
İste ben bunun sadece bir donem oldugunu dusunmek istiyorum gecici bir donem
oturup bunu düşüneceğine sende arayışlara girsen fena olmaz hani :D o iş geçmiş tekrar birlikte olsanız bile yürümüz boşuna ümit bağlama bazı şeylere.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben kimseyi istemiyorum. Dogru zamanda zaten karsima cikan cikar. Ben 4 sene sevdigim insani unutup oyle duzgun bir insani sevmek istiyorum. Onun sadece pisman oldugunda ozrunu bekliyorum. Bidaha birliktelik istemiyorum. Mutsuz olmasini degil hata yaptigini anlamasini istiyorum aslinda
sıkılmış alacağını almış ya da alamamıştır. Başka biriside devreye girdiyse ona kaymıştır gönlü. çok tecrübeli değilim öyle zırt pırt sevgilim olmadı ama tahminim bu yönde yani
02 Yorumla- +1 yıl
Boyle benleyken biriyle oluyosa onu da uzmezmi
hiiiççç arkasına düşüpde kendini rezil etmee aşşalık gibi göstermee inadına gül mutlu ol salla gitsin başkasına giden geride gelse hayır gelmez ;)) bitti yani bu saatten sonraa , sen mutlu olmanın yollarını ara ;)
017 Yorumla- +1 yıl
Haklisin tesekkur ederim ama gercekten bir gun olsun ozur dilemesini isterdim
- +1 yıl
Ben ona kotu biseyde demedim beni boyle kirmasina gerek yoktu anlam veremedim ne oldu bilemedim
- +1 yıl
Peki onlar mutlu olurmu onlar
- +1 yıl
sanmıyorum. bir ilişkiden çıkıp başka bir ilişkiye belli bir süre geçmeden başlarsan , ister istemez bir önceki ilişkindeki duyguların , yaşadıkların , hayallerin aklına gelir bu istemesende olur en ufak bişede meselaa sevgilinle sen bir bankta oturmuşundur o yeni sevgilisiyle gidip bir banka otursa gözünde sen canlanırsın. ki bir kızın ahını alarak mutlu olunmaz ;)
- +1 yıl
İnsallah dedigin gibi olur. Ben gercekten onu cok sevmistim onun bana verdigi emegin katlarini ona vermistim. Mutlu olmayi haketmiyo
- +1 yıl
Yok ben kimseyi kimse icin birakmam zaten bigun dondugunde bir sevgilim olmus olursa onu onun icin asla birakmiycam kendime soz verdim
- +1 yıl
Eee donse fena olmaz ama zaten boyle kisiliksiz insan soylediklerini unutup donerde
- +1 yıl
Affedicem ama onunla yeniden birlikte olmiycam ayri kalicaz ama olan biten geride sayilicak
- +1 yıl
Buyuk konusma ya :(
- +1 yıl
Cok haklisin
+1 yıl4 yıl denekki birbirinize manevi anlamda hiçbirşey verememişsiniz demek ki, anlaşılan birlikteliğiniz sadece yataktan ibaretmiş ( yanlış anlama bu sadece bir fikir, anlatırsan detayı biliriz, yazdıklarına göre yapılan bir yorum)
01 Yorumla- +1 yıl
Yok oyle bir iliski degildi
valal zaten seninki nasil 4 yil surmus onu anlamadim.. bir iliski 4 yil surmez oyle evlenmeden 4 yil surerse zaten senle yasayacaklarini yasamis demektir.. onun icin hic bosuna ugrasma giden gitti geri donmez..
00 YorumlaSana yapılanı kaldıramıyorsun bu doğru. Ama onun ilişkisinin bitip bitmemesi senin için önemli olmamalı bence. Acaba ilişkisi bitse sana dönmek istese kabul edecekmisin.
18 Yorumla- +1 yıl
Onunla yasadigimiz herseyi ozluyorum bu yuzden belki onu hala seviyorum. Ama o donse onu kabul etmem baskasinin elini tuttu baskasini optu
- +1 yıl
Ya sormayin artik yani 4 sene boyunca tabiki biseyler yaptik. Ama bu ne degistirir
- +1 yıl
Sacma sapan seyler bu ne degistirir ki ya
- +1 yıl
4 senenin sonunda mi farketti bunu. Sanmam
Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Bunları düşünmenin sana faydası olmaz.. Önüne bakmalısın artık.
03 Yorumla- +1 yıl
Gercekten mutsuz hissediyorum bakamiyorum hic bir yere ben cok kirginim. Bunlari haketmedim
- +1 yıl
Sevmiyo degil benden seni seviyorum deyip ayrildi. Ama onu daha cok seviyomus. Sadece cok sacma geliyo. Ustelik ayrildiktan 15 gun sonra belki bigun yine olur dunya hali dedi ve ben ozaman biriyle ciktigini bilmiyodum. Ben bunlari kaldiramadim. Oda boyle mutsuz olsun istiyorum.
+1 yılayrılıkları yakın olsa da bir daha dönme derim... 1. yi yapan 2 -3 -4 ü de yapar evlilikte bu durum daha kötüye gider. Kendini ondan uzak tut düşünme derim...
016 Yorumla- +1 yıl
Ben uzak durucam kendime aileme arkadaslarima soz verdim. Sadece onun benim mutsuzlugumun ustune kurdugu mutlulugun gecici olmasini istiyorum. bir erkek bu duruma gecici mi bakar yani boyle bir iliskiye
- +1 yıl
sana şöyle diyeyim. Arkasına bile bakmaz. şu an tek düşüncesi kendi mutluluğu. ileride başkasına gönlü kayar başkasına da gidebilir. kısa sürer mi sürmez mi bilmiyorum geçimlerine bağlı :/ sen onun ne yaptığıyla ne ettğiyle ilgilen artık senin için öyle biri yok. yani dünyada öyle biri yok diye düşün.
- +1 yıl
Bana ayriligimizda belki bigun geri donerim demisti
- +1 yıl
pardon ama seni arabadaki istepne olarak mı yani yedek lastik olarak mı kullanıyor :/ çok saçma. Ne hali varsa görsün. madem belki geri gelirim diyor neden gidiyor?
- +1 yıl
İste o kiz icin baska ne olucak
- +1 yıl
gidene dur demek olmaz zaten gitmiş. eğer deli gibi seviyorsan ve seni üzmesine yine izin vereceksen geri döndüğünde kabul edersin.
- +1 yıl
Geri doner mi diyosun yani gun gelince
- +1 yıl
Olabilitesi yüksek. Müneccim değilim sonuçta ne desem yalan olur :/ Anlaşılan senin gönlün gelmesini istiyor. bu konuşmadan bunu anladım.
- +1 yıl
Donsun bir anladigini biliyim istiyorum uzuldugunu hissediyim ama onla olamam artik
- +1 yıl
sadece bu durumda kıskandırma yapabilirsin tabi yerse :/ ama bu sefer kııskandırdığın çocuk üzülür. en iyisi sen kendi halinde takıl etliye sütlüye karışma sana gerçekten değer veren biri karşına çıkacaktır. buna da bir tecrübe dersin sayfayı kapatırsın.
- +1 yıl
Ben kimseyi gercekten istemiyorum. Onun geri donmesini istiyorum pisman olmasini mutsuz olmasini istiyorum ya
- +1 yıl
o zaman tek şey yapıcaksın dua ediceksin. sana başka bir çare bulamıyorum :/
- +1 yıl
İlahi adalet diye bisey yok mu ya
- +1 yıl
Var. bekle ve gör diyelibirim.
- +1 yıl
Sagol cok tesekkur ederim
- +1 yıl
Bir nebze yardım olabildiysem ne mutlu bana.
İlişki sağlam olmaz çünkü daha yeni iliskiniz bitti bence belirli bir sure dinlenmesi gerekiyordu cunku daha seni unutmadi eminim bu zamanla da unutulmaz sadece sensizlige alisacaktir
012 Yorumla- +1 yıl
Peki ama bana belki bigun yine olur dunya hali demisti ben biriyle ciktigini bilmezken. Nedeni o kizmis. Ama ona guvenmedigi icin bu cumleyi yazdigi acik. Yani ne biliyim bu durumda amac bensizlige alismak beni unutmak degil gibi geliyo
- +1 yıl
Ben onla bidaha olamam buyuk ihtimal affedemem birini sevmis bana bu mesaji yazmis ya da sevmemis hic bilmiyorum. Sadece bir ozur bekliyorum yaptiklarimi haketmedin demesini. Onu guzel hatirlamak istiyorum. Kotu biri oldugunu bilerek 4 senemi rezil etti diye degil. Ben onu su andada cok seviyorum. Ama yasanilanlardan sonra kesinlikle demiyorum ama bir araya gelmeyi kabul etmem zor.
- +1 yıl
Bende bunu anlamiyorum. Belkide bir iliski yasayip anlamasi gerekiyodu degerimi. Cunku deger bildigini soyleyemem en yakinlari bile buna adilik diyo
- +1 yıl
Yalanlari coktu. O yalan soyledikce ben soruyodum. Bazen sormuyodum amansordugumda oluyodu. O bunu pek dert etmiyodu bilmiyorum ben cok seviyodum. Sebebi olsa belki ayrilirken soylerdi. Cunku nedeni yoksa ayrilik niye niye sordugumda yok ben sana su yuzden oldu diye bisey soyleyemem deyip durdu.
- +1 yıl
Diycek bisey yok haklisin. Zaten uzulmemem gerektigini cok iyi biliyorum. Ama benim yasadigimi bilmesini istiyorum. Oda hissetsin hatalarini istiyorum
- +1 yıl
Bu iliskisi tutmazsa bana geri donucek bunu bana dunya hali belki bigun donerim dediginde anlamaliydim ama ben ona hic biseyi yakistiramadim allahindan bulsun baska bisey degil
+1 yılDünyaya küsecek değil ya sen de ilişki yapabilirdin ama o daha hızlı olmuş malasef acı ama gerçek...
022 Yorumla- +1 yıl
O benle cikarken onu elinde tutmus ama benden onun icin ayrilmis
- +1 yıl
sen de anlamadın mı, sana bir şey diyeyim mi sana dönecek tekrardan ama en az 6 ay *
- +1 yıl
ama dönmesi için sen başka birisine aşık olacaksın
- +1 yıl
Ben anlamadim. Gercekten anlamadim. 6 aymi. Ozamana kadar unutur unutulur ya. Ben kesin birini cok sevmis olurum. Onun donmedigini gordujce
- +1 yıl
evet aynen öyle en az altı ay pişman olup dönecektir sana ama iş işten geçince
- +1 yıl
Neden 6 acaba
- +1 yıl
bir kaç yılda olur ama sen gerçek aşkı bulmadan gelmeyecek
- +1 yıl
Gicikligi bana yani. Cunku o su an gercej aska gitmedi bunu kiskanicak dimi
- +1 yıl
sen bu saatten sonra unutmaya bak kitap oku, güzel macera romantik ( aşk acısı iiçeren filmler deği) izle, gez, bir kursa yazıl, spor yap, işine odaklan bak o zaman gerçek aşk bulacak seni :9 ama unut onu şu an o başkası ile nefes nefese
- +1 yıl
Ya oyle seyler deme nefes nefese falan
- +1 yıl
evet farkındayım agır şeyler ama gerçek ilerdeki gerçek aşkı bulman için sana bunlar şimdi ağır ve acı gelecek ama gerçek aşkı bulmanı kolaylaştıracak ve ayrıca son günün olsa bugün hayatının üzülmeye değer mi idi?
- +1 yıl
Son gunumde onun icin uzulsem onun haberi bile olmaz asil uzuntu bu
- +1 yıl
yaşayacan kızım kendin için yaşayacan ben erkek olarak ilk sevgilimden ayrılınca 1,5 yıl acı çektim ve sonra dedim ki ne salak mışım hat-yatımın 1,5 yılını çaldım ondan sonra asıl yaşamayı öğrendim ve 8 tane daha sevgilim oldu , keşke o kadar üzülmeseydim şimdi en fal 1 gün yarın yaşamama bakarım yok ben yapamam diyorsan ordan bir organ bağışı formunu doldur organlarını bağışla orda hayata umutla bakacak insanlar senin o şuanda işe yaramadıını düşündüğün organlara bakıyor sen yaşamayorsan lütfen onları yaşat
- +1 yıl
Sevgilinden kendin ayrilip 1.5 yil acimi cektin
- +1 yıl
hayır o ayrıldı ilkti ama iyiki yrılmışım hayatın daha güzel olduğunu anladım hatta 8 tane daha oldu kiminden ben ayrıldım kiminden de onlar ama pişman değilim tek pişmanlıım 1 tane sevgilim olsaydı 5 yıl sürseydi diye
- +1 yıl
O senden ayrilan dondumu
- +1 yıl
HAYIR kimse dönmedi , dönmesinler zaten ben daima ileriye bakarım, çünkü gerçek aşkı vermeli insan ( terk ettiğim bir sevgilimde benim hatam oldu, dönmek istedim sonra bir ilişki daha yaşadıktan sonra cesaret edemedim) ama olsun daima ileri
- +1 yıl
Belkide haklisin
- +1 yıl
yaşa ki yaşatasın, etrafın yaşasın sen yaşa, sevmek güzel , ama önce kendini sevmeli sonra taşı, çiçeği böceğiinsanı sevmeli
- +1 yıl
Bilmiyorum 4 sene sonunda ben boyle pat diye birinin sevilmesi gerektigini dusunmuyorum. Mahvetti kendi hayatinida benimkinide. Oyle bir iliskiydiki herkes ozenirdi
- +1 yıl
işin, mesleğin ya da şu an gittiin okul var mı onlara odaklan?
- +1 yıl
Okul var
+1 yılO hiç senin olmamiş ki.. bosver canım uzulme tutki gercek degil yine üzülme seni kybtmyı göze alp demiş onu onmli olan o
010 Yorumla- +1 yıl
Ben bu kadar mutsuzken onu ozluyoken o bana bunu nasil yapar onun derdindeyim baska biseyin degil. Ona verdigim emekler onun bana verdiginin 10 kati kendide biliyor. Sadece bigun donup kafasini vurdugunu bilmek istiyorum
- +1 yıl
Sen kendi emegıne üzüllüosn baska bir şe değil
Her zmn her yaptgmz herkeze degmio
senn için rahat olsun bosvr - +1 yıl
Peki bu emegi verdigim zamanlari ozler mi bazen keske dermi
- +1 yıl
Dese ne değişcek? Af mi edcksn
- +1 yıl
O onun sorunu sen iyi olmaya bak hala onu dusunuosun
- +1 yıl
Yok affetmek isterdim su kiz olayi olmadan once yani bunu soylemeden once ama bitti. Simdi sadece hatalarindan bir ozur bekliyorun
- +1 yıl
O özür hiç bir şei degstrmz bir kalp kiriksa grcktn meyse hakkında hayrlsı olsn hrsy gnlunce inş
- +1 yıl
Tesekkur ederim canim
- +1 yıl
R. Ederim su akar yolunu bulur uzulme sen her sey hidecegi yere gider
- +1 yıl
Tesekkur ederim
+1 yılbasit adamlarla basit kadınlar birlikte olur. unutmalısın, bu kadar basit bir adamla 4 sene geçirdiğin için üzülmelisin.
mutlu ol.07 Yorumla- +1 yıl
Ben basit kadin miyim? Bu iliski devam etsin diye bissuru emek verdim. Gercekten cok emek verdim. İsterdim ki gozunun onune bunlar gelsin. Ben onun beni unutmamasini isterdim
- +1 yıl
bu kadar şeyden sonra bu adamla (!) devam edersen basit kadın olursun dedim.
- +1 yıl
Ben devam etmeyi istemiyorum. Sadece ozur dilemesini istiyorum. Ben anca ozaman insanlara yeniden guvenebilirim emek verebilirim. 4 senem boyle bitsin istemezdim
- +1 yıl
kimse istemez. ne kadar kabul etmesende hala onu seviyorsun ama bu dakikadan sonra kendi değerinin farkına varmayıp dönersen, bunun normal birşey olduğunu düşünüp devam edecektir arkadaşım.
kimsenin senden özür dilemesi seni iyi bir insan yapmaz diğer insanları kötü yapmayacağı gibi. sen bir bireysin. ;) - +1 yıl
Evet ama mutlu olmasin anlasin istiyorum ben baska bisey istemiyorum ya :(
- +1 yıl
bir erkek olarak cevaplamak gerekirse, bugün anlama bile yarın anlayacaktır senin değerini.
unutma her kadehte tek bir kadın gelir akla... - +1 yıl
Haklisin. Denilicek bisey kalmadi. Tek istedigim okadehin erken kalkmasi
+1 yılBilmiyorum ama senden sıkıldımis olabilir ve belki de sevgilisi yoktur belki de Allah karsina daha iyisini çıkarır zamana birak derim :)
01 Yorumla- +1 yıl
Neden soylemeden gitti ayrildiktan sonra konustuklarimizda sadece bunu gosteriyodu oda bunu sonunda soyledi
İşte böyle insanlara da söyliyecek laf yok o kız onun için heves olabilir yani tekrar sana geri dönebilir ama bence kesinlikle sen kabul etmemelisin erkek için hayatını değiştirme önüne bak
01 Yorumla- +1 yıl
Etmiycem canim etmiycem ama bana bunu yazdi yani oda bilirki bu mesajdan sonra affetmem zor olucak buna nasil cesaret etti heves icin. Ve simdi bu iliskiyi herkes gordu bildi yani cok seyi imkansizlastirdi bir heves icin yapilirmi
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yıllık ilşkim sonrası ayrıldığım erkek arkadaşıma bende böle dedim acı çeksin die tabi inanmadı olabilir. onu kırdıysan eğer senin acı çekmen için uydurmuş oalbilir
01 Yorumla- +1 yıl
Ben onu uzucek hic bisey yapmadim ki
Bunları düşünmen sana onu geri getirmez. Önüne bak.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki bu yeni iliskide kotu bir olayla baslamis onlarinki uzun surermi sence?
+1 yılSeni bir kız için terk eden yarın öbür gün o kızıda başka biri için terk eder. Bu böyle devam eder ondan adam olmazmış. Senin için daha iyi olmuş.
03 Yorumla- +1 yıl
Dimii bencede. Belki bigun beni ozleyip salak gibi okizida birakicak
- +1 yıl
Aman boşver kızım sende birini bul bak bakalım nasıl kıskanıyor 4 senelik ilişkiyi bu kadar kolay silip atamaz bence
- +1 yıl
Banada oyle geliyo ya bilmiyorum amaci ne anlamiyorum. Bence ilk zamanlar tatli gelicek ama sonra cokucek acisi icine
Uzun bir ilişkiden çıkan erkek kendini dağıtabilir. İçinde biraz da piçlik varsa direk başka kıza sarılabilir
03 Yorumla- +1 yıl
Peki o iliski ne kadar surerki
- +1 yıl
Umarim dedigin gibi olur. Ben 4 seneyi 1 kiz icin bitiricek bir insani hala sevdigim icin cok uzuluyorum
Takmana bile değmez böyle insanları insan derken bile utaniyorum
00 Yorumla
+1 yılOlay bitmiştir konuşman bile hata bırak ne halleri varsa görsünler
04 Yorumla- +1 yıl
Sence mutlu olurlarmi gecicidir dimi 4 senenin ustune
- +1 yıl
Mutlu ya da mutsuzlar sanane.. sen hala onları niye düşünüyorsun o kendine yakışanı yapmış sen kendine yakışanı emin ol iyi ki ayrılmış ya iş ciddiye binse evlensen seni aldatsa ve sonra boşanma davası açıp başka biri evlense? tertemiz şekilde işe yaramaz birinden kurtulmuşsun bence bunla mutlu ol yeni gelecek kişiyi bekle kimse vazgeçilmez değildir ondandan vazgeçersin biraz kendine zaman var ve o yeni gelen belki daha hayırlı olacak...
- +1 yıl
Belkide dogru diyosun
- +1 yıl
Ben o kadar üzüldüm yandım ki... bana bir mesaj atsana sana bişey anlatıcam sonra sen karar ver
+1 yılNeden ayrılmıştınız. Kısa ve öz açıklarmısın. Durumun gerçekten içimi gerdi.
02 Yorumla- +1 yıl
Bana bir neden soylemedi. Seni seviyorum ama bittirmek istiyorum dedi nedenini kimseye soyleyemedi arkadaslarina dahil kimseye. Arkasinda bu kiz varmis iste
- +1 yıl
İnşallah fazla bişey yaşamamışsındır.
gerçekten böyle bşy yapmışsa 4 yılını boşa harcamışsın
03 Yorumla- +1 yıl
Ben buna cok uzuluyorum gercek olduguna inanmak istemiyorum ama sanirim gercek. Onlar mutlu olurmu?
- +1 yıl
Tesekkur ederim
Bunu söylemene sevindim çünkü yeni erkek arkadaşımda benim atmamdan rahatsız ;)
Yaz gönder24 Yorumla- +1 yıl
Ahahhahhaa cok rezil degil 😄
- +1 yıl
Bu iyiymis de inanır mi ki?
- +1 yıl
İnanabilir. Ama onun soyledigi yalan olabilit
sen daha çokk beklersin ayrılmalarını. insanın hayvansı yanıdır bu işte daha iyisi daha iyisi. tabi allah görüyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Ayrilmiycaklarini nerden biliyosun
- +1 yıl
30-35 yasinda yasli bir amcasin ne isin var senin buralarda sıır senin gobek adin hadi simdi s. ktr burdan
+1 yılKaraktersiz mis net bencil. Bu karakterdeki bir kisilikle yapabileceksen hala ayrilio ayrilmayacagini dusun lakin bu kisilikle olmaz bosver artik.
04 Yorumla- +1 yıl
Olmaz tabiki ama baskasiylada olmaz degilmi
- +1 yıl
Kim baskasiyla olmaz o karaktersizi mi soruyorsun. Sana ne yahu onune baksana sen hayatinda adam akillo birini bul evlen gec artik bu kisilikle ugrasilmaz flort degil evlilik bul evlenecegin kisiyi bekle ugrasma degmez. Yazik edersin kendine kisiligine.
- +1 yıl
Haklisin belkide ama bu biraz ego olayina dondu
- +1 yıl
Sen bilirsin
+1 yılbir yar gider bin yar gelir, takma kafana bak hayatına, son çıkıştayız aşk olsada olmasada ağır yaralıyız ;)
07 Yorumla- +1 yıl
Onun geri gelmesi onemli kabul etmiycek olsamda
- +1 yıl
yahu gelse her şey eskisi gibi mi olur sence neler yazmış, kızlar hassas yaratıklardır böyle şeylerde erkeklerden daha çok kırılır kanarlar ben erkek halimle bunlar yazılsa bana mahvolurum.
- +1 yıl
O bunu dusunmedi galiba. Ya cok seviyo ya cok canimi acitmak istiyo ya da bambaska bisey var bilmiyorun. Ama bir erkek 4 senede bir kizla 4 seneyi unuturmu ya
- +1 yıl
Şu devirde bir çok erkek kızlara sanki sıradan bir erkekmiş gibi kankası gibi davranır ama yanlıştır, aslında o bunu düşünecek kızların ne kadar hassas, kırılgan kadar sağlam biri olsa başka birisinide gözü olmazdı dışarısı da dahil, çok üzülme kırılma takma kafana ağır müzikler dinleme arkadaşlarınla takıl bir yar gider bin yar gelir, ama umarım erkek olacak arkadaşın hatasını anlayıp geri döner affetmesen bile döner inşallah çünkü en azından bir ilgisini görmüş olursun
- +1 yıl
Dimi en azindan bir ilgisini haketmisimdir bu kadar sene ve bu uzuntuden sonra
- +1 yıl
yok o sebepten değil, yanlış anladın geri döndüğünü görürsen sen daha mesut olursun demek istemiştim
- +1 yıl
Bende onu dedim anladim yani
+1 yılNe kadar aciz veaşşağılık sın gel dese gene gideceksin nazlana nazlana kaltaksın çünki onur gurur yok sende onla ne yaşadın diye soruyorum bile
03 Yorumla- +1 yıl
Ya sanane sen salakmisin yazmak zorundamisin kimin asagilik oldugunu bence yazini okuda gor. Gerizekali. İnsan ol insan. Madem boyle dusunuyosun bisey yazmakmi zorundasin yazma istemiyosan sacmaysa baska biseyse git isine ya
- +1 yıl
Bana gerçekleri söylediğim için hakaret edemezsin kendine bu şekilde kız
- +1 yıl
Senin gerceklerinle benim gerceklerim ayni degil ve bana bunlari yazman anlamsiz cunku dedigim gibi sana yorum yap nolur diye aglayan yok bakarsin isine gider. Zorunda degilsin dimi. Bosuna dir dir yapma. İssizsin bir is bul kendine
+1 yılsaka gibi insanın ne kadar haysiyetsiz olabileceğinin kanıtı. biraz şeref olur şeref
08 Yorumla- +1 yıl
Boyle bir insan buyudugunde bunun farkina varirmi aklina gelirmiyim unutmusmudur ki
- +1 yıl
aklına gelirsin de bu bişeyi değiştirmez hani. Her sevgili iz bırakır yasanmıslık oldugundan. sen onun pesinden kosmaya niyetli gibisin
- +1 yıl
Hayir o benim pesimden kossun istiyorum hemde nasil
- +1 yıl
kossa bile iliskinize devam etmenizi önermem. muhattabı kesmen gerekirken neden seninle ilgilenmesini bekliyorsun ki
- +1 yıl
Cunku ben onun bu yaptiklarini haketmiyorum. Hakli olarak ozrunu bekliyoru
- +1 yıl
Özür dilese de bu yine senin canını acıtmayacağı anlamına gelmez
- +1 yıl
Ozur dilemesi onu affedicegim anlamina gelmez ki zaten
- +1 yıl
onun özrüne ihtiyacın yok
snin ahını almış nerde rahat olacak o mebdebur... sen rahat ol
05 Yorumla- +1 yıl
Gercekten boyle olurmu dersin. Umarim oyle olur. Sadece o kiz ondan ayrildiginda onun hislerini merak ediyo olucam
- +1 yıl
İnsallah yapar insallah ama o kizin cani acimaz zaten eminim oda biliyodur uzun bir iliskisi oldugunun eski sevgilimin.,
- +1 yıl
Peki bu boyle ne zamana kadar devam eder kotulukle nasil mutlu olabilirler ya gercekten 4 seneme aciyorum ya
+1 yılSende acilen bir iliski yap fotolar at faceye bakiyodur profiline
01 Yorumla- +1 yıl
Kapattik facei falan bir instagram var bakiyosa ona sinir olmus onu bundan dolayi yazmista olabilr zaten
Boşver canını sıkma zamanla unutursun hayat hiçbir şey için üzülmeye değmez.
00 Yorumla
+1 yılniye şaşırıyosun ki herkes maskeyle geziyo şu dunyada
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBşy diyimmi bu daha senden ayrılmadan bu ilişkinin temelini başlatmış olabilir tam bir adiymiş bırak şunu düşünme hayatına bak eden elbet bulacaktır
13 Yorumla- +1 yıl
Bunu bende hissediyorum. İnsallah o da sevdiginden bulur..
Cevap sahibi+1 yılNasl anladn nasl davranyrdu kız kim gördnmü senden güzelmi iyimi neden ona gitmştr bunlrda düşün bir
- +1 yıl
İyi davraniyodu bana cok iyi davraniyodu sadece cok zaman ayirmiyodu. Muhtmelen oyle basladi bende bunu dusunuyorum
- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem