Sizce ahı tutar mı? Denedik olmadı sadece birkac ay denedik kendisiyle 5 senedir arkadaştık ama sadcee birkac ay sevgili olmayi denedik olmadi bir seyler hissemedim o ise bana baglanmis arkadasken de hoslaniyormus kor kütük asikmis tutar mi ahı?
Sizce ahı tutar mı? Denedik olmadı sadece birkac ay denedik kendisiyle 5 senedir arkadaştık ama sadcee birkac ay sevgili olmayi denedik olmadi bir seyler hissemedim o ise bana baglanmis arkadasken de hoslaniyormus kor kütük asikmis tutar mi ahı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Knk aşık olduğu için böyle kötü konuşmuş olabilir ama saçmalamış yani denemişsiniz en azından arkadaşken belki daha iyi anlaşıyorsunuzdur, sevgiliysen olmamıştır bu uyumu yakalayamamışsınızdır bunlar olabilecek şeyler hiçbir şey zorla olmaz ki.
Sadece şunu merak ediyorum 5 senedir arkadaştınız ya ona karşı hiç mi bir şey hissetmedin?
Hissetmedim zaten bircok kez iliskim oldu iliskim oldugu zamanlarda benle konusmayi kesiyodu ayrilinca gene konusuyoduk arkadasca saniyodum ben ama degilmis kendi soyledi sonra zorla oldu biraz sevgililik arkadssligini kaubetmemek icin vs
Hmmm hislerin yoksa neden denedin peki kuzum
Onu kırmamak için mi yoksa o mu zorladı?
Yani ben yeni birine karsi hislerimi soylemeye basladigimda susturdu beni anlatma dedi arkadssligimizi bitirelim vs dedi ben de ondan sonra noldugunu anlamadan bunla florte basladim inaj hatirlamiyorum bile nasil oldugunu sonra sevgili olduk yine onu kaybetmemek icin denedim cunku zaten o son noktadaydi duygularinda arkadsslik bitmisti belki severim dedim ama olmadi o sirada o seviyor musun beni dediginde mecbur seviyorum vs dedim daha da bağlandı ondan ah aldim mi bit fikrim yok
Kötü olmuş knk iste kırılmasın diye yaptığımız seyler sonradan basımızı ağrıtabilir.
Helallik isteseydin
Etmiyo helal
Seni sevmişse kalbi yumuşar sonradan biraz zamana bırak
Ufff ergen Ergen işlerle uğraşmayin o çocuk de senden SONRA 40 orrrr harrem kurar erkeğin her sözüne böyle güvenme
Yani ben de oyle düşünürdüm normalde ama bu oyle degil oyle birj degil
He heee hee kesin öyledir öyle biri değil dediğimiz ib. ne çıktı kimse öyle biri değildir falan yalan hikaye herkes öyledir diyeceksin
Ama cidden degildi ahhahaha
Ya ne ahı Allah aşkına. Bir ilişkiyi yürütememiş. Gitsin beceriksizliğine yansın. Çok analar ağlayacakmış bilmem ne? Yüzüne bakacak kız bulsun önce
Yani onun beceriksizliginden de degl ben sevemedim ayni degiliz bence onun zoruyla birazcik oldu sevgili asamasi
Dostum sal gitsin. Bir şey olmaz
Ah almamisimdir yani dimi
Hayır. Kurtulman iyi olmuş bundan
Anlaşamadıysan ayrılırsın ne var bunda acıtasyon yapıyor
Sevgiliyken ona onu sevdigimi soyledim ama sevemedim hic denedim bu yuzden ona umut verip yolda bıraktığımı soyluyo ah almaktan korkarim
Ayrılırken ne sebepten ayrıldığını söyledin ona
Birbirimize uygun degiliz dedm gercekten de oyle en seyinden ben evde takilmmayi severken o surekli disarda
Dalga geçmediysen kullanmadıysan ahını almış olmuyorsun. Sen umut verip gitmemissin ki denemissin öyle gitmissin. Boş yapmış bence ona bir kız bul ona aşık olsun djdj
Kuru edebiyat. Hayat çok insanı çıkarır insanın karşısına. Takılma geç..
benim ahım tutmuştu valla 23 yaşındaydım kmsmksd şu an kız 30 yaşlarına geldi hala evlenememiş bana beddua mı ettin dedi en son ama benimki gerçek bi aşktı gözüm görmüyordu
sana yazan palavra bi şey olmaz bundan
Analar aglicak ne demek 😂
Analarla isi ne ben de anlamadim ahhaha
Yemin ederim. komik
Kızları aglayinca anneler de aglicak diye herhalde
Yine de komik 😂
Yani
Herife ne yaptıysan artık
yazarken birine bakmıştır
Ya inan keske oyle olsaydi ama gercekten takintiliydi her saniye benimleydi asik olduguna tek inandigim insandi
öyleyse şükretmelisin
Ben Sevmedjkten sonra bagli asik olsa nolcak
haklısın
Ne yaptıysan çocuğa
Bir sey yapmadim kendi takıntılı asik olmus
Ne kadar sure sevgili kaldiniz?
2 3 ay
Zor asik olan biri mi neden bu kadar baglanmis?
5yildir arkadstik arkadasken de seviyordu beni ama 2 3 ayda daha da asik olmus benim de ona karsi hislerim oldugunu dusunerek
5 yil seni beklemisse normal. Baska kiz olmadi mi 5 yil?
Denedi o ama olmadi 1 hafta bile konusamadi 2 tane belki konustugu olmuştur 2. olani ben sevgilimden ayrildigim icin terk etti gene benle konusmaya basladi sonra sevgili olduk vs
Seni neden bu kadar sevmis?
Ailesiyle ilgili tum sorunlarini tek ben biliyordum yanindaydim her zaman bir sey olduğunda beni arardi ayni sekil annem vefat etti o yanimdaydi abim ameliyat oldu o yanımdaydi hep destekciydi bana yanimda cok eglendigini soylerdi hep kj oyleydi sohbetimiz cok sariyordu en az 4 saat konusurduk geceleri sesli vakit gecirdik cok. Erkekler icin bunlar asik olma sebepleri mi bilmem de inan hayatimda tek sevildigimi onla hissettim keske ben de sevebilseydim de mukemmel bir hayatim olsaydi :'/
Belki de seviyorsun ama alistigin icin oyle geliyor gitse belki anlarsin
tutmaz.