Eski sevgilim yazdııı?

3 senelik ilişkim 2 ay önce bilmişti ben bitirmiştim daha doğrusu çok sevdiğim halde ayrıldım. Detaya girmicem ama benim çok kırdı ciddi anlamda piskolji çöküşü yaşadım onun sayesinde oyle düşünün kaldıramadım hareketlerini ve benim dediklerime hiç takmıyordu o yüzden bitti. Bana 3 gün önce yazdı dedi ki seni unutamıyorum dedi balkonda oturup alkol içiyorum resimlerimize bakarak. Seninle ölümüne gitmek istiyorum. Senin gibisi yok bulamam da. Hanımı olucam istediğin herşeyi yapıcam guvenini kazanmak için bütün şifrelerimi vercem sen yeter ki bana şans ver dedi. Neyse normal konuşmaya başladık hani bakıyım cidden değişti mı bana karşı diye. Çalışıyor bütün gün çok kötü maddi çöküşü yaşıyorlar zor zamandan geçiyor erken işe gidip geç saatlerde eve dönüyor. Dun normal konuşuyorduk mesela bana 3 saat yazmadı sonra bana dedi ki şarjım bitti spora gitmiştim kusura bakma yazmadım dedi. Sıkıntı yok dedim bende. Şey television izliyorum dedi sonra bende iyi bakalım dedim oda iyi dedi bana sadece ve görüldü attım. Çünkü konuyu kapatı ve konuşmak isteyen yazar. Sizce ne yapmaya çalışıyor?

Eski sevgilim yazdııı?