Eski sevgilim geri döndü.. Herkesin anlam çıkartabileceği yazı... Lütfen okuyun?

Bir kız vardı ayrilmistik 8 ay mi ne çıktık her ayridligimizda peşimden koştu. Bu ayrılıkların temel sebebi onun ilgisiz benim ilgili olmamdi ben ilişkilerde her iki tarafında eşit davranmasını isteyenlerden ve savunan insanlardanım

Velhasıl en sonunda aramız kötüleşti yine ilgisizliği yüzünden baya bir konuşmadık sonra bitti mi dedi evet dedim. İşte bensiz daha mutlusun dedi. Özür dilerim böyle bitmesini istemezdim dedi. Doğum günümde yaptığı hediyeyi verdi. Tamam öyleyse her yerden siliyorum seni dedim hayır o zaman sana ulaşamamış olurum dedi e her şey bitti dedin daha senin amacın ne dedim olsun her sey bitti özür dilerim dedi sonra ahimi aldın ilerde birisi sana bunu yaptığı zaman görürsün dedim engelledim. Aradan zaman geçince bir engelleri kaldırdım çünkü zaten engelledikce daha çok aklıma geliyordu o zaman içersinde başka kızlarla sadece arkadaşça konuştum filan sohbet de güzeldi. Sonra akşam mesaj atmış faceden iyi geceler diye. Sabah gördüm ask fm diye bir site var öyle can sıkıntısı için girerim orda da Kendi sini sormuş.

Sonra sürekli aklıma takıldığı için whatsap engelini kaldırdım iyi geceler diye mesaj atmış. Cevap vermedim. Ben de bu sırada aklımın boş kalmaması için (çünkü aklım boş kalınca sürekli eski sevgilimi düşünüyorum) başka kızlarla arkadaşça konuştum bunu öğrenmiş nasılsa. Ve sinir krizi geçirmiş. Telefonunu kırmış.(normalde önceden whatsapta cevap vermeyince neden cevap vermiyorsun diye sorardı yine cevap vermedim sormadı demek ki telefonunu krıdığı için cevap verememiş.).

Sonra başka bir numaradan mesaj attı telefonuma. Benden neden nefret ediyorsun vs baya bir konuştuk o beni ben onu suçladım filan. Tabi haksız olduğunu biliyordu. Ben ona dedim seni sildim. Hak etmiyorsun beni. Git kendi düşüncelerinle yaşa vs dedim. Sonra yönlendirmek istedim ve dedim ki;

Gel engelini kaldırayım son kez bana neden bunları yaptığını anlat. Eğer buna da hayır dersen gözüm görmesin dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
O da kabul etti. Sonra engeli kaldırdım konuşmaya başladık doğruyu söyle bendne çok mu nefret ediyorsun dedi.1 2 haftadır senden vazgeçemedim. Seni çok seviyordum gerçi hala seviyorum dedi. Ben senden nefret etmiyorum sadece hak etmedim bunları dedim. O da ben sana hake tmediğin bir şey yapmadım yapmam da dedi. Böyle bitmesini ikimiz de hak etmedik dedim. Okullar açılıyor (aynı okul farklı sınıftayız) ne olacak dedim bilmiyorum dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bence yüz yüze konuşalım dedim. Sonra ikimiz de cuma gününe kadar düşünelim. Sen beni gerçekten sildin mi ben de sana karşı yaptıklarımı düşüneyim dedi. Tamam dedim. Cuma günü 3ten sonra mesaj at uyku düzenimi bozamam dedim. O da kabul etti. Öyleyse kendine iyi bak cuma günü 3ten sonra mesaj atarsın konuşuruz hoşçakal dedim. Şimdi siz bana ne önerirsiniz? İçimden geleni yap diyebilirsiniz, açıkcası %5 te olsa içimde hala bir şeyler var. Ne yapmalıyım?
Eski sevgilim geri döndü.. Herkesin anlam çıkartabileceği yazı... Lütfen okuyun?