Geri gelen eski Sevgili?

Öncelikle düşündüğüm, şeyin çok yanlış olduğunu biliyorum. Yargılamadan fikir belirticek herkesin görüşüne açığım. Bundan yaklaşık 3 sene önce 2 senelik bir ilişkim bitti. O bana aşık değildi fakat ben ona taparcasına aşıktım. Yıllar geçti onu düşünmediğim bir gün bile olmadı. Ama bitmiş bir ilişkiydi ve hayatıma devam ettim. şu an bir buçuk senelik çok güzel giden herşeyi yaşadığım ciddi, seviyeli, saygılı bir ilişkim var. Çok mu seviyorum? Evet çok seviyorum değer veriyorum. O da bana aynı şekilde değer veriyor. Bundan yaklaşık 3 ay önce eski sevgilim geri bana döndü. 3 ay boyunca sürekli yazıyor arıyor engelliyorum. İş tehdit boyutuna varıyor. Beni çok özlediğini söylüyor. Sevgilimle ayrılmamı istiyor ayrılmasam bile benimle buluşmak istiyor. Öncelikle şunu belirteyim. Asla ama asla sevgilim hayatımdayken eski sevgilimle buluşmam. Bu ihtimal bile değil. Ben kimseyi aldatamam. Çünkü eski sevgilim beni sevmiyor beni sadece cinsel anlamda arzuluyor bunun farkındayım. Bunu ona da söyledim. Bu sefer sevgilimle tehdit etmeye başladı beni. Yani kısacası ayrılmamı istiyor. Ve ben hala ona karşı bir şeyler hissediyorum. Kafam çok karışık. Aşık olduğum insanla bir geleceğim yok ama onu bir kez bile görme hissi peşimi bırakmıyor. Ama bu sevgilimden ayrılırsam da pişman olucam biliyorum. Sürekli yazıp aklımı karıştırıyor. Yanlış karar vermemek için her gün dua ediyorum artık. Kafayı yemek üzereyim. Resmen takıntılıyım eski sevgilime ben salağım. Bu hayata bir kere geliceksin gönlünce yaşa diyorum bir yandan salaklık yapma diyorum. İlla ki sizinde hayatınızda biri varken dönen eski sevgilileriniz olmuştur. Ne yaptınız nasıl silip attınız kalbinizden, unuttunuz mu. Ne olur bana akıl verin. Ya ayrılıp eski sevgilime gidicem ya da her şeyi unutup bu sevgilimle yoluma devam edicem
Geri gelen eski Sevgili?