Dönen eski sevgili?

Bu kişiyle geçmişimiz güzeldi. Yaklaşık üç ay görüştük, aslında devam edebilirdi. sonra sokakta annesine laf atıldığı için birini silahla yaraladığını, bu yüzden birkaç gün nezarette kaldığını öğrendim. Bunu öğrenince yine bı şey yapmadım geçmişinde olan bı şey diye Umreye gittiğini, tövbe ettiğini, silahı ve içkiyi bıraktığını söyledi. Ama küçük bir tartışma sonrası karşılıklı sinirle bir anda bitti. Ben üç gün kadar bekledim, silmedim; bir yerden döner diye düşündüm. Ama yazmadı. Üstüne hikâyelerini bana gizledi, “içmiyorum” demesine rağmen alkol içtiği story’ler paylaştı. Efkârlı paylaşımlar yaptı. Bana yalan söylediğini fark edince sildim. Tam üç hafta sonra geri döndü. Çok yalvardı ama kabul etmedim. Aradan koca bir sene geçti, dün gece tekrar yazdı. “Bir şans daha veremez misin, fotoğrafını silmeye kıyamıyorum” dedi. Yine şans vermedim. “Her şey daha güzel olacak, bir daha yapmayacağım, güven demiyorum konusmayi dene zamanını ayır dedi. Ama yine de içimde bir şeyler net değil. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Dönen eski sevgili?