Zihinsel olarak rahatlamaya ihtiyacım var. Yardım eder misiniz?

4 aylık ilişkim vardı geçen bayrama kadar. Baya samimiydik yolda yürürken elimi bırakmazdı sürekli öper koklardım samimiyetinden şüphem olmadı. Çok sevdim, kanım kaynadı bir tek attığım triplerden dolayı çok pişmanım. Bayramda memleketteyken soğuk mesaj attığı gerekçesiyle ayrıldım ondan. Hiç konuşmadık 9 ağustosa kadar. 9unda karşıladım onu memleketten döneceğini biliyordum. şaşırdı beni görünce. ben zor dayandım boynuna atlamamak için. özlemimden ölüyorum. sadece 9 ağustosta konuştuk bir iki saat beraberdik özlem giderdikten sonra çekti gitti ve neden gittin diye mesaj attım biz ayrılmıştık hatırlatırım dedi, yıkıldım. depresyona girdim. yalvardım dönmedi. hep mesajlara anında cevap atıyordu ama. ağladım ve dedim ki tamam hatalarımı düzeltmek için zamana ihtiyacım var tüm iyilikler seninle olsun... ya gene istemezsem diye mesaj attı. saygı duyarım dedim. ayın 9undan beri hiç konuşmuyoruz anlayacağınız. memleketine gitti zaten. Tam 25 gün olacak ne ondan bir ses seda var ne benden. facebookta da silmemiş. aklım sürekli onda. Bazen kalpim pırpır ediyor hala umut var diyor. bazen de kalbim sıkışıyor hayır lanet olsun bana onu sonsuza kadar kaybettim diyorum. Her gece ağlıyorum. eylül sonu ekim başı gibi okul civarında karşılaşma ihtimalimiz var. yüzüne baksam mı... selam verir mi. alsam mı verirse. ya da ben mi veriyim. ben ona aşığım BÜTÜN GÜN ONU DÜŞÜNÜYORUM AKLIMDAN GİTMİYOR BİRİ YARDIM ETSİN KARA SEVDA BU
Zihinsel olarak rahatlamaya ihtiyacım var. Yardım eder misiniz?