Ne yapcağımı bilemiyorum yardımcı olun. Kız arkadaşım seni sevmiyorum dedi ama ben seviyorum. Sevmiyorum dedi ama bilmiyorum yazdı?

Size birkaç soru sorucam. Sizde bir bayansınız benim bir sevgilim var beni çok seviyordu. Ne olduğu ne yaptığımı bilmiyorum. Bana karşı soğuduğunu çocukca haraketler yaptığımı sevmediğini söyledi 1 kere ayrıldık 1 gün sonra oturup bir yerde konuştuk yeniden hallettik. Dündede kavga ettik gece yarısında bana mesaj atma felan dedi engelledi. Ben sesimi çıkarmadım. Biraz bırakıyım kendine gelsin düzelsin dedim. Bana seni seviyorum ama bilmiyorum off yazmış. Keşke arkadaş kalsaydık felan demiş. Ben bu kızı 3 sene bekledim. Çıkma teklifi dahi etmedim. Normal olarak kaldım. 12. Sınıfın sonunda ne olduysa oldu. Gerçekten çok seviyorum. Ne yapmam gerek 😞
Güncellemeler
+1 yıl
Çocukca davrandığımı düşünüyor. Bana şunu bunu yapma dediği herşeyi yapmadım. Kendime çeki düzen verdim. Ben körkütük aşığım. Daha ne istiyor. Eskilerin üstüne bu kadar niye gidiyor
Ne yapcağımı bilemiyorum yardımcı olun. Kız arkadaşım seni sevmiyorum dedi ama ben seviyorum. Sevmiyorum dedi ama bilmiyorum yazdı?