Arkadaşlar bizim iyi giden bi ilişkimiz vardı sonra bu beni ortada hiçbişey yokken akşam birden bi mesajla terketti işte ben seninle gelecek düşünmüyorum yalnız kalmak istiyorum falan dedi sonra 10 gün sonra bana bu geri döndü bi kaç gün iyiydi sonra geri bana soguk davranmaya başladı yani hiç yazmıyo günlerce sürüyodu bazen. Hep ben adım atıyodum hep ben onun peşinden koşuyodum geçen de buna beni istemiyorsan istemiyorum de dedim oda istemiyorum dedi sonrada gece aradı benim kafam yerinde degildi o yüzden öyle dedim falan diye sonra ben daha fazla dayanamadım ve ayrıldım ama sonra çok sevdigim için geri yazdım ona tekrar konuşmaya başladık dünde bana dediki ben "sadece seni değil kimseyi sevmiyorum." dedi yarında bu konuyu konuşucaz buluşup kendi çagırdı beni yüz yüze ayrılırız yüksek ihtimalle ama benim aşırı canım yanıyo çok kalbim acıyo adam bana diyoki seni sevmiyorum istemiyorum diyo ama ben hala onu seviyorum yüzsüz gibi sanki onu kendime takıntı yapmışım gibi hissediyorum. Sizce napmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Barışmak isterse napmalıyım ama bu çok gelgitli ve benim psikolojim artık bunun dengesiz hareketlerini kaldırmıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer