Bir seviyorum diyor bir sevmiyorum diyor? yardım edin lütfen?

arkadaşlar bir kızı seviyorum işte kızın beni sevmediğini düşünüyodum başkası da sevmiyor dedi ben de kıza seni seviyorum aman sen beni sevmiyosun yazdım kız da seviyodum dedi arkadaşlar işte kız ben başkasının lafına bakıp onu yargıladğığım iç kızdı bana ben kıza yalan söyledim 12 tane sonra itiraf falan ettim ve de kıza güvenemedim ve sana güvenmiyorum dedim kız ben seni sevyodum falan dedi ben de hayır yalan söylüyosun falan dedim işte kurtulmak için yapıyosun dedim çok üdüm kızı kız kırgın bana böyle olay yaşadım ama arkadaşlar kız da ban bir seni seviiyorum diyor bir seni az sevmiştim diyor bir hiç sevmedim siyor bir sneden hoşlandım bir ara bitti diyor. ama bir arkadaşıma da demiş ben onu seviyorum demi işte arkadaşım da bana senden çekiniyo gibi geldi diyorn arkadaşlar ne yapmalıyım ben seviyo mu sevmiyo mu lütfen yardım ve de kız benim yüzüme bile bakmıyor konuşurken falan zaten hiç konuşmuyor bile kaçıyor benden sadece bazen bakıyor göz göze falan geliyoruz ama ben kızı çok üzdüm yardım edin bu kız seviyor mu sevmiyor mu ben kendimi nasıl affettireyim falan lütfen yardım edin?
Bir seviyorum diyor bir sevmiyorum diyor? yardım edin lütfen?