- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılbunu erkek yada kadın diye ayırmadan söylüyorum insanların yapı ve yetiştirilme tarzı na göre duygularını dışa vurumu değişiyor yetişme çağında seni seviyorum u fazla duymayan birinin bunu rahatça söylemesini bekleyemezsin heleki ağır yapılı insanlar duygularını kelimeler le anlatmanın zayıflık olduğunu düşünürler sevgilinin tavrı nın sana olan duyguların dan değil de yapısından kaynaklandığı nı düşündüm olgun ve ağır yapılı bir insan seni seviyorum u fazla rahat kullanamayabilir
kuşak çatışması yaşayacak kadar da yaş farkınız yok ancak zevkleriniz farklı olabilir senin hoşlandıklarından o hoşlanmayabilir onun hoşlandıkların dan sen hoşlanmayabilirsin ortak aktiviteler yapmak istiyorsan onun zevki olan şeyleri de bul ve bunlarla ilgili bilgiler edin sen onu anlamaya çalıştıkça oda seni anlamaya çalışacaktır015 Yorumla
Soran+1 yılevet bu zamana kadar da çok kullanmamış zaten seni seviyorumu biraz ağır biridir anlattığın gibi. ortak bir aktivite bulmaya çalışıyorum ama sanki hep ben çaba gösteriyormuşum o hiç bir şey yapmıyormuş gibime geliyor?
- +1 yıl
buda kadın erkek ilişkilerinde genel durum erkekler genelde kadının kendisini yönlendirmesini tercih ederler senin sevgilinle de aranızda kültür ve zevk le lgili farklılıklar varsa doğal olarak anlamadığı için seni yönlendirip şunu yapalım bunu yapalım demez sıkılacağın bir şeyi önermiş olmaktan çekinebilir burda yönlendirmeyi sen ikinizinde zevklerine uygun programlar yaparak sağlayabilirsin hoşuna giden aktiviteleri bulursan hayranlık kazanırsın ;)
Soran+1 yılpek evden dışarı çıkmayı sevmiyor ki :)
- +1 yıl
hıım faal de değil demek ki ama mutlaka sevdiği takdir ettiği sanatçılar vardır belki ortamlara girmediği için nasıl aktif olunacağını bilmiyordur hç mi ilgilendiği bir şey yok
Soran+1 yılgirmediği ortam kalmamış ama artık sıkılmış yani benimle birlikte kafa dinlemek istiyormuş öyle diyor huzur istiyormuş felan :)
- +1 yıl
hııh tamam alaşıldı ağır abi ununu elemiş eleği asmış ama burda senin de isteklerini düşünmesi gerekiyor sen henüz bir doygunluğa erişmediysen onun sana yoldaş olup paylaşması gerekiyor biraz bencilce bir tutuma girmiş yinede kötü niyet olduğunu sanmıyorum tabi ben tanımıyorum ama anlattığın kadarıyla öyle bir şey hissetmedim herşey senin durumu ne kadar kabulleneceğine kalmış gibi görünüyor
Soran+1 yılaynen öyle yaşından çok daha olgun hissediyor kendini 100 yaşında gibi diyebiliriz :) bu durumda da benim seni seviyorum lafımı çocukça buluyor ya da hadi bana güzel bir şeyler söyle demem. alışmaya başladım ama şimdide gerçekten soğuyormuyum diye düşünüyorum sonra arada bir esiyorlar söylüyorum o böyle diyincede hevesim kaçıyor.
- +1 yıl
peki söylediklerinden ziyade davranışları nasıl söylemesede hissettiriyormu sevdiğini yada bir durum karşısında seni savunuyormu sahipleniyormu bunları yapıyorsa sevgiyi gösterme tarzı bu olabilir bu da az şey değildir
Soran+1 yılevet hissettiriyor işte dışarda arkadaşlarına karşı yüceltir ya da bir şey olduğunda savunur mesela geçen gün toplu taşıma araçlarından birindeydik tepemize bir çocuk dikildi bakıp duruyor erkek arkadaşım çocuğa ters ters baktı sonra bana sarıldı baya. bugün mesela dünün tribini atarken gözlerimin içine baka baka çok güzel bir aşk şarkısı söyledi sonrada 'yaa bak anlıyormusun şimdi' dedi :)
- +1 yıl
hıımm çok güzel :)demek buda sözle değil davranışla gösteriyor ya sadece sözle söyleyip davranışı aksini gösterseydi o daha kötü bir durum :( hissettirmesi söylemesinden daha güzel bence arada bir de ağzından kaçırırsa seni seviyorum diye oohh ne güzel işte
Soran+1 yılevet de keşke bende anlasam davranışlarından sevdiğinide böyle ikilemde kalmasam :) geçen sordum işte ben senin için bunları yapıyorum sen ne yapıyorsun diye anlatıpta başına kalkmayım istersen şimdi hem ne demek bu anla biraz sende dedi :P dediği zaman da ı love you felan diyor derken böyle çekinir utanır gibi hani ağır abi ya azıcık :)
- +1 yıl
oda yapısından kaynaklanıyor sen buna anlayış görtereceksin artık daha romantik şeyler bekliyorsun ama karşındakinin yapısını da göz önünde bulunduracaksın boş kuruntulara kapılma belli ki seviyor :))
Soran+1 yıltamam daha da anlayışlı olmaya çalışcam :) çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim inşallah aranıza kara bulutlar girmez sen anlayışlı oldukça oda anlayışlı olur :)
Soran+1 yılinşallah ne kara bulut ne başka bir sorun girmez aramıza :) anlayışlı olurum tabi onu bu kadar çok severken :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBazi erkekler sevdigini belli etmezler canim. Icten severler sevgisini göstermeyi sevmezler..
Dedigin gib olgunsa sevgilin normal yani bence icten seviyor.. Ama sende cocuksu davranma illa cevabini bekleme.. Bi süre ona seni seviyorum deme, bak gör o sana kendiliginden bi an gelicekki diyecektir.. Ne kadardir cikiyorsunuzz?06 Yorumla
Soran+1 yılevet gerçekten sevgisini göstermeyi hiç sevmiyor bende anlayamıyorum. evet hatta 100 yaşında diye dalga geçerim :) ya o an duymak istedim sadece çocuksu davrandığımı düşünmedim hani seni seviyorum'un cevapsız kalmasına pek alışkın değilim. 8 ay oldu.
- +1 yıl
Hmm anladim.. Yanii bilemiyorum canim.. Bu konuyu onu karsina alip acik acik konus.. Askim ben seni seviyorum ve bu iki kelimeyi sendende hep duymak istiyorum bana cokmu görüyorsun bunu de.. Yani damardan gir :)) Ne kadar sert agir basliysa olsun, bu dediklerine dayanamaz :D
Soran+1 yıldenedim işe yaramadı dedim yani bak ben seni seviyorum onca şey yapıyorum senin mutlu olman için diye verdiği cevap yaptıklarını başıma mı kalkıyorsun oldu :D bende cümlenin vurgu yeri orası değil dedim kıyamet koptu haliyle :))
- +1 yıl
Yani seninki hem agir abi hemde sinirli baya üfff.. Allah sabir versin arkadasim ne diyim :))
Soran+1 yılhemde nasıııl :D amiin arkadaşım sağol :)
- +1 yıl
:)
Öncelikle son sorunu cevaplayacagım . ERkek sevmedigi insanı sadece cinsel amaclı kullanır. Seviyor gibi yapar . Bu bir gercektir. Cok nadir insan vardır yapmayan.
Bu kişiyle aranızda kuşak catışması olmaz. bu şekilde kuşak catışmaz . Bu sadece onunseni sevdigini söylemesi yada cok az da olsa söylemenden ötürü bıkmış olması. Yani o kelimeleri sevmiyor işte. belli degil mi. Cünkü sana ynı seyi söylemek istemiyor.
Ama şu var ki ilişkiniz inişli cıkışlı diyorsun Neden onu biraz rahat bırakmyıorsun. Arama biraz013 Yorumla
Soran+1 yılcinsel olarakta paylaşımımız var zaten hani evet düşüyorum bazen sadece bunun için mi istiyor diye ama bazen uzun süre birlikte olamasakta sonra olabilceğimiz zamanlarda atlamıyor üstüme. kuşak çatışması bundan değil yani mesela bana normal gelen bir şey ona anormal gelebiliyor en basitinden konserle festivaller felan. ya onu sık boğaz etmiyordum zaten söyle diye bu sefer biraz garibime gitti o kadar. ilişkimizin iniş çıkışı saçma nedenlerden oluyor hani öyle elle tutulur bir şeyde yok.
- +1 yıl
konser festivali sevmiyorsa buna kuşak catışması dememelisin bence. Su anda konsere giden genci yaşlısı cocugu belli bir kuşak olamaz. Bunlar sadece konser kuşagı ki o konseri sevmiyormuş ve seni yollamak istemiyor tek başına kendi de gitmek istemiyor. bu kuşak catışması degil .
Bence o sadece cinsel acıdan seni elinde tutuyor.Yani sana davranışlarından anlarsın herhalde.
Sana kötü davranıyorsa ya da sadece ssevişirken iyi davranıyorsa bil ki sadece cinsellik.
Neden saldırsın ki zaten elindesn
Soran+1 yılhmm o zaman bizim kuşaklar çatışmıyor :)) hayır mesela dışarda başbaşayken ya da arkadaş ortamında iyi davranıyor yüceltir beni etrafa karşı öyle durduk yere arar sesini duymak istedim diye.
Soran+1 yılalışkanlık ama cinsellik ağır basıyor ve sevgi yokmudur diyorsun?
Soran+1 yılaslına bakarsan düşündüğüm zaman hani neden tartışıyoruz diye sanırım en çok onu düşünmem ve ilgilenmem bunlar bana normal geliyor ama o bunalıyormuş bizim ilişkimizde ben daha uzlaşmacı bir profil çizerim en büyük kavgamızı eski bir kız arkadaşı yüzünden yapmıştık ayrılma noktasına geldik ama yine ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi iyiydi uzunca bir süre iyiydik hatta 2 gündür bir haller var yine. biraz fazla değişken biri ruh hali olarak.
Soran+1 yılgenelde sinirli olduğu için bu zor oluyor ama bende aşırı sinirli olduğumda alttan almayı bilir ama benim kadar değil daha çok beni o an kendi halime bırakmayı tercih ediyor nasılsa sakinleştiğimde ben konuşurum...
Soran+1 yıliyide ben bir çözüm aradıkça erkek arkadaşım cevap vermek istemediği sorulara amaaan ya iyice saçmalıyorsun diye geçiştiriyor söylediğimde de yine cevap vermiyor anlamadım yani nolcağını?
- +1 yıl
Sen ciddi konuşamıyorsun bu bir gercek. Ciddi konuşsan üzerine titrer. bunu yapmadıgına göre sanırım sana karşı hisleri sadece alışılmışlık ve cinsellijk. yoksa amaan deyip geciştirmez. ona şu cumleyi kur ama birebir kur değiştirme." Bak ileride ikimizin arasında problemlerin olmasını istemiyorum. Şu anda tohum atıyoruz biliyorsun ve ben bu tohumların saglam olması taraftarıyım. Gercekten ilişkimizin zedelenmemesini istiyorsak bazı sorunlarımız var ve bunları şu anda cözmeliyiz"
Soran+1 yılevet genelde gülerek cevap veririm ciddi bir konu bile olsa çok ciddileşemiyorum. bugün kolumu sıkıyordu şaka olsun diye bende başka bişeyle ilgileniyordum güldüm yapma dedim sonra sıkmaya devam etti ee yapma dedim dimi yeter ama dedim iyide ne bağırıyorsun dedi yapmadı sonra. cümleyi sevdim kullanacağıma emin olabilirsin ;)
+1 yılinsanlar neden 'seviyorum' sözünden korkuyor anlamıyorum ki...
Sevdiğim kadınsa seviyorum demekten neden çekineyim?
Allah sabır versin size.
Bir süre sessiz kal, biraz durulun öyle tekrar konuşun. Sinirler yüksekken bu konuları konuşmak daha çok gerer sizi.
Ama kişiliğinden taviz verme. Seni sen yapan özelliklerin giderse ne sen kalırsın, ne de mutluluk.17 Yorumla
Soran+1 yılbencede insan sevdiğine seviyorum der böyle sorgulamaz sorgulamaması lazım. amiiiin :( ya yine görüşcez ama sevdiğimi söylemem o zaman ya da duygusal bişeyler öyle sessiz kalabilirim? geriyorda zaten. taviz vermeme nasıl yapabilirim?
- +1 yıl
Sevgiyi sözle belirtememek kişiliğe bağlı, değişmeyecek, bunu bekleme. Ama yanındayken tavırlarından anlarsın sevgisini. Sözel kabiliyeti böyle gelişmiş olan kadının sevgiyi sözel duyma ihtiyacının farkındayım, ama işte herkes seviyorum diyemiyor. Sevmeden seviyorum diyen hariç.
Kendinden taviz verme derken, gurur yapıp aramamazlık yapma, küs kalma ama onun içinde kendini değiştirme demek. Alındığını, üzüldüğünü belirt. Fakat o çocuk olma dedi diye, kendini başka biri yapmaya kalkma. 'Sen' ol
Soran+1 yıldeğişmesini beklemiyorum zaten değişmez bunu biliyorum. yanındayken sevdiğini belli ediyor sarışılı dokunuşu gözlerime bakması felan ama uzak kaldığımız zaman bir acaba düşüyor aklıma. bu kadar sert oluşunun altında aslında şiir yazan duygusal bir adam var ama bana göstermiyor bunu o ayrı. gurur yapmam ararım yine kavganın ortasında bile hayatım gibi kelimeler kullanırım ama tavır yaptığımı anlar üzüldüğümü felan sonra ertesi gün sanki bir önceki gün kıyametleri koparmamış gibi konuşur benimle.
- +1 yıl
erkek sevmediği bir kızla uzun süre çıkmaz. Kimse sevmeden uzun süre dayanamaz. Bir noktada biter çünkü. Kişiliği sevgisini sözle belirtememe ve birden palayıp saman alevi gibi hemen sönme, ardından olaylar yokmuş gibi davranma şeklinde. Koç burcu gibi :) bende de var, birden sanki birşey yokmuş gibi olabilirim ama karşıdaki bnm değişimeme ayak uyduramaz genelde. Arada tartışmalar olabilir, fzla büyütmemeye çalışın. Şiir yazdığına göre seviyor, kimse kurukuru yapmaz bunu. ama mizacı sert işte
Soran+1 yılkoç değil ama belki ama astrolojik olarak etkileniyor olabilir çünkü aynen öyle :) ayak uydurmak gerçekten çok zor oluyor ama ben o haline alışırken bir bakmışım başka bir hale bürünüvermiş :P
- +1 yıl
belki de ikizlerdir, ikizler insanı çok çabuk değişir, bir bakarsın başkası olur :) valla bilmiyorum ama böyle insanlar dışardan garip görünür, koca bir tartışma arkasından biranda herşey normale dönüp de aşkımlı canımlı konuşabilir. Zamanla alışıyor sevgililer birbirlerine. Tabi tartışmaları uzatmamak gerek, tatsızlık çıkmasın. Sevgiyi paylaşmalı, öfkeler yerine
Soran+1 yılşiir gibi yazmışsın 'sevgiyi paylaşmalı öfkeler yerine' ;) ikizlerde değil :)) ve evet alışılıyor hemde fazlasıyla.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
seni seviyorum kadar güzel bie cümle var mı acaba şu dünyada..kusura bakma ama sevgln gerçekten kalas.bunun agırlıkla ciddiyetle büyüklükle alakası yok seviyorsa seviyorummm demelidir.hem kim ki seni egitmeye çalışıyor.illa cevabını alcaksın ne demek.kişilik meselesi ok ama seni degiştirmeye çalışması hoşuma gitmedi...misilleme yap derm ben.davrandıgı şekilde davran anlayacaktır hatasını
03 Yorumla
Soran+1 yılhemde kalasın önde gideni :S ah bir anlasa yapmaz olurmuyum hiç hemde en alasını yapıyorum misillemenin ama yarış mı yapıyoruz peki o zaman diyip daha beter zora sokuyor işi. yani beni sürekli çocuk olarak görüyor ne yapsam ne etsemde bu değişmiyor benimde hoşuma gitmiyor bu ama yapısı bu hükmetmeyi seviyor.
Soran+1 yılişine gelmezse bir süre kafamı toplamam için beni yalnız bırakır bencede olmaz ama bilmiyorum artık napcağımı.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerginlik olduğu zaman en iyi çözüm kendini geri çekmektir, uzaklaşmaktır.. Ve bunu erkekler pek iyi bilir.. Bizde saf saf dolanırız etraflarında, neden aynı yöntem uygulamayasın ki.. Konuşma bir süre, neden olduğunu elbet merak edecektir..
08 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle yapıyorlar bunu. aynen bende noldu hayatım canın mı sıkkın bişey mi oldu diye mesaj yağmuruna tutarım sonra bana patlar yok bişeyim mesaj atıp durma diye. ben konuşmadığım zamanda direkt benden soğudun sanki niye böyle davranıyorsun diyor ben hemen yelkenleri suya indiriyorum :S
Soran+1 yıle o yaparken normal ben yapınca suçlu oluyorum?
- +1 yıl
Seni suçlayan da kim şekerim :) Bak böyle bir an da olursa aynı soruyu ona sor.. "aynı şeyi ben yapınca suçlu mu oluyorum?" de :) seni suçlamayacaktır ama muhtemelen çeşitli çeşitli mazeretler söyleyecektir.. ben söyle düşünüyorum, ben sunu diyorum sen böyle anlıyorsun, sunu yapıyorsun falan filan.. Sor ona o soruyu, artık senin gibi davranıyorum de ;)
Soran+1 yılbilemedim sevgilimin karşısında öyle çocuk gibi davranıyormuş gibi hissediyorum o zamanda :)) evet mazeretleri hep hazır hepte bunları söyler zaten sen yanlış anlıyorsun ben öyle demiyorum bile abartıyorsun felan. bunu yapacak vaktim olursa deniycem ama feci çenebaz konuşturmaz beni hemen haklı çıkartır kendini :P
Soran+1 yılihtiyacım olcak teşekkürler :))
Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı. seviyorum demek bazı karakterler için ölümcül bir şeydir bum!
01 Yorumla
Soran+1 yılsöylerse sihir kaybolacak sanki...
benim erkek arkadasım cok nadır söler yada tartıstıgımızda ben baslarım benı sevmıyorsun demeye oda söyler sevmesem neden bırlıkte layım neden kıskanayım neden evlenmeyı düşüneyım falan der bende havalara ucarım
06 Yorumla
Soran+1 yılbizde o durumda yok ben tartışmadan sonra sen beni sevmiyormusun desem zaten tepesinde olan sinirlerinin katsayısı artık seni sevdiğime inanmıyormusun sevgimden şüphen mi var o zaman bırak git beni seni sevmesem yanında ne işim var der hem lafı yer hemde tamam yok bişey diye pış pışlamaya çalışırım :S
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum yani biraz kendimi avutuyor gibi hissediyorum ama doğru insan sevmediği birine katlanamaz demi?
Soran+1 yılbir erkeğe sormak lazım?
gerçekten tahammül edemeyeceğim bi tavır. O nasıl davranıyorsa sende öyle davran. Alttan alırsan çok üzülürsün.
03 Yorumla
Soran+1 yılonun davrandığı gibi davrandım sonra bana niye böyle yapıyorsun dedi bende sen bana nasıl davranıyorsan öyle davranıyorum dedim vaaay demek misilleme yapıyorsun peki sen böyle davranmaya devam et dedi halis muhlis zeytinyağı.
Soran+1 yılumm yok bişeyim yaa sana öyle gemiş dediğim zamanda iyi peki o zaman diyor mesaj felan atmıyor ama :S
Gizli Üye(30-35)+1 yılaklında başka biri olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılo an biraz yoğunmuş ama sonra demişti.
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar