Sevgilim beni sevdiğini söylüyor ama hissetirmiyor :(?

sevgilimle 1 buçuk sene çıkmıştık ama bazı nedenlerden dolayı ayrılmıştık bu ayrılık süreci 1 sene sürdü sonra geri dönüp sevdiğini yaptiklarindan pişman oldugunu soylemişti ben başta inanmadım ama okadar cabalamistiki bende onu hala sevdigim icin sevgisine inanip affetmiştim barışalı 1 ay oldu aynı okuldayız barıştıgımızdan beri aramız gayet iyiyken 2 haftadır biraz soğuk ilgisiz sanki soğumuş gibi ya da ben öyle hissediyorum bilmiyorum ona bunu soruyorum ilgisizsin soguksun sıkıldınmı sevmiyomusun diye sacmalama ne alakası var seviyorum diyo ama hissetmiyorum deyince hissetmen için napiyim diyo bu konuda pek üstüne gitmek istemiyorum sıkılmasın diye ama kendi kendimi yiyorum
bu 2 hafta içinde olan olaysa bizim okulda olan matematik öğretmeniyle bunlar baya samimi kadın 25 yaşında sevgilim 19 una giricek
Güncellemeler
+1 yıl
devamını yazamamışım kadını ablası gibi görüyo kadında onu hatta bizi barıştıranda o çok iyi biri ama sevgilim ona değer verdiğini ablası gibi gördüğünü söylüyo arada mesajlaşıyorlarda kıskanıyorum ama herhangi bir kızdan kıskanırmış gibi değil ona verdiği değeri kıskanıyorum
Sevgilim beni sevdiğini söylüyor ama hissetirmiyor :(?