+1 yılKardeşim içki sigara içsen günah kısmına ben karışamam ama içiyorsan dozunda içmeyi bileceksin. Ölmek istiyorsan da kendini at direk. Tabii bu işin şakası, eğer acının büyük olduğunu düşünüyorsan topla yakın arkadaşları al rakıyı sek iç sabaha kadar dertleş mutlaka iyi gelecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yıldertleşcek güvendigim kimse yok
En İyi Cevaplar
+1 yılUlan erkek adam dediğin güçlü olur
20 Yorumla
Hocam dertten içmek fayda vermiyor, o gece iyi sonra ertesi sabah herşey aynı oluyor. Bu sebepten dertten içen alkoliğe bağlıyor. Neyse gel gelelim aşk acısı dediğin nedir, içmeye değecek bir şey değil onu diyim de, zamanla anlarsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılsagolun hocam zamnı bekliyorum :(
+1 yılAbi biz aşk acısı çekmiyormuyuz? Ben bu erkekleri anlamıyorum l*n bizde ayrıldık sevdiğimizden ama sizin gibi değiliz
07 Yorumla
Soran+1 yılsana birşey diyenmi oldu :(
- +1 yıl
Buraya konuyu açıyorsun sana yardımcı olmaya çalışıyorum ve yazdığın cevaba bak. Git iç bakalım gör neler oluyor. Bizde sevdik bizde! Terketti beni sevgilim ama senin gibi düşünmedim. Yazık
Soran+1 yılevet yazık oldu bize.
- +1 yıl
Ayrılık sebebi neydi?
Soran+1 yılözelden anlatabilirim
- +1 yıl
Yaz kardeşim özelden
Soran+1 yılşimdi cıkıyorum sonra inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Yok sevap tövbe tövbe her acisi olan icki mi icsin yanii hiiic rahatlamayi bilmiyorsunuz kalkin abdest alin namaz kilin dua edin bakin nasil içiniizi ferahlatıyor derdi veren allah dermani da verir seytana uymayin şu mübarek gecede dua et kardes birak ickiyi bilmem neyi..
15 Yorumla
Soran+1 yılnamaz kılmak gelmiyor içimden 2 gündür :( sogudum
- +1 yıl
Nefsine uyma seytani neden sevindiriyosun ki kalkip bir abdest alsan şeytanın bacagini kircaksin namaz kilsan gideeck aklinda canim istemiyo olmasin öbür dünyadaki güzellikleri düşün birde cehennem i düşün nereye gitmek istersin seçimini ona göre yap ne kadar canin istemesede bence yapmalisin
Soran+1 yılistemeden namaz kılınca günah diye biliyorum dogrumu?
Soran+1 yılpeki cok teşekkür ederim :(((
+1 yılSaçmalama. Sakın başlama öyle şeylere. Allah'a bu acıdan kurtlulmak için dua et. Kadir gecesindeyiz zaten. İnşallah kabul olur duan. Sanki içki, sigara içince geçecek acın. İçersen öbür dünyada bu acının 1000 katını çekersin. Yapma!
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim dayanmak cok zor :/
+1 yılAh ben neler içtim bir bilsen :) Faydası yok. En kötü içeceğin şey bile seni bir kaç saat idare eder. Sonrası hayat devam eder..
01 Yorumla
Soran+1 yılhımm :(((
ilk sevgilin miydi? Bana mesaj at istersen biraz konusalım mı gizli oldugun icin ben seni göremiyorum cünkü
03 Yorumla
Soran+1 yılşimdi cıkıyorum sonra atarım olurmu
aslında tam anlamı ile sevgilim degildi sevgilimde olmadı hıc
Soran+1 yılbir gün atacagım :)
+1 yılCaninin yandigi ortada genç ama bu günahı değistirmez ki zaten icsende gecmiyo bosuna kendine zarar verme
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl unutacam :/ imkansız
- +1 yıl
Tabi ki de imkansiz degil kendini bu dusunceyle uzme
Soran+1 yılpeki denerim
+1 yılİçki içince dönecek mi? ya da acın hafifleyecek mi? Bu acının üstüne bir de öteki taraf acısı çıkacak başına.
011 Yorumla
Soran+1 yıldönmeyecek hafiflemeyecek acımda dinmeyecek sadece kendime zarar verecem..
- +1 yıl
Emin ol değmeyecek. Ne kadar seversen sev. Bu dünyadan tek gideceksin. Sadece kendin için yaşa. Bundan önce o yoktu. Şimdi de yok. Farkeden bir şey olmamalı. Sadece tecrube edindin.
Soran+1 yılanılar var yaşanmışlıklar o var kalbimde aklımda.. adı var hayatı var varda var
- +1 yıl
Tecrübe işte. Takmamaya çalış ve sakın kendine zarar verme.
Soran+1 yıl1 aydır dogru düzgün uyumuyorum kendi hayatımı maf etdim hayallerim yok hayatdan kopdum cokdan verdim bile.
- +1 yıl
Emin ol ileride çok pişman olacaksın.
Soran+1 yılgözlerim bozuldu uzakları göremiyorum :(
- +1 yıl
Kendine zarar vermeye devam et.
Soran+1 yılistiyerek vermiyorumki
- +1 yıl
Bu senin elinde olan bir şey ama
Soran+1 yılelimde olsaydı sevmezdim bu kadar cok unuturdum :(
+1 yılAsk acisiysa gunahyok. Deli misi arkadasim tabi gunah. Namaz kil dua et ferahla. Sigaradan ickiden daha iyi hem basina baska islerde acmaz.
016 Yorumla
Soran+1 yılnamaz kılıyordum sogudum namazdan mutlulukdan sevmekden istek gelmiyor onun icin kılamıyorum namaz :(
- +1 yıl
Hayat sana guz3llikler versin arkadasim nacizane tavsiyem namazdan sonra dua et cok. Emin ol karsiligini aliyorsun
Soran+1 yılbilmiyorum dedim ya içimden gelmiyor namaz kılmak :(( zorla kılarsam günah degilmi?
- +1 yıl
Sanmiyorum. Ne kadarda zorla olsa seytani alt etmis oluyorsun amazin kabul olmasada sevap olur bence. Bilemezsin
Soran+1 yılhaklısın ama dedim ya hıc iyi degilim biraz kendime geleyim öyle hayatdan kopdum :(
- +1 yıl
Kendine gelmen dinden uzaklasarak olmaz bana kalirsa. Rabbimden yardim iste. Aksi halde sen kendime geldim sanirsin ama kendini kaybedersin. Unutma hersey herkes gelip gecici
- +1 yıl
Ask acina gelince, bu konuda konusmak istemiyorum sinirleniyorum cunku. Ama tek sen degilsin 60 yillik esi olmus insanlar var. 20 yillik esiyle bosanan var 10 yillik sevgilisiyle ayrilan var nedir yani? Hepside yasiyor. Ölürüm bilmem ne ne ayak ya? Anasi babasi olmayan yasiyo? Hayirdir yani.
Soran+1 yılkusara bakma ama kendimi düşünmüyorum sevmiyorum kendimi kendimdem kendime hayır yok baskasına olmaz dimi? ailem mi en fazla 2 gün aglar bitti acı ama gercek !
- +1 yıl
Bunalimdasin bizde gectk o yollardan. Salla gitsin. Sen sana kendin icin lazimsin kimse bakmaz umursamaz bak sevgiki birakir gider arkadas desen sevgiliden kalir yani olmaz. Yaani , kendine iyilik yap surekli.
Soran+1 yılgerek yok iyi biriyim hemde cok iyi biri onun için kaybediyorum
- +1 yıl
Cok iyi biri kaybetmez demekki yeterli degilsin. Psikolaga gitmeni oneriririm iyi geceler
Soran+1 yılparam yok
Soran+1 yıliyiler kaybetmekden baska birşey degil kötüler kaybetmez
- +1 yıl
Devlete parasizda gidebilirsin+ zaman kotulerin leyhine islesede sonucta kazanan iyiler olur bunu unutma. Iyi aksamlar.
Soran+1 yılherkesde aynı olmuyor demekki teşekkürler
Soran+1 yılsanada iyi geceler
Sorunda hayır yok :Dd ask acısı cekene indirim yapıyolarmıs kanka gunah pointsde :D tovbe ya
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah :D
Siz erkekler n3 kadar güçsüz varlıklar sınız ya hemen iç hemen senin uğruna günaha girdiğin kız senin için günaha girmez
07 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum cünkü 2 günde unutdu
Soran+1 yılaşkımdan galiba :(
Soran+1 yılcokda umrumda inanmıyorum aşka zaten :(
Soran+1 yıl::(((88
+1 yılDerdin Allah'tan büyük mü? Hayırlısı de gec bay gizli;))
022 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama dayanamıyorum :/
- +1 yıl
Çelişkiden kurtul önce bir bak bakalım derdin mi yoksa Allah mi eğer Allahın büyüklüğüne inanirsan derdine dayanması da o kadar kolay olur!
Soran+1 yılben cok iyi biriyim onun için üzülen ben oluyorum her konuda kötü olmak istiyorum ama olmuyor :(
- +1 yıl
İyi geber o zaman bana ne ya:)))
Soran+1 yılAmin ya kurtulsam keşke şu lanet dünyadan ve gamzeden
- +1 yıl
Amin amin bizde senden kurtulurduk :))))
Soran+1 yılbenim neyimden kurtulcan tanımıyorsun bile
- +1 yıl
Zirvaliklarindan :)) ne desek yok bunaldim bunaldim öl öl o zaman
Soran+1 yılsen öldür o zaman al eline tabanca cek vur beni cok sevap işlersin valla :(
- +1 yıl
benim temizliğe karşı sorunum var ellerimi senin kaninla ya da bir sineğin kanıyla kirlermem ;)) hadi byeeee
Soran+1 yılhahah cok komıksın
- +1 yıl
;)) kafan dagilsin kuzu ask dediğin laftır derler...
Soran+1 yılnapmam lazım
- +1 yıl
Önce bir silkelen sonra ara gamzeyi icinden ne geciyorsa anlat baktin olumsuz salla bu kadar basit kimse senden kıymetli değil ;)
Soran+1 yılsiz kızlar format atıyormuşsunuz kendinize ben nasıl atacam bilmiyorum :/
- +1 yıl
Format mi la ben bilgisayar miyim format atayim ;))
Soran+1 yılhahah öyle diyorsunuz ya :(
- +1 yıl
Ben öyle bişiy demedim kuzuuuu gunahimi alma ;))
Soran+1 yılözür :) unutmuyorsun yani :)))
- +1 yıl
Bak evlat ben ask acisini tadali 6 seneyi geçiyor. 5 sene kimseyle isim olmadı. Sonra birine aşık olur gibi oldum. Baktım aci cekiyorum karşılığı olduğunu sandığım hayali bir duygu seli.. 6 sene önce ki aşkimin acisini tekrarliyormusum bunu farkettim. Usulca o hayal ürünü duyguyu söktüm. İlk askimin acisini Unutamazsın ama alisirisin... Tek ask acisini sen cekmiyorsun. Ok delikanlı gibi davran korkak biri gibi saçma sapan şeylerde kurtuluş arama
- +1 yıl
ya da nr yapmak istiyorsan onu yap kuzu
Soran+1 yılyazın için tşkler :(
Ben sana şöyle söyleyim o zaman günahını geç, bırakmaya çalışırken daha çok acı çekeceksin;) Ayrıca ilerde evliliğinde sorun yaşayabilirsin ama yine de sen bilirsin ;)
033 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir kaderim varki evlenmek bile günah bana
Soran+1 yılevet ama param yok :(
Soran+1 yılayaga kalkacak moralim yok
Soran+1 yılhahahah :)
Soran+1 yılsen ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılbaşarına tebrik ederim :(
Soran+1 yılmoral sıfır :(
Soran+1 yılhemde cift sıfır ölüden farkım yok
Soran+1 yılgüçlü olsamda geri döncekmi? ilk önce emin olmam lazım
- +1 yıl
:) Sevmek başka, hayatını adamak başka. Sana söylüyorum o kızı hayatın boyunca seveceksin ama evleneceğin insana sırf o kız yüzünden haksızlık edeceksin. Çocuklarınla bile sorun yaşayabilirsin. Şu kadar konuşmadan sonra ben tükendim kardeşim, kusuruma bakma elimden geleni yaptım ama senin pek bir şey yapma gibi bir düşüncen yok...
Soran+1 yılvar ama uzak km mesafeler var para yok :(
- +1 yıl
İşte sorun orada ben sana bir şeyler yapmaktan, hayata tutunmaktan bahsediyorum. Sen ondan bahsediyorsun. Kardeşim her insanın kısmeti vardır. Doğumunu, ölümünü ve eşini seçemezsin! Sen hayatına bak, düzelt. Eğer o kısmetinse sonradan karşına çıkacaktır. Ama sen böyle oturmaya devam edersen, kısmetinde olsa düzgün bir evliliğin olmaz. En basit olasılıkla maddi sıkıntı çekersin ;)
Soran+1 yılhayatın içine edeyim ozaman :( tamam :)
Soran+1 yılbenim için üzülme hakediyorum bu durumlara düşmeye
Soran+1 yılinsanım ama adam olmayı bilemedim be :(
Soran+1 yılaslında tam anlamı ile sevgilim degildi adam olsaydım kaybetmeyecedim
Soran+1 yılözelden anşatabilirim
Soran+1 yılsonra yazarım o zaman :(
Soran+1 yılyok bende cıkacam onun için dedim :(
Soran+1 yıltamam tşkler
insanlar neler cekiyor. Daha beterlerini düşün. ben neler atlattım bir bilsen. sonucta dünyaya direk kalmicaz bigün herşey son bulacak bu içini rahatlatsın bol bol dua et alkolden uzak dur
05 Yorumla
Soran+1 yılnamazdan dua etmekden sogudum :( olmayacak seylere amin diyorum cünkü :(
Soran+1 yılölümden korkmuyorum en fazlaa cehenneme giderim haketmişim derim onu düşünmüyorum bile seviyorum:(
Soran+1 yılvalla cok lazım versin tabi belamıda
Sen hic kuranda " ask acisi cekene icki haram deildir"diye bisey duydunmu?
03 Yorumla
Soran+1 yılsen benim ne halde oldugumu biliyorsun G
Soran+1 yılsana mesaj atdım özelden anladın?
- 00 Yorumla
+1 yılİradene sahip çıkmalısın aşk acısı kötüdür ama unutturacak birisi çıkar belki hem çok odaklanmamaya çalış ayrıca günah hem değer mi? Gitmiş sonuçta...
016 Yorumla
Soran+1 yılbenim yüzümden gitti kendine göre haklı bir sebibi var şimdi söyle şimdi degermi?
- +1 yıl
Hmm o zaman iş değişir gönlünü falan alamaz mısın umarım en kısa zamanda unutursun geçiştirmeye çalış olmazsa yoksa kötü yollara istemeden de düşebilirsin , unutmak için başka şeylerle ilgilenebilirsin..
Soran+1 yılimkansıza yakın :( gurur var dönmüyoo
- +1 yıl
Seviyorsan bırakmazsın biraz çabala hemen de pes etme karşısına çık bir şeyler yap baktın olmuyor yapıcak bişi yok kabullenmek zorundasın..
Soran+1 yılonun yanına gitmem için biraz para lazım bana 1000 km uzaklıkda.
Soran+1 yılpara biriktiriyorum 3 hafta 100 tl biriktirdim
- +1 yıl
Gidebiliyorsan git güzel olur ya güzellikle ya zorla kolundan tut çek konuş :) Olmadı her zaman konuştuğunuz yerden konuş ara bir şeyler yap çabala ama asla kötü yola düşme sigara falan aman ha uzak dur iç diyenlerden özellikle
Soran+1 yılhesapladıgıma 3 ayda biriktirebiliyorum parayı 3 ay içinde baskasını bulma ihtimali beni deli ediyo :(
- +1 yıl
Sıkma canını gitmeden de halletmeye çalış illa gidiceksin diye bir kural yok ama barışsanda uzakta ya sen yeni birini bulabilirsin belki unutturur ama seviyorsan bırakamazsın hemen zaten çabala telefonla falan ara tabi bu saatlerde değil :) Konuş kapatırsa mesaj at bin bir türlü yol dene
Soran+1 yılannesini teli var arama dedi (:
- +1 yıl
Ara sen ara okuldan arkadaşıyım de veya ablan varsa o desin telefona çağırsın sonra sen konuş
Soran+1 yılablam yok yalanda söyleyemm numaramda bile tanır :(
- +1 yıl
Başkasından ara özelden falan ara sen ümidini kesme kız falan ayarla onu konuştur biraz
Soran+1 yılkimse yapmaz ki be kardeşim :(
- +1 yıl
Ben yapcam nerdeyse :)) vardır mutlaka birisi ya şimdi olmazsa sonra olmadı tek çare kendin aricaksın okuldan arkadaşıyım de bişiler söyle üni. Ye yeni geçtiysen onu faln sor
Soran+1 yılyok yalan söylemem beni daha yanlış tanımasını istemiyorum ne kadar nedesem boş inamıyor zaten
İçsende birşey değişmeyecekki içerken bile onu düşüneceksin..
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle amacda o zaten
Soran+1 yıldegmeez ama unutamıyorum
+1 yıltuborg içersen kız sna geri dönüyormuş ve günah olmuyormuş :D hey allahım ne mallar var bu ülke de
01 Yorumla
Soran+1 yılsensin mal kendini begenmiş
Icsen de geri getirmez. Bosver onun yerine namaz kil dua et.
011 Yorumla
Soran+1 yılherseyden sogudum namazdan dualardan herkesden sogudum kendimden bile.
Soran+1 yılbenim cok zamana ve destek ihtiyacım var tamam zaman bedava ama destek psikolag felan para yani parada yok :(
- +1 yıl
Kendi kendine az da olsa basarabilirsin. Bak ne yap biliyo musun? Sabah uyaniyosun aklinda gece yatiyosun aklinda dimi? Al eline kagit kalem yaz. O an ne dusunuyosan yaz her seyiii. Rahatlarsin. Sanki o varmis o okucakmis gibi. Hayat devam ediyor ya sen uzuleceksin ama onun ruhu duymayacak. Kendine yazik edersin.
Soran+1 yılonları hepsini ona söylerek yapdım zaten nuh dedi peygamber demedi
Soran+1 yılyani haklısın ama cok zaman var gibi geliyor askerde kafama sıkarım inşallah askere kadar gecer :/
Soran+1 yılelimde olsaydı sevmez elimde olsaydı ayrılmazdık
Soran+1 yılhımmm :/
+1 yılSafmısın ya ic nolcak ama ayrılik icin degil zevk icin yap mutlu olmak icin
017 Yorumla
Soran+1 yılmutlu olmaya calışdıkca daha cok üzülüyorum neden bilmiyorum :(
- +1 yıl
Ya yapma sadece biri icin hayatını mahvetme. 2 hafta en fazla 2 ay üzülürsün geçer gider zor degil o kadar merak etme
Soran+1 yıl2 ay gecdi :(
- +1 yıl
O zaman alkole basla ne diyim sen kendi kendini yapiyosun boyle unutmak istemiyosun
Soran+1 yıltebrikler bildiniz. istemiyorum istedimde noldu hayal kırıklıgı :(
- +1 yıl
Cok melankoliyr baglamissin sen cik gez eglen biraz
Soran+1 yılasosyalim tek cocugum arkadasım felan yok sevenim yok param yok napimki
- +1 yıl
Yuh arkadas edin biraz. Cik disari tek gez illaki takilan biri olur pesine kac kasindasin nerde oturuyosun
Soran+1 yıl18 İstanbul yüzüme bakmıyolar :(
- +1 yıl
Arkadas bul kendine okuldan üniversite ye basladiysan ordan
Soran+1 yılokumuyorum
- +1 yıl
O zaman bir kursa kulube filan yazil orda bulursun
Soran+1 yılgenelde ucretli oluyorlar param yok :/
- +1 yıl
Ucretsiz birsuru kurs var izmirde İstanbul'da da cok oldugunu dusunuyorum. Hadi onu da bulamadın derneklere üye ol etkinliklere katıl
Soran+1 yılne dernegi ben anlamam ki böyle seylerden
- +1 yıl
Ee arastir elinde internet var kafani dagitcak bisey bul oyle bir dernege etkin uye olursan kafan gerçekten dagilir hic olmazsa topluma yararin dokunur
Soran+1 yılhihihi peki :):
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecmeyince gecmiyor be kardesim. Zamana birak, hayatin akisina birak her seyi. Yanlis bir seyi aklindan bile gecirme. Geçecek, sabret.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah :(
hiçbirini fayadası olmaz daha çok zararı olur. yanlız kalmamaya çalış bol bol arkadaşların ile vakit geçir eğlenmeye çalış
01 Yorumla
Soran+1 yılasosyalım :(
sen bence birayla başla. miller falan iç :D hafif hafif iyi gelir sana. rakıyla sarhoş olma şimdi :D
00 Yorumla
+1 yılBak arkadaş bende aşk acısı çekiyordum sonra unutmak için kendimi oyunlara verdim. :) Her gün bilgisayar oyunu oynar oldum iyi geldi :) Tavsiye ederim :)))
15 Yorumla
Soran+1 yılelimde 3.500 tl oyun bilgisayarı var ne oyunlar var tahmin bile edemezsin onlar bile acımı hafifletmiyor kardeşiim :(
- +1 yıl
Arkadaşlarınla takıl dışarı çık hava al sigara filan içebilirsin canın sıkılınca :) Ama sigara - içki olaynı abartma, yoksa başına aşk acısından daha büyük şeyler gelir
Soran+1 yılne gibi şeyler gelir? ve asosyalim :(
- +1 yıl
Mesela Ciddi Bir Hastalık Başına Musallat Olur Örnek : Kısır, Menopoz
Asosyel isen internette sosyal paylaşım sitelerinden yararlan
Soran+1 yılof ofo f :( hastayım zaten
Düşündün zaten günaha girdin. Düşünmek yapmanın yarısıdır zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır. İnsan kötülük yapmayı düşünürse ama yapmazsa günaha girmez. Ama aklından iyilik yapmayı düşünüp yapmadıysa sevap işler.
Soran+1 yılooo helal olsun haklısın
+1 yılYok gunah degil sevap ic kesinlikle o geri doner emin ol sen icince
07 Yorumla
Soran+1 yılhaberi olmadıkca nasıl dönsün :(
- +1 yıl
Hay Allahim ya sen coktan baslamissin bence icmeye facede resmini paylas bak gittin bende sigaraya alkole basladim diye :)
Soran+1 yılface kapalı kullanmıyor ulaşamıyorum ona annesinin teli var rahatsız etme dedi artık :(
- +1 yıl
Peki bende bir soru sorayim deli misin sen ya?
Soran+1 yılgaliba neden öyle dedin?
- +1 yıl
Bu dedikleri mi ciddiye mi aldin
Soran+1 yılevet veya hayır ne fark ederki
Dua et en iyisi bu onlar sana faydadan çok zarar verir
03 Yorumla
Soran+1 yıldualarım bile işe yaramıyor cok caresiziimmm
Soran+1 yılinşallah :((
milyarlarca kişiden bir tanesi için içki , sigara... ? acın dinmez bunun yanında kendini bitirmiş olursun. yapma
023 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım söylermisinzz :(
Soran+1 yılbunlar cok zor arabayı takla atdıkmakdan daha zor hacı
Soran+1 yılevet üzülmez cok acımasız :/
Soran+1 yılof of of of of.8
Soran+1 yıliçimden oflamak gelmiyor bunlar içimden gelenler degil
Soran+1 yılks hesabımı kapatır :SSS
Soran+1 yılyok l*n üzülmüyor cok mutlu şu an :(
Soran+1 yılbenim yüzümden gitti onun için :(
Soran+1 yılSEVMEDİGİN ANLADIM AMA GEC OLDU :(
Soran+1 yılmünkün oldukca öyle yapmaya calısıyorum
Soran+1 yılaynen zaten cıkmaz bile neyse :))
Soran+1 yılinşallah :))
olm sn gerizakalımısın böyle bir gecede dediğin şeye bak ya git adam gibi namazını kıl yaratana şükret dua et ne içmesi
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi degilim
+1 yılbak onlar günah ama bir sehpayı ters çevirip üzerine oturursan işte o çok sevap
10 YorumlaHiçbir durumda rakı içmek caiz olmaz. Sigara ondan daha hafiftir. Ama içmesen daha iyi tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılhımmm anladım.
+1 yılBenim de vardı öyle düşüncelerim sonra dedim Allahım hayırlısı buymuş bundan sonra da hayırlısını göster.
00 Yorumla
+1 yılBırak bu sevgili islerini Rabbine yonel o seni terketmeyecek tek sevgili.
01 Yorumla
Soran+1 yılyöneldim ama benden birşey bekleme kendin etdin kendin buldun gibi der gibi hissediyorum :(
+1 yıliçsende aynı acıyı yaşayacaksın içmesende.
her türlüsü günah kardeşim.00 Yorumla
+1 yılAsk acisi altinda kendini optursende sikinti yok. Ayri ayri kullanabilirsin ama ayni anda icersen gunah. Vebali buyuk benden soylemesi.
00 Yorumlaiçsen birfaydası olmaz hep zarar unut desem unutmak kolay değil sadece oturup beklemekk
011 Yorumla
Soran+1 yılbeklemek koşmakdan yorucumuş
Soran+1 yılNE OLUCAK?
Soran+1 yılgidenlerde seni seviyorum senin ölüyorum diyenlerdi !!
Soran+1 yılbende kaybetdim ama :(
Soran+1 yılo gitti ama... benim yüzümden nedesiz degil..
Soran+1 yılsevmiyormuş bunu gec anladım asıl o beni kandırdı sevseydi gitmezdi gercekden
içki sigara rakı çare olsaydı herkes bu yola basvururdu boşver '' acı çekmek özgürlükse özgürsün işte'' :D
03 Yorumla
Soran+1 yılözgürüm ama kaybetdim sevdicigimi :/
Soran+1 yılalışmak sevmekden daha zor
İçki rakıyı asla tavsiye etmem boşuna günaha girme sigara iç damardan şarkı dinle iyi gelir
00 Yorumlaİçki rakı içmek günah zaten aşk acısı çekmesen de olurrr
01 Yorumla
Soran+1 yılsanki benim elimdemiş gibi konuşuyorsun
Hiç kimse aşk acısından ölmez içkide sigarada içme git eve uyu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok canım ne günahı olurmu öyle şey sevap hatta :/ bu kadar saçma soru olurmu ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo nerden çıkardın çok sevap. Tövbe yarabbım bide soruyo günah mı diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılhayırdır kardeşim bu ayda ne aşkıymış böyle?
04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
bu ayda dediğim içki rakı olayı :)
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılkara sevda
+1 yılbayramdan sonra iç bari çarpılırsın be mümin
03 Yorumla
Soran+1 yılölsekde kurtulsak
- +1 yıl
kişisel tercihin, bişey diyemem :)
Soran+1 yılyaa :)
Aşkın karşılıksız mı?
Yoksa ayrıldınız mı?07 Yorumla
Soran+1 yılayrıldık
Soran+1 yılözelden anlatabilirim
Soran+1 yılah ah ah :///
Soran+1 yılcıkdım mesaj at hemen
İçince geçeceğinimi sanıyorsun? Dua et bol bol.
05 Yorumla
Soran+1 yıldualarım kabul olmuyor Allahda sevmiyor beni :(
Soran+1 yılciddiyim beni kimse sevmiyo
Soran+1 yılAmin :(
+1 yılIçme sakin. Antideoresan kullanabilirsin.
00 YorumlaIcmeee kendine zarar veriyosun sakın
04 Yorumla
Soran+1 yılistedigim bu zaten.
Soran+1 yılyok takıntılı :( özledim onsuz yapamıyorum işde. anılar bırakmmıyor peşimi
yok sana kiyak gecerler bence :D
03 Yorumla
Soran+1 yılvallamı
Soran+1 yılinşallah
boşver hacı bilgisyar oyunu aşk acısına bire bir
011 Yorumla
Soran+1 yılondanda hemen sıkılıyorum oynarken bile aklım onda :(
Soran+1 yılasosyalim arkadasım yok :(
Soran+1 yılaglamak istiyorum ama göz yaşı kalmadı artık..
Soran+1 yıl17 yıl cok be ben olsaydım sıkardım kafama :(
Soran+1 yılhenüz yapmadım :(
Soran+1 yılbulacagımı sanmıyorum hemde o kızın duyguları ile oynamış olurum :/
+1 yılkadir gecesi, dua etseen daha iyi
00 YorumlaSenı rahatlatan her seyı yap dostum.
01 Yorumla
Soran+1 yılonlarda hep günah :(
Kız güzelse günah değil kardes dayan gitsin ^,^
03 Yorumla
Soran+1 yıloooo cok güzel benim içinde ayrı bir güzel :((
Soran+1 yılolur valla :(
İcince gecmıyor kı. Bosuna gunaha gırme
00 Yorumladoğal ölümü bekle, başka türlü günah
00 Yorumla
+1 yılyok kardeş aşk acısı çekince rakı sevapmış
00 Yorumla
+1 yılKardes aslinda vucuda zarali olan hersey gunah
03 Yorumla
Soran+1 yılsevmek acı veriyorsa sevmekde günah o zaman :(
- +1 yıl
Kardes icmeyle ne kadar unutabilirsin ki en fazla ayilana kadar
Soran+1 yılkendimi suclu hissediyorum kendime zarar vermek istiyorum :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılİc babam ic bende iciyorum
05 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Cevap sahibi+1 yılBatsın bu dünya :((
Soran+1 yılaynen :(
Cevap sahibi+1 yılSenin neyin var
Soran+1 yılvardı gitti hıcbirşeyim yok :((
kardeş kadir gecesinde içersen azın g. t olur :)
00 Yorumla
+1 yılNeyin kafası bu
03 Yorumla
Soran+1 yılbilmem
- +1 yıl
oo kafası şimdi geldi
Soran+1 yılhımmm
tabii ki günah
08 Yorumla
Soran+1 yılhersey günah sevmede ! :(
Soran+1 yılsevmek
Soran+1 yılsevipde kavuşamayanlar napsın :(