Ben niye sevmekten vazgeçemiyorum?

bir yıl oluyo nerdeyse ayrılmak istedi ayrıldı gitti dil döktüm ettim ama hiç bir işe yaramadı benden sonra 1 aylık bir ilişkisi oldu şimdide benim yakın arkadaşımla çıkıyo hemde önceden arkadaşıydı onun ne zaman boşluğa düşse hemen birine koşuna onu sevdiğimi biliyo ama ayrıldıktan sonra çok yakın oturmamaıza rağmen onu görmeyim diye evden bile çıkmadım hiçbir şekilde ortak arkadaşlarımızla bile görüşmedim ama unutamıyorum onu sevmekten vazgeçemiyorum daha doğrusu çünkü onu unutamıyacağımı biliyorum bir kere bile halimi hatrımı sormadı benden sonra ilişkileri oldu mutlu mesuttu geçindi ama şimdi arkadaşımla görmeye dayanamıyorum bizim ilişkimiz gizliydi bide kimsenin haberi yoktu şu an bile ilk günki gibi canım yanıyo kimseye bişeyde demedim bunca zaman onu gerçekten sevdim hayatımda sevdiğim tek insandı belkide ben onun hayallerini kurarken o gönül eğlendirenlerle takılıyo ve çok zoruma gidiyo ben onu 3 yıl bekledim ama sadece 6 aylık bir ilişkimiz oldu hiç çıkmıyo aklımdan biliyo benim sevdiğimi benden başka kimsenin benim gibi sevemiyeceğini ama hala onlarla takılıyo çok zoruma gidiyo artık bile bile bana bunu yapması zaten hala seviyor olmam çok saçma ama hayalimdeki kişiydi o benim 20 yıl beklediğim insandı ama yok işte yok psikoloji desen kalmadı birde hastalıklar başladı sinir stresden nasıl geçecek bu bunca zaman geçmezken
Ben niye sevmekten vazgeçemiyorum?