Aşkımı bastıramıyorum?

Henüz 18 yaşındayım ve basbayağı bu yaşta ne aşkı kafalarında olmam gerekiyor. Fakat içimde çok büyük bir aşk var. Aşk olduğunu nereden biliyorsun diyecek olursanız bir insan asla tipi olmayan, hâl ve hareketlerinden feci rahatsız olan, yaptığı hareketleri kınayan ve söylemlerini fazlaca saçma sapan bulan üstüne üstlük yeri geldiğinde kadın düşmanlığı yapan birinden nasıl hâla hoşnutluk duyabilir ki? Aynı sınıftayız, hatta arkamda oturuyor. Arkamı döndüğümde göz göze geliyoruz ve içim eriyor gibi hissediyorum. Hatta öyle çok tutkulanıyorum ki sadece bir gözüne bakabiliyorum. Yan yana duran iki gözünden diğerine bakmaya fırsat bulamayacak kadar aşık olmuşum her bir parçasına. Gerçekten de sadece bir gözüne bakabiliyorum.. güzelliğinden diğer gözüne bakmaya fırsat bulamıyorum. Sonra utanıp kafamı çeviriyorum zaten. O da bana bakıyor uzun uzun. Bazen acaba benden mi hoşlanıyor diyeceğim imalarda bulunuyor ama biliyorum bizden bu koşullarda asla olmaz. Zaten en başta her şey de bu şekilde başladı. Biz daha lise birdeyken arkadaşlarım sürekli beni izlediği, bana ayrıcalık sağladığı ve beni , kendi arkadaşlarımın, el şakalarına karşı bile koruduğu için bunu öne sürmüşlerdi. O günden bugüne peşinde sürünen ben oldum. Sınav senemde önemli bir ton işim varken onu düşünmeden duramıyorum. İki senedir takıntı haline getirdim. Başka insanlardan hoşlanamıyorum. Gözümde de gönlümde de o var. Yani mesela sarışın sevdalısı, kısa kızlardan hoşlanan bildiğiniz @mcı bir erkek. Ama ben tam tersi onun şiddetli hallerine karşın bir o kadar sakin, siyah saçlı ve uzun boylu bir kızım. Bu kendimden soğutacak oluyor bazen beni. Geceleri rüyalarıma giriyor beni her geçen gün kendine daha takıntılı yapıyor. Artık dayanamıyorum. Dün gece rüyamda onu gördüm hatta yine, ona ilişki anlamında evet dememi istediğini söyledi. Bilmiyorum bakışları çok hoş yani sanki farkında gibi de geliyor. Ama bana kalırsa genel olarak hoşlanmıyor benden. Zaten akılda bir soru şeklindeyse direkt hayırdır cevap. Kimseye de söyleyemiyorum çünkü onun kişiliğinden ötürü dostlarım tarafından aşağılanacağım birisi. Her gün okulda farklı kızlardan bahsediyor üstelik. Ne yapacağımı bilmiyorum, lütfen bana bir çare bulun. Uzun olduğu için çok özür diliyorum.

Aşkımı bastıramıyorum?