Yakışıklı sayılırım uzun boylu ve bir miktar bilgi birikimim var. Onca güzel kadınla tanışmama rağmen aşık olamıyorum.
Ben aşık olmayı gerçekten çok özledim.. Sebebi ne olabilir?
Ben aşık olmayı gerçekten çok özledim.. Sebebi ne olabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belki kendin izin vermiyorsundur... istediğini düşünüp öyle kendini kandırıyorsundur. Belkide beklentin çok fazla 🤷♀️
Bilmiyorumki gerçekten izin vermiyor olabilirim ama peki neden olabilirki bu?
Gerçekten aç gözlü değilim hayatı hep sade sevdim insanı da öyle her anlamda sade
Korkuyorsundur belki, belkide daha hazır değilsin... birisiyle tanışınca onu olduğu gibi tanı... hani sevgili olacağım diye düşünme... karşımdakini tanımak istiyorum diye.. ve hiç bir şekilde zorlama kendini. Eğerki tanıştığın kızla olduğun gibi isen ve sen kendini değilde o kızı düşünüyorsan tamamdır 😄😁
Korku olamaz demiyorum ama şöyle bir şey, boşa koşuşturmaca olacaksa şimdiden başlamak gibi.
İnanın ben yorgun biriyim, fazlasıyla da üzüldüm.
Çok mantıklı söylediğiniz boşa değil ben bunu değerlendireceğim yine de
Peki sağolun yorumunuz için iyiki geldiniz içten teşekkürlerimi sunuyorum, hep iyi olana denk gelin dilerim.
İyi geceler güzel uykular :)
Lütfen, rica ederim
Doğru insan karşına çıkmamıştır
Bilmiyorum ama aceba kendimi haklı gördüğümden midir ya da pozitifliğinden midir, bu yorum benim çok hoşuma gitti. Bazen gerçekten doğru insan en azından benim için yok ditorum
Var tabii ki de sadece karşına çıkmadı.
Belki de dediğin gibidir, insan dengi olan insanla zıt enerji taşır yan yana geldikçe iten. Sanki gözlere rağmen kör gibi olabiliyoruz. Umarım birgün çıkar ve sen bunu benden önce yaşarsın
ben aşkı uzaklarda yukseklerde
hep başka yerde aradım...
Ben aramıyorum o beni bulamaz da.
Umarım asıl sen bulursun.
Ben de hep küçük ihtimallerin ucunda buldum ve küçüklük hakkını verdi.
Keşke ait olma eksikliği insanın temel bir ihtiyacı olmasaydı. iyi insanlar öncelikli olsun ben gerekirse on yıla da birşey demem
Bekliyeceksen aramayı da bırak zaten tesadüfen çıkar.
Mükemmeli de beklememeni tavsiye ederim.
Yani umarım o duygu ölmemiştir. Zaten ölmüşse de yapacak birşey yok.. Çok çok münzevi olacağım.
Benim için mükemmel en sadedir. İnsan sade olmayı başaramaz, hep başkası olmak ezberletilmiştir
Kendi ozunu bulabilen biriyle karşılaşmadım. Seçimlerimiz bile mecburiyetten biz istemesek de baskasi olmak zorundayız.
Kendi özünü yansıtanlar yadırganmaktan saklanmıştır hep. Biliyor musun en iyisi yine kendi özü olmak.
Başkası olmak içten değilki ama bu yüzden insanlar hep sorun yaşamıyor mu birliktelikte "aslında yeni yeni tanımak ve tanınmak gibi"
Cevap
0Cevap
Öyle ha hemen aşık olim demekle olunmuyor maaleseff
Birisi 1 ve birisi üç yıl süren önemli iki ilişkim oldu, yani öyle ha diye aşık olma olayı değil bu.
Kalbin ısınmıyordur belkide benimde öle belki önceden çok kırılmışsındır ama sen ümidini kaybetme kader karşına çıkarır
Uzun bir ilişkim ve sonrasında 6 yıl oldu sanırım. Birini beğensem bile bir müddet tanımala çabuk soğuyorum. İnanki tamahkar olduğumdan değil
Sıkmıyorum zaten sadece kafama takıldı. Allah mutlu mesut etsin sevindim senin için
bağlanma problemin var sanırım ayrıca öyle pat diye aşık olunmaz henüz hayatının aşkıyla karşılaşmadın demek ki
Yaşım 29 ve 5 sevgilim oldu ciddi olarak en uzunları 1 ve 3 yıl bence daha farklı yaklaşmalısın insanlara
aşık olamıyorum diyince bağlanma problemin olduğunu düşündüm. burada bir önyargı göremiyorum? herneyse umarım aşık olma sorununuzu en kısa sürede aşarsınız
Kırılma üzgünüm gerçekten, aslında onu demek istemedim sana, sadece insan kendi hayatından daha bir haberdar olunca yazdığı kadarını unutuyor bazen.
Filofobi
Payı yok demiyorum ama filofobiyi çürütecek nedenlerim de var
yalnız değilsin sal gitsin kurcalama ksks
Çoktandır aklımdaydı ve yorumlara bakmak istedim yoldaş.
Bakacağım zaten hep yaptığım gibi yoldaş:))) asıl mesele görmekte neyse..
Fazla görmedim ama dediğin gibi olsun belki de görmenin gramajı bile fazla pahalı altın gibi:)
Neden peki bunu dedinki? Birini farketmek görmek kavramak iyi değil midir yoldi?
Bak işte beni şimdi şimdi iyi tarif ettin. Gerçekten gayretsizleşiyorum ben de yorgunluktan başka birşey değil, nokta atışı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar