En yakın arkadaşımın sevdiği bir adam var kız daha düne kadar en yakın arkadaşlarımdan biriydi Oğlan öyle yalancı düzenbaz biri ki en iyi arkadaşım bile nasıl ona inandı bilmiyorum :S (Oğlanla daha önceleri sorunumuz vardı düşmanlık felan ama barışmıştık olay kapandı demişti bana..) Bu en iyi arkadaşıma benden hoşlanıyor felan demiş kızda hemen inanmış sonra beni yanına çağırdı felan ben bilmiyordum konuşalımmı felan dedi tamam dedim gittim arkadaşımıda çağırmış oraya arkadaşımda tabi öyle görünce :S
Kız artık telefonlarımı bile açmıyor cevap vermiyor.Kız öyle bi düşman olduki diğer arkadaşlarıma bile beni kötülemiş.. oğlana gittim dedim sen nasıl bi yalancısın diye sadece hep üste çıkmakla yetindi.Dedi sen onun yerinde olsan naparsın? Bende dedim en azından doğruluğunu sorardım.Oda onun yerinde olmadan anlayamassın dedi ve gitti. kızın en iyi arkadaşlarıyla güvendikleri sevdikleriyle hep arasını bozdu ve kız hala ona inanmaya devam ediyor aşk gözünü kör mü etmiş anlayamadım kız bana resmen 1 günde düşman oldu kızı nasıl yeniden dost edicem bilmiyorum napabilirim arkadaşlar ? :/
Kız artık telefonlarımı bile açmıyor cevap vermiyor.Kız öyle bi düşman olduki diğer arkadaşlarıma bile beni kötülemiş.. oğlana gittim dedim sen nasıl bi yalancısın diye sadece hep üste çıkmakla yetindi.Dedi sen onun yerinde olsan naparsın? Bende dedim en azından doğruluğunu sorardım.Oda onun yerinde olmadan anlayamassın dedi ve gitti. kızın en iyi arkadaşlarıyla güvendikleri sevdikleriyle hep arasını bozdu ve kız hala ona inanmaya devam ediyor aşk gözünü kör mü etmiş anlayamadım kız bana resmen 1 günde düşman oldu kızı nasıl yeniden dost edicem bilmiyorum napabilirim arkadaşlar ? :/
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer