Eski arkadaşımı geri istiyorum?

onunla küçücük bir şeyi abarttığım için aramız bozuldu ve şu an barışamıyoruz. bazen instagram hesabıma giriyorum ve onunla eski mesajlarımızı görüyorum beni düşünen tek kişi oymuş ve ben onu durduk yere kırdım sadece bu da değil aramızda tekrar bir tartışma başlamıştı ve 'hadi en büyük hayalini gerçekleştir -intihar etmek istiyordu- demiştim. bu yüzden beni affetmemesi çok normal ama sadece onu geri kazanmak istiyorum ve muhtemelen arkadaşsız kaldığım için onu geri kazanmak istediğimi düşüneceksiniz, hayır her zamankinden çok arkadaşım var ama o benim ilk en yakın arkadaşım olmuştu ve onu özlemem normal değil mi? benim için ailem dışında endişelenen tek kişiydi.
ona daha önceden yazdım ve 'tekrar arkadaş olabileceğimizi sanmıyorum' demişti. tabii ki böyle der, önce durduk yere sinirlenip arkadaşlığımızı bozdum sonra kırıcı laflar ettim ona kesinlikle haklı bu konuda.
Umarım en azından bir kaç kişi bu soruyu görüp cevap yazar. Bu platformda genelde 20+ yaş kişiler olduğu için size danışmak istedim çünkü arkadaşlarımın başını bir başka arkadaşımla ağrıtmak istemiyorum, zaten onlara bu konuyu çoktan danışmıştım. Lütfen yardım edin, onun bana hep önerdiği şarkıcıyı dinleyip onu hatırlamaktan başka bir şey gelmiyor elimden. şu an tek dileğim onunla tekrar arkadaş olması ve bu postu görmemesi bu utanç verici olur
Eski arkadaşımı geri istiyorum?