Arkadaşlar eski sevgiliyi nasıl geri döndürebilirim?

Arkadaşlar sevgilimle 5 gün önce ayrıldık ayrılma konusuna gelince biraz soğuk davrandım gece kaç gündür senin tribini çekiyorum çekemem dedi. Bende çekmezsen çekme dedim yazma bana daha dedim. ( Daha ayrılmadık bu konuşmada). Neyse aradan 1 gün geçti kalbi kırılmıştır özür dileyim dedim telefonu kapalı uyumuştu. Sabah mesaj attı efendim diye bende dedim bugün buluşalım yüz yüze görüşelim diye tamam dedi. Aradan 1 saat sonra aradı benım acil ısım cıktı aksam veya yarın görüşelim dedi tamam dedim. Akşam aradım özür dileyim diye arkadaşlarının evinde kalıyormuş arkadaşıda sevgilisinden ayrılmış ona teselli falan neyse. Benim kafam cok karısık dedi kafan karısıksa yarın buluşmayalım ben kafanı karıstırcak şey söyledim bir anlık sinirime geldi söyledim dedim. Oda pişmanmısın dedi pişman olmasam aramazdım dedim. Aradan 1 saat geçti Bana mesaj attı o kelimelerinden sonra bende hiç bişey eskisi gibi olmadı hoşcakal falan. Neyse aradım dedim telefonda ayrılık nedir gel yüz yüze konusalım herşeyi söyle bana dedim. Senin yüzüne söyleyemem sen gülünce benim elim ayağım dolanıyor falan filan dedi. Neyse diğerki gün buluştuk erkeklik gururu var özür dilemedim ben sana hiç zaman erkeklik yapmadım adamlık yaptım niye böyle oldu dedim tamam suçluyum ama sen haklıyken haksız duruma düştün bu saatte sonra hiçbişey bizim için eskisi olmaz dedim. Ben senin yine arkandayım herkesin kendi hayatı dedim ama aradan 1 ay falan geçtikten sonra pişman olup mesaj atma beni arama dedim ama diğer türlü canın bişeye sıkılır bişeye ihtiyacın olur ara dedim. Masadan kalktık durağa kadar bırakcaktım özür dilerim dedi önemli değil dedim. Gece snap attım arkadaşlarla sabahında sosyal medya hesaplarını dondurmuş sizce napmaya calısıyor olabilir. Ve pişman etmek için napıyım yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar eski sevgiliyi nasıl geri döndürebilirim?