Cocuk beni her yerden engelledi iletişimimizin olmasını istemiyor fakat ortak arkadaşlarımıza onu düşünüyorum ama sevmiyorum artık bizden olmaz gibi şeyler söylüyor ama onu hala deli gibi seviyorum ne yapmalıyım :(
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eski sevgili dövdürme ritüeli yap ben yaptım 3ü birden kuyruk oldu isim vermeyi unuttum galiba
döndürme
nasıl yapıcam ben pek inanmıyorum böyle şeylere
Bende inanmıyordum arkadaş dalga geçiyor sandım tarifi verdi yaptım saçma sapan şeyler oldu 1-2 haftada 3 tane eski sevgilim yazdı
bende yaptim olmuyo ya neden
bende yaptım döndü
hayda söylesene banada
Ben de yabdım hatta çay büyüsü de yabdım bana bir dönüşü var üffff
hangi rituel o
@benkendall alman manita için mi yaptın çay büyüsünü kız
rituel ve buyu arasinda ki farki bilmiyosun sanirim
@Royalts 4. nesil şamanım?
Oo sen baya ilerlemişsin çay büyüsünü anlat o zaman arkadaşa
@benkendall büyü yasak kanka bizde
hani bana da ogret yapiyim bende
Naptın çocuğa acaba kullanıcı adınla alakalı olabilir mi :)
cocuğa bir şey yapmadım ufak tefek tartışmalarımız oluyordu her normal ilişkideki gibi en son kavgamızda engelli her yerden 3 gün sonra yeni sevgili yapmış ve ayrıca kullanıcı adım troll
gözünün önünden ayirma gördükçe ister belki
sanal
o zaman başka hesap aç
Direk kendin ulaşmayı dene karşısına geç içini dök
iletişime geçmeyi ben de istiyorum ama bir yandan alacağım tepkiden tırsıyorum ya beni kabul etmezse tekrar terslerse diye düşünüyorum ve muhtemelen öyle de olacak
Aşk emek ister korkunun ecele faydası yok 2-3 defa denersin gelmezse boş ver yenisini bul sonradan peşine düşer yadada temelli gider bu aşk olayları bazen çok saçma oluyor niye kavga etti iz ki
Yenisin bulmayı denedim hiç kimseyle konuşmaz istemiyorum bir şeyler hissedemiyorum onu düşünüyorum sürekli mental çöküntüye girmiş gibiyim tek tutunduğum kişide hayatımdan gitti kavga etme sebebimiz de bana güvenmediğini söyledi o kavga ettik baktıgımda engellemişti
Hayda sebebini sorsaydın ne yapmış olabilirsin ki sana güvenmiyor
Pek bir şey yapmadım aslında cevremde erkeklerin çok olduğunu söyleyip dururdu bütün erkek arkadaşlarımı onun için hayatımdan silmeme rağmen hala aynı şeyleri söylemeye devam etti erkekler cok tuhaf..
Valla bende anlamıyorum lan buldin kızı niye bulandırıyon be mal kız seni seviyor çaba gösteriyor la ya ben kız bulamıyorum senin gibi mal boktan sebepten terk ediyor demek isterdim
Anasını millet aldatılınca ayrılır bunun ki şüphe valla tuhaf hadi desem kız inadına erkeklerle sohbet ediyor ondan oldu diye hak vericem ama erkeleri de silmişsin sosyal medyadan
Acaba sana özelden yazan sapıklara mı taktı kafayı instegramda baya odun var rasgele yazan
bilmiyorum onunda kendine göre sebepleri vardır coğu kavgamızda ağır konuşuyorum kendimi tutamıyorum beni engellediği için arkadaşa grup açtırdım konuşmak istiyorum vb diye tek kelime etmeden cıktı gruptan sevmiyorum artık falan demiş cok kolay silmiş kafasında
keşke sadece sosyal medyadan silsem realde karşılaştığım insanların yüzüne bakmıyordum onunla sevgiliyken instdanda pek yazan yoktu şifremi vs bilmiyordu zaten
Sana diyim en iyisi olmuş demek ki içinden ayrılma istegi varmış ki tek seferde bitirmiş o baştan bitmiş.
Kendi hayatına çeki düzen ver böyle kısıtlayan insanları da sevme seni sen olarak seven biri i bul her halinle
Saçma sapan şeyler boş ver
ezik bir şey yaptığın bir erkek için girdiğin hallere değmez
Yaptığımın ezik bir şey olduğunu düşünmüyorum herkesin ilişki hayatı farklı oluyor bazıları kolayca toparlanıp hayatına devam edebiliyor bazıları ise depresyona giriyor insanlardan tavsiye istemenin neresi eziklik anlayamadım ;D?
onu şeyine takmayan biri için halden hale düşmesi eziklik
halden hale düştüğüm yok rahat ol sen gereksiz tavsiyelerini kendine saklayabilirsin
düşmüşsün ezikkkk bir şeye yaramayacak peşinde dönmen kendi değerini azlatıyorsun
kullanıcı adına bak azgın bayan yağmur ne vizyonlusun kızım sen
AGAWHQEQWÜE, EKEWIUEQJKHEIUEQJK amwkoduğumun aveline bak mizahıda anlamıyor nickim anwnın amıwn cok dert yandı galiba yagmur rezil rüsva hayatını siwkmeden defol şurdan :DD
git poponu y*la sen ezik seni popona takmıyor aptallll ahhahhakdhkjdh
AHEOIQKEHQOIEKE FARE KILIKLI ORPEOĞSUNA BAK REALDE BAKABİLİYORLAR MI ÖZGÜVENSİZ YAGLANMIŞ ÇELİŞKES SURATINA BOZUK PLAK GİBİ TEKRARLAYIP DURUYORSUN AYNI ŞEYLERİ KELİME HAZNEN Mİ BİTTİ AMWKODUIĞUMIN REZİLİ :DEQWE, WE., e. wqe,. EDQWŞÖEQ
sen bu türkçeyle benim türkçemi ezecek son kişisin bence valla bakıyorlar tatlım senin gibi poponu yalamıyorum milletin ezik ezik
Seninle düzgün konuşup efor harcayacak değilim ezik olan tek kişi sensin burda emin ol yazdıgım cümleden ezmeye calışmak ne bu kadar aciz ve rezil olmaması lazım bir insanın poposunu yalamana gerek yok yarrnı yalarsın anca mesleki performansın :D
tatlım ben kimseyle konuşmadım senin gibi onla bunla gizli gizli buluşmuyorum evlerde. ezik olan sadece sensin burada ikimiz de bunu biliyoruz ayrıca başka vasıfların da var azgın bağyan yamur biliyoruz tatlım ekmek parası sonuçta neden seni aşağılayayım bunun için minik kuşum benim küçük f***şe
sürekli gözünün önüne çık