Eski sevgilimi nasıl geri döndürürüm?

Arkadaşlar benim arkadaş vasıtasıyla tanışıp uzun uzun arkadaş olduğumuz her şeyin yavaş yavaş ilerlediği ve sonunda sevgili olduğumuz bir iliskim oldu. Karşı tarafın ilk ilişkisi ve benden büyük, biz bunu hic takmadık beraber cok egleniyorduk, bana aşk ile bakiyordu her yerde beni sevdigini hissediyordum, tabi bende aynı şekilde ve bunu devamlı söylüyordu. Her şey mukemmeldi yani. Bir gün buluşmada yanlış anlamalar sonucu kotu ayrıldık sonrasında benimle daha gorusmek istemedigini soyledi. Ben olayları algilayinca yanina gittim konuşmak icin her gittigimde bana vakit ayırdı konustuk uzun uzun, her konusmada karsimda ağladı ve istemediğini söyledi. Olayin ozeti şu son yasanilan olay ve daha önce yasanilan ufak tefek seyleri de goz önünde bulundurup benim bencil ve düşüncesiz biri olduğumu düşünüyor ve cok fazla inatçı. şu an artik gitmeye karşısına çıkmaya yüzüm yok ne yapabilirim biraz bekleyip cicek gondermeli miyim, beni hala sevdigini biliyorum ama unutmak icin çabalıyor. (Benimle ilgili en ufak seyleri bile sakladigini biliyorum fotoğraflarımız, sadece anisi olan küçük anlamsız objeler)
Güncellemeler
+1 yıl
Çünkü onu böyle saçma seyler yüzünden kaybetmek istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
1 haftadır filan onun oldugunu emin olduğum fake profilden beni takip ediyor Instagram'da amacı nedir ben ne yapmalıyım
Eski sevgilimi nasıl geri döndürürüm?