Sevgilim yüzünden en iyi arkadaşımı kaybettim, arkadaşımı geri kazanmalı mıyım?

Gizli Üye
Merhaba direkt konuya giricem kısa ve öz şekilde.
Benim sevgilim var kendisi şüphesi "insecurity deniyor sanırsam" ve baya da kıskanç birisi. Birde en iyi arkadaşım vardı kendisi de kızdı, bana zamanında depresyondan çıkmamı sağladı ve bir çok konuda arkamda durdu ve bana çok yardımı dokundu arkadaş olarak, zamanında onunla çok takıldım. Sevgilim ile bu en iyi arkadaşımda en iyi arkadaştılar onların evinde filan takılıyorduk genelde. Ama sevgilimin bazı şüpheleri ve kıskançlığı yüzünden arkadaşlığı bitirmek zorunda kaldım, en iyi arkadaşımlada tartışmıştım bir kaç kez o yüzdende arkadaşlık bitti. Sevgilim ise onu en iyi arkadaşımla aldattığımı düşünüyor, en iyi arkadaşım sevdiğim kıza ben onu kardeşim olarak görüyorum gibisinden açıklayıcı cümleler kursada kıskançlığını gideremedik sevgilimin. Ve arkadaşlık bitti. Fakat şimdi sevgilim ile çok kavga ediyoruz, güven eksikliği, bana yapmadığım şeyleri yapmışım gibi tavır sergilediği için kavga ediyoruz bolca. Ama sonucu hep tatlıya bağlansada bu kavgalar beni ve onu da yıpratıyor ama kavgasız geçen günlerimiz gayet mutlu oluyor. Sormak istediğim ise. Şimdi ben kavga edip arkadaşlığı kestiğim en iyi arkadaşımla barışırsam, sevgilimi kaybedicem. Ama sevgilimle devam edersemde arkadaşımla hiç konuşamıcam. Arkadaşlığı kestiğimiz halde bile beni düşünüyordu arkadaşım. İlişkinin geleceği ise biraz tehlikeli çünkü kavgalarımız bazen ayrılma raddesine geliyor çünkü sevgilim şüpheci oldugundan (instagramda aktif oldugumda veya geç saatlerde aktif olduğumda) direkt başka kızlarla konuşup aldattığımı düşünüyor. Bir çok kez aldatmadığımı açıkladım kanıtlarıyla fakat güven sorunları yok olmuyor. Ne yapmam gerek. Bu arada siz cevap vermeden önce kimse bana "sevgilin mi arkadaşların mı" diye seçim yapmak zorunda bırakmadı, sadece ben öyle yapmak zorundaydım. Kişiliğim gereği alttan alan, hassas ve duygusal birisiyim bu yüzden sevgilimi kaybedersemde kötü hissedeceğim ama güzel arkadaşlıklarımı kaybettiğim içinde kötü hissediyorum.
Sevgilim yüzünden en iyi arkadaşımı kaybettim, arkadaşımı geri kazanmalı mıyım?
14 Cevap