Ayrılmak istediğim sevgilim kendine zarar verdi, ne yapacağım ben?

Sevgilimle aramız gayet iyiydi son birkaç aya kadar. İlişki fazla monotonlaştı ben artık onu eskisi kadar sevmediğimi hissediyorum. Birkaç kere tartışmıştık onun kıskançlığı yüzünden, sinirlenince gözü dönüyo resmen. Geçen gün de iyice canım sıkıldı dedim bitirelim artık birbirimize aşık değiliz bence dedim. Ne diyorsun ya falan dedi dedim alışkanlık olmuş bizimki. Sonra saçmalama falan dedi dedim ne saçmalaması ayrılmak istiyorum lütfen zorlama. Hayır bırakamazsın beni ayrılmıyoruz falan dedi. Sakin sakin anlattım neden ayrılmak istediğimi. Ayrılırsak kendime zarar veririm bunu göze alabiliyor musun bu kadar mı sevmiyorsun beni hayatımdaki tek güzel şey sendin dedi ben de dedim seni üzmek istemiyorum lütfen üzerime gelme. Peki sen bilirsin demek ki bu kadarmış değerim dedi sonra cevap vermedim birkaç saat sonra whatsapptan fotoğraf atmış böyle kolunu kesmiş bir çizik değil baya kesik var. bir de yazmış cevap vermemekte diretirsen devam edicem diye. manyak mıdır nedir ya? ben ne yapacağım şimdi psikolojik baskı uyguluyo resmen
Ayrılmak istediğim sevgilim kendine zarar verdi, ne yapacağım ben?