arkadşlar ben 95 kilo 19 yaşında bir genç kızım 18 yaşına kadar hiç sevgilim olmamıştı taki biri benim ondan hoşlandığımı duyunca teklif etti bende kabul ettim abartısız 1 sene konuştuk ama hep ben konuları açıyodum o hiç yazmıyodu falan en snunda ben seninle dalga geçtim yazıştıklarımızı arkadaşlarımla okuduk çok güldük eğlendik ben hiç senin gibi bir kıza bakarmıyım sen kendini bana layık görüyormusun diye öyle kırıcı iğrenç sözler söylediki bide bana öğüt veriyo çık dışarı koş gerçek aşk diye bişey yok dedi moralim nasıl bozuk anlatamıyorum size şimdi sınavlarım var çalışamıyorum bir türlü deprosyon moduna girdim onu nasıl unuturum derslere çalışamıyorum bir türlü:( zayıflamak hiç bu kadar çok istememiştim tavsiyelerinizi bekliyorum?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç ama hiç sıkma canını.bende kilolu oldum hayatım boyunca.sevgilim oldu onlar dalga geçti kilo ver şöle de böyle de diye.daha yaşın küçük.o şerefsiz de daha büyümemiş olgunlaşmamış.ben de senin gibi bir hısla başladım.yoksa 5 kilo verip 10 kilo geri alıyordum.1 yıldır spor diyet yapıyorum.daha 15 kilom var ama önümdede uzun bir zaman dilimi.2 yılda da olsa gidecek bu kilolar.bir süre sonra o çocuğa dua edeceksin hem sana hırs verip seni zayıflattığı için hem de bir erkek sana mesaj atmıyorsa sen de atmayacaksın seviyorsa zaten sana mesaj atar durumunun gerçekliğini sana öğrettiği için.vücudun metabolizman en hızlı zamanında çok rahat verirsin kilo ama sakın ha sakın pes etme.dediğim gibi belki 2 yıl sürecek kilo vermen buna şimdiden hazır ol.3 aylık yaz tatilinde 30 kilo vermezsin.yıl içine de sporu dahil et.ve kendini diyet mantığına sokma.yanlış yaptığın şeyleri diyetisyeninle bul ve yaşam tarzını değiştir.sakın kendine olan özgüvenini ve sevginin yitirme.inan çok zayıf olduğu için sevgililerinden sürekli kilo al telkiniyle karşılaşan arkadaşlarım var.erkeklerin özelliği bu.dünya güzeli olsan kusur bulurlar.sıkma canını
22 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın 2 yıl uzun bir süre ama yinede katlanabilirim çok teşekkürler tavsiyelerin için :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım=)
En İyi Cevaplar
sen o kendini bilmezin dediklerini takma, yediğin şeylere dikkat et karbonhidratlı yiyecekleri azalt yeme demiyorum azalt diyorum ekmek ye ama az zaten ekmeksiz diyet olmaz yağlı gıdaları da çok az tüket... umarı en kısa zamanda istediğin forma glirisin
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederiim inşallah :)
+1 yılBak şimdi sende o kisiyle ilgili mesaj at seninle dalga geçtiyse sende onunla dalga geç mesela bir gün onu çok istiyordum tam ilişkiye girecektik ki bir de ne göreyim aletin ölüsü 3 cm canlısı 6 cm de bu gogos killarina ağda yapıyor de okul dışında tanga giymeyi gay barda takılmayı seviyor de ve buna başkalari inansın zevkten dört köşe olursun sinav icin stres falan kalmaZ
211 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D engelledi beni mesaj atamıyorum salağa güzel fikirmiş ama ben o kadar kötü değilim işte :(
- +1 yıl
Sen bana ismini soyismini mesaj at tlfn numarası da olur bak ben nasıl kafa bulurum
En iyi cevap +1 - +1 yıl
Bu fikir in bile seni rahatlattigini elinde olmadan tebessüm ettiğini görebiliyorum
Soran+1 yılyok boşver o zevki ben yaşamak istiyorum hani gözlerimin önünde pişman olduğunu görmek istiyorum bunun içinde zayıflamam gerekiyorki pişman olsun
- +1 yıl
Seni zayiflatirim iki ayda
Soran+1 yıldiyetisyene gitmeyi düşünüyorum çok kişi öyle dediği için hersene her diyet yapmaya çalıştıktan sonra 10 kilo aldım olunca sağlıklı olsun ki daha almayayım teşekkürler
- +1 yıl
Ben sana yardimci olmak için dedim diyetisyene gideceksin sana yazacağı liste internet sitelerinde var ben sana herhangi birşey onermedim üstelik konumuz kiloların değil o gerzekali erkek arkadaşindi
Soran+1 yılkan değerlerimi falan da ölçtürmem lazım şimdi bir kaç şey sınırdaydı en son baktırdığımda sağol yinede çok yardımcı oldun :)
- +1 yıl
Bir de en iyi cevap lütfen onemli degil
Soran+1 yıldiğer cevaplarada bakmam lazım :D söz vermeyeyim :)
- +1 yıl
:(( hani hoşuna gitmisti
+1 yılbence kendine öyle bir hırs yap ve kilo verip zayıfla ardından bakım yapıp o kadar güzel biri haline dönüş ki o kişi gelip söyledikleri için ayaklarına kapanıp özür dilesin köpek gibi yalvarsın ama sen onu takma hiç takma duymamazlığa gel işte o zaman görür gününü :D
ve boyunuda söyle15 Yorumla
Soran+1 yıleheh aynen öyle yapmak istiyoruummm :) boyum 165
- +1 yıl
Ooo o zaman baya hırs yapman lazım çünkü güzel gözükebilmen için en az 95 kilodan 50-55 kiloya düşmen gerekicek
Soran+1 yılhaklısın artık öyle çok azimliyim bu sefer olucağına inanıyorum
- +1 yıl
kolay değil yani 40 kilo kadar vermek
sıkı diet - sağlam spor - ilaç filanda alman gerekebilir
Soran+1 yıldoğru bakalım biyerden başlamak gerek teşekkürlr
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
28Cevap
öyle şak diye zayıflamak olmaz sınavlarında varmış
en iyisi sen bunu al
www.sportifsepetim.com/.../1251_buyuk_zoom.jpg12 Yorumla
Soran+1 yıl:) :) :) çok güzeeel tam benlikmiş :D
Akki sira eglenmis.tam bir o* cocuguymus.once derslerine odaklanmaya ugras.eminim apici tipli ezik bir tiptir.cunku alie terbiyesi almis temiz bir cocuk bunun yaptigini yapmaz.boyke dusun.o senden cok daha alt sinifta biri.derslerine calisarak en iyis yerlere girmeye zorla.5 yil zonra o senin yanina yaklasamaz.tek yol basarili olmak.
10 Yorumla
+1 yılKendin diyet yapma bir diyetisyene git cunku vermem gereken 3 5 kilo degil veriyim derken daha fazla alirsin. Kuzenim diyetisyene gidip 2 ayda mi ne 10 kilo verdi 2 sene gecti biraz dikkat ediyor yediklerine kilo da almadi. Kiloyu cocugu got etmek icin degil kendi sagligin icin vermelisin daha 19 yasindasin bir kisiye takilip kalma
10 YorumlaŞerefsiz bence sevgilisi felan yoktu ilk başta senden hoşlandı sonra götlük yapmış boşver kızım sen sınavını atlat bide spor salonuna gidersin peşinden köpek olur benim bir arkadaşım vardı o öyle yaptı ve şu an çoğu erkek peşinde.
23 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın bende öyle düşünüyorum bakalım inşallah öyle olur
Soran+1 yılaynen çok büyük bir ders oldu benim için artık kendini bilmeyenlerle işim olmaz
sen boşver o zibidiyi. o karaktersize kim bakacak. Kimseyi takma kendinle barışık ol. ama yaşına göre de kilon biraz fazla. sıkı bir diyet yaparsan ama kendini öldürecek bir diyet değil mantıklı diyetler yaparsan zayıflarsın çok arkadaşım var öyle baya zayıfladılar. ders konusunda da iki elhame bir kulhü oku ayetel kürsi biliyorsan onu da oku sonra derse başla ve hep Allah'a dua et aklımdan çıksın diye. Mutlaka O yardımcı olur ondan sonra derslerine devam et
10 Yorumla
+1 yılilk önce sana bunu yapanı kafandan tamamen söküp at. beni eklersen sana yardımcı olabilirim zayıflama konusunda, buraya yazmayayım şimdi.
17 Yorumla- +1 yıl
bana da yardımcı ol zayıflama konusunda 64 kiloyum :'(
- +1 yıl
ekledim
Soran+1 yıldiyetisyene gitmeyi düşünüyorum canım çok sağol yinede ;)
- +1 yıl
rica ederim. diyetle beraber sporda yap ama. yoksa derilerin sarkar.
Soran+1 yılyürüğüş yapıcam sabah akşam artık durmak yok inşallah :)
- +1 yıl
ilk başta yürüyüş yap tabi ama zamanla kondisyonunu arttırman gerekir çünkü vücut alıştıkça tepki vermemeye başlar. bu yüzden zaman geçtikçe kendini zorlamalısın spor salonuna gidemesen de evde yapılacak bir sürü hareket var
Soran+1 yılhaklısın bende öyle yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah sonuç alabilirim sınavlar bitsin spor salonuna yazılıcam teşekkürler tavsiyelerin için :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiyetisyene gitmelisin. zayıfladıkca ozguvenın yerine gelir. ayrıca kendını kusurlu olarak gorme ben 95-100 civarında kiloda olan birisiyim ve cok hos sevgililerim oldu uzun boylu kumral, kupeli ne biliyim oldu işte. ustelik bu acık giyinmek kasar olmak gibi bişey de değil. beni 'ben' oldugum icin seviyolardı. bakımlı oldugun surece ve karakterinle insanları etkilediğin surece kimse seni kucuk dusuremez.ve hos birileri de sana gercekten değer verir.
10 Yorumlao.ç luk yapmış resmen sana.bence zayıflaman için bunun sana hırs vermesi lazım ve sınavı kazanıp zayıflayıp çık karşısına tekrar dibini düşür.zayıflamak zor değil düzenli yemek ye arada sakın yeme.ve hareketli ol devamlı verirsin..yaz geldi yerinde olsam koşardım
10 Yorumla
+1 yılMurat Boz- bir hayli izle ve uygula ;) Tek diyeceğim şey bu sana
14 Yorumla
Soran+1 yıltamam bakalım izleyeyim :)
- +1 yıl
Uygula bide :)
Soran+1 yıl:) :) izlediiim çok güzel tamam bakalım uygulamaya başlıyalım :)
- +1 yıl
Hemen başlamalısın tatlım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 sene şaka gibi
şimdi ne söylesem kendini iyi hissetmiceksin
o sınavlara da kendini veremiceksin ama iyi bir intikamı hak ediyor13 Yorumla
Soran+1 yılbencede pişman olsun istiyorum :(
Cevap sahibi+1 yıltüm bunlar seni kendini kötü hissetmene neden olmasın
seni daha da hırslandırsın ve güçlendirsin
Soran+1 yıldoğru diyosun elimde değil aklımdan çıkmıyor bir türlü ama hiç bu kadar zayıflamak sitememiştim galiba zayıflama sebebim bunun sayesinde olcak :))
nesini beğendin bu çocuğun ki suçu biraz kendinizde aramalısınız etrafta o kadar düzgün insan varken gidip en salaklarını bulursunuz...
14 Yorumla
Soran+1 yılbaşta düzgüdü ya da bana rol yapıyordu bilemiyorum
Soran+1 yılanlayamadım işte o kadar iyi niyetle yaklaştıki sonunda gerçek yüzünü gösterdi
+1 yılYalnız kalsan daha iyiydi canım sen bir çok kızdan daha güzelsin karakter olarakda çok fazla iyisin.Dışarıda öyle zibidi odun çok unutmaya çalış takma canım
10 Yorumla
+1 yılBozma moralini, sıkma canını. Sıkı 1 diyet ile zayıflarsın merak etme. O zibidiyi de kafandan sil. Derslerine odaklan bence.
10 YorumlaTam o.çocuğuymuş...
Boşver yav, zayıflayıp n'apıcan, kendinle barışık olmayı dene,
seni seven her halinle sever.
Ben de kelim mesela, son derece halimden memnunum. :)03 Yorumla- +1 yıl
Sanki 18-19 yaşındasınız kızın yaşı küçük ondan
Soran+1 yılkel olman sağlını etkilemiyor ki benim şişmanlık sağlımı etkiliyor her nekadar kendimle barışık gibi olsamda arkadaşlarımın ailemin acıyarak bakışlarını sözlerini kafama takıyorum onların sözlerini bu kadar çok kırmamıştı beni bu bardağı taşıran son damla oldu zayıflamayı düşünüyodum zaten yaz tatili girsin öyle diyordum kısmet bunların yaşanması gerekiyormuş
bende de şeref yok ama ben bile böyle bir şey yapmıyorum *
10 YorumlaYa koy göte gitsin daha iyi olmuş hem sen ders aldın hemde daha iyi olmuş ilerde daha neler olurdu belkş bu olay 3 sene olabilirdi sınavlara konsantire ol sen eglenme bak seni seven öyle sevsin ama sende çok boşlama canımmm gene kilo vermeye gayret et bende vermeye çalışıyorum sabah kahvaltısı ile duruyom oda 2 pogaça adfssadg acıkmıyom asdfsgd
00 Yorumla
+1 yıl1, 0
rovansi vardir
hayat uzun ama su aklinda bulunsun sen ilerlesende o da ilerliyecektir
onune bak10 Yorumladeğersiz insanlar kafaya takılınca ağırlık yapar boşver
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. İti köpeği boşver sağlığın tehlikede o kiloyla acilen zayıflaman lazım
10 Yorumlaşerefsizlik yaptığı...takma sen önemli olan senin kendile barışık olman söyleyecek birşey bulamıyorum ağzıma küfürler geliyor...
10 Yorumlaintikam al bence git bir diyetisyene dediklerinin hepsini yedirirsin ve gerçek aşk düşündüğümüz gibi olmasada var böle serserilere inanma:)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu diyen salak gibi sürüsüne var burada bence yazılanları dikkate alma.
10 YorumlaÖnce lysye çalış 3hafta sonra spora başlarsınız verirsin takma bence.geleceğe odaklan
10 Yorumlasende ustune otursaydın guzel bı ders vermıs olurdun
00 Yorumlasüzme piç denk gelmiş sana çıkar bir yerden acısı mutlaka
10 Yorumla
+1 yılHayırlısı olsun yeğenim sıkma canını.Döv o çocuğu sana emir veriyorum...
10 YorumlaHerşeyi boşverde 95 kilo nedir ya direk hastaneye yat bence.
21 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol ya çok moral verdin
+1 yılbende şişmandım.cidden dahada motive olman lazm.ben öyle olmuştum
10 YorumlaK.Bakma da Sen de Biraz G.tünü Kaldır Evde Malak Gibi Yatma
00 YorumlaBende kiloluyum benimlede dalga geçtiler takma kafana istiyosan tanışalım seninle yaşıtım dertleşiriz arada sırada.
00 Yorumlao onun ayıbı senin yapman gereken kimse için bişi yapma ne yapıyosan ne karar alıyosan kendin için al
00 Yorumla
+1 yıleğlenmek istemiş seni düşünmemiş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzayifla bence :D o ne öyle 95 kilo yuh ya iki insanin kilosu var sende ayi
00 YorumlaKilolu kaıdnlar bence daha sevimli boşver takma kafana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam iyi yapmış hiç aynaya bakmıyon mu öyle adamdan hoşlanırken
00 YorumlaGit zayıfla güzelleş ve çık karşısına.
10 Yorumla
+1 yılçok ezik ve mal biriymiş bence önüne bak canım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam birr ooooooorrrrrrrr cocuu cok afedersin
20 Yorumla
+1 yılzor ama ona umrunda olmadığını göster yeter ona.
00 Yorumlaçok ağır sövesim geldi buna şimdi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi etmiş hahaha! Hep siz kızlar mı bizle dalga geçeceksiniz! Ohhh iyi olmuş.Beter olursun umarım.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeğenmeyenler niye beğenmedi işlerine mi gelmiyor acaba? E tabi gerçekler acıdır? Sizlere az bile bunlar...Siz böyle alay edilmeyi hakediyorsunuz.
Soran+1 yılçok açık değil mi ben bu yaşıma kadar kimseyle dalga geçmedim dalga geçen kişi zaten kişilik bozukluğu yaşıyodur ben aklı başında olan insanların gerçeklerini acı bir şekilde asla yüzüne vurmam vuranında illaki bir sorunu vardır senin gibi genellemeler yapman çok mantıksız hiç kimse alay edilmeyi haketmiyor şişman çirkin ya da çok zayıf farketmez alay ediyosan onların kusuru sadece vücutlarında 1 sene 2 sene gibi bir süreçte bir şekilde düzeltilebilir ama senin gibilerinin kusuru beyinde işte o ölene kadar sende anlayana !
Cevap sahibi+1 yılSiz kızlar erkekleri oyuncak olarak görüyorsunuz.Bizim duygularımızla oynuyorsunuz.Ve bende bütün kızlarla dalga geçiyorum.
Bence gayet iyi demiş, adamın ağzına sağlık lan.
13 Yorumla
Soran+1 yılsence yaptığı doğru bişey mi şişmanız diye bu kadar hor görülmeye layıkmıyız bizde insanız sonuçta?
- +1 yıl
ne iğrenç bir insansın lan sen gördükçe tiksiniyorum senden ve yorumlarından. millete "kezban" diyip duruyorsun ama asıl kezbanlığı o travesti suratına rağmen milletle dalga geçtiğini düşünerek kendin yapıyorsun. tiksinçsin ve tiksinç olmak farklılık değil iticiliktir. bunu o aptal kafana sok.
- +1 yıl
cok saygısız ve bunun bayan oldugunu sanmıyorum...
+1 yılo zaman zayıflıcaksın az yiceksin spor yapıcaksın
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Şişmanım diye benimle dalga geçti duygularımla oynadı ve gitti aklınca bana ders verdi :( sınavlarım var ama konsantire olamıyorum onu nasıl unuturum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım