Şişmanım diye benimle dalga geçti duygularımla oynadı ve gitti aklınca bana ders verdi :( sınavlarım var ama konsantire olamıyorum onu nasıl unuturum?

arkadşlar ben 95 kilo 19 yaşında bir genç kızım 18 yaşına kadar hiç sevgilim olmamıştı taki biri benim ondan hoşlandığımı duyunca teklif etti bende kabul ettim abartısız 1 sene konuştuk ama hep ben konuları açıyodum o hiç yazmıyodu falan en snunda ben seninle dalga geçtim yazıştıklarımızı arkadaşlarımla okuduk çok güldük eğlendik ben hiç senin gibi bir kıza bakarmıyım sen kendini bana layık görüyormusun diye öyle kırıcı iğrenç sözler söylediki bide bana öğüt veriyo çık dışarı koş gerçek aşk diye bişey yok dedi moralim nasıl bozuk anlatamıyorum size şimdi sınavlarım var çalışamıyorum bir türlü deprosyon moduna girdim onu nasıl unuturum derslere çalışamıyorum bir türlü:( zayıflamak hiç bu kadar çok istememiştim tavsiyelerinizi bekliyorum?
Şişmanım diye benimle dalga geçti duygularımla oynadı ve gitti aklınca bana ders verdi :( sınavlarım var ama konsantire olamıyorum onu nasıl unuturum?