Beni aldattı ama unutamıyorum onu, ne yapacağım?

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım. 16 yaşımdayken bir çocukla çok kısa bir süre çıkmıştık. Çocukçaydı 2 hafta falan sürdü ve bitti zaten. Uzun bir süre sonra yakın arkadaşım olan bir çocuğa aşık oldum. O da beni seviyormuş meğer. Reddedilmekten korktuğumuz için birbirimize açılamıyormuşuz. Neyse biz birbirimize sevdiğimizi itiraf ettik bir şekilde ve yaklaşık 10 ay boyunca bir ilişkimiz oldu. Tek sıkıntısı geçmişi çok deşmesiydi. Her şeyi sorar soruştururdu. O 16 yaşında sevgili olduğum çocuğa sormuş bir gün. Siz bir şey yaşadınız mı sevgilimle diye. Öpüştük falan diye abarta abarta sıralamaya başlamış çocuk neler yaşadığımızı. Sevgilim bana çok kötü davranmaya başladı o günden sonra. Bana hiç güvenmedi nedense hiçbir erkekle konuşmamı istemedi sosyal medya hesaplarımın şifrelerini istedi. Durum böyle olunca biz kavga etmeye başladık hergün. Durduk yere sıkıntı çıkartıyorsun moral bozuyorsun dedim. O da biliyordu ondan önce ilişkilerimin olduğunu ama artık gerçekleri kabullenememeye başlamıştı. Böyle kavgalarımız çoğalınca ara verelim dedik. O kadar zor geçti ki onunla konuşamadığım zamanlar gözlerim dolmaya başlıyordu. Geçmişte yaptıklarımdan pişman olmaya başlamıştım. Pişman olunacak bir şey yoktu ama ben oluyordum. Bir arkadaşımdan mesaj geldi sevgilimle ara vermemizin 3. günündeyken. Gelen bir fotoğraftı. Sevgilimin bana ''kardeşim gibidir'' diye bahsettiği kızla sarılıp oturduğu bir fotoğraftı. Arkadaşım dedi ki bunlar sevgili olmuşlar galiba. Aradım sordum. Sevgilimden öğrendim ki beni aldatıyormuş biz sevgiliyken. Benim ondan önce başka bir erkekle daha yakınlaşmam aklına geldiği zamanlarda benden soğumuş. Sonra da aldatmaya başlamış. Biz ara verince de rahatça sevgili olarak takılmaya başlamış ''kardeşim gibi'' dediği kızla. Kaldıramadım bu gerçeği. Kalbime hançer gibi saplandı. Depresyona girdim resmen. Çok zor zamanlardan geçiyorum. Hiçbir arkadaşım beni dinlemiyor herkes çok mutlu gülüyor eğleniyor. Ben evde otururken durduk yere gözlerim doluyor. Ve onu hala seviyorum. Hem nefret ediyorum hem seviyorum. O beni hiç sevmiyor. Bana ''geçmişe önem veren birisiyim yapacak bir şey yok'' dedi. O günden sonra tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım zaten. Hiçbir şeye umudum kalmadı. Bu kadar uzun tuttuğuma bakmayın kimseye anlatamadım bunları arkadaşlar. Bende buraya yazayım içimi dökeyim dedim. Bunları yazarken bile ağlıyorum. Salak gibi hala onu sevdiğim için kendime kızıyorum. Beni cinsellik için kullandığını yeni yeni anlıyorum. Tam bir geri zekalıyım. Neyse arkadaşlar buraya kadar okuduysanız verebileceğiniz her türlü tavsiyeye açığım. :(
Beni aldattı ama unutamıyorum onu, ne yapacağım?