Eniştem taciz etmişti, nasıl unutabilirim?

13 yaşlarındaydım yeni yeni ergenliğe girmiştim. 3 Teyzem ve eşleriyle Ailecek bir yazlık kiralamıştık. Kuzenlerim anneannem vs kalabalık bir aile grubu olarak. (Hepsiyle doğduğumdan beri sık sık ailecek görüşüyorduk. )
Bir gün Denize girmeye gittik. Annemler yoktu. Ben eniştem ve teyzem.
Teyzem girmedi kıyıda bekleyeceğini söyledi. Uzun bi iskele vardı. Ben iskeleden atladım arkamdan da eniştem atladı. Sudan kafamı çıkaramadan aşağıdan arkamdan sarılıp tuttu beni. Göğüslerimi ve cinsel bölgemi tutup sıktı. Kurtulmaya çalıştım ama suyun içinde zaten yere basamıyordum ve benden kat kat güçlüydü. Biraz debelenince bıraktı beni. Koşarak çıktım Sudan. Kıyıda teyzem bekliyordu. O uzaktan baktığı için muhtemelen anlamadı ya da oyun oynuyoruz sanmıştı. Havlu verdi hatta bana sarındım hemen. Çabuk çıktınız dedi teyzem. Bişey demedim sonra eve dönmek istemiştim hemen.
Ben kimseye bahsetmedim bu olaydan. Neden bilmiyorum o zaman aklım ermiyordu heralde. Sonra da beynim silmiş gibi hiç aklıma gelmiyordu onca yıl. Üstelik ailecek defalarca daha görüştük.
Aile buluşmalarında onu gördüğümde bazen elini bile sıkmıyordum asla konuşmuyordum. Ama kimseye anlatmadım. Şimdi 30 lu yaşlardayım. Son 1-2 senedir sık sık aklıma geliyor bu olay ve kendi küçük Halime aşırı üzülüyorum. Ve ona öfkeleniyorum.
Aklımdan atmam için veya kafamı rahatlatmak için ne yapmam lazım sizce?
Eniştem taciz etmişti, nasıl unutabilirim?