Özel ders aldığım herif sapık çıktı?

Arkadaşlar geçen sene özel ders alıyordum matematikten ygs için, adam 47 yaşında evli ve benimle yaşıt oğlu var. Kütüphanede çalışıyorduk. Derslerden sonra beni arabasıyla eve bırakıyordu. Sınava 3 ay kala bir gün yine arabasıyla beni eve bırakırken bana duygusal şeyler hissettiğinden bahsetti. Hiç aşık olmamış bu zamana kadar, eşiyle zorla evlendirilmiş. Bunları anlattı durduk yere. Arabayı durdurdu el bileğimden tutup elimi kalbine götürmeye kalktı ben sertçe çekip inmek istedim. Bağırdım ben sizin kızınız yaşındayım falan diye. O gün öyle bitti ve ben dersi bıraktım. Aileme söyleyemedim beni suçlarlar sen yüz vermişsindir falan derler diye korktum. Ailem derse gidiyorum sanıyordu ama ben ders saati çarşıda falan oyalanıyordum. Ders parasını da alıyordu babamdan bir de şerefsiz. Adam sürekli mesajlar atıyordu bana sen gördüğüm en güzel öğrencimsin melek gibisin falan diyordu. Her seferinde çok sert ve kesin cevaplar veriyordum tersliyordum sürekli. Bir süre sonra cevap atmamaya başladım. En sonunda bana afedersiniz göğüslerimin kalçalarımın ne kadar güzel olduğunu falan söyledi ki asla açık giyinen bir kız da değilim. Mesajların içeriğini yazmaya utanıyorum. Ve bana aynen şunu dedi şerefsiz; "sen benim sana dokunmama izin ver, ben sana her ay 300 tl göndereyim" dedi. Babamdan bile tiksinmeye başlamıştım. Aileme arkadaşlarıma söylesem beni suçlayacaklar diye korkuyorum. Aradan 1 yıl geçti ben şu an farklı bir ilde üniversite öğrencisiyim. Ve az önce yine mesaj attı para teklifim geçerli diye. Tiksiniyorum bu yaratıktan, polise mi gideyim ben ne yapıcam akıl verin lütfen.
Özel ders aldığım herif sapık çıktı?