Arkadaşlar geçen sene özel ders alıyordum matematikten ygs için, adam 47 yaşında evli ve benimle yaşıt oğlu var. Kütüphanede çalışıyorduk. Derslerden sonra beni arabasıyla eve bırakıyordu. Sınava 3 ay kala bir gün yine arabasıyla beni eve bırakırken bana duygusal şeyler hissettiğinden bahsetti. Hiç aşık olmamış bu zamana kadar, eşiyle zorla evlendirilmiş. Bunları anlattı durduk yere. Arabayı durdurdu el bileğimden tutup elimi kalbine götürmeye kalktı ben sertçe çekip inmek istedim. Bağırdım ben sizin kızınız yaşındayım falan diye. O gün öyle bitti ve ben dersi bıraktım. Aileme söyleyemedim beni suçlarlar sen yüz vermişsindir falan derler diye korktum. Ailem derse gidiyorum sanıyordu ama ben ders saati çarşıda falan oyalanıyordum. Ders parasını da alıyordu babamdan bir de şerefsiz. Adam sürekli mesajlar atıyordu bana sen gördüğüm en güzel öğrencimsin melek gibisin falan diyordu. Her seferinde çok sert ve kesin cevaplar veriyordum tersliyordum sürekli. Bir süre sonra cevap atmamaya başladım. En sonunda bana afedersiniz göğüslerimin kalçalarımın ne kadar güzel olduğunu falan söyledi ki asla açık giyinen bir kız da değilim. Mesajların içeriğini yazmaya utanıyorum. Ve bana aynen şunu dedi şerefsiz; "sen benim sana dokunmama izin ver, ben sana her ay 300 tl göndereyim" dedi. Babamdan bile tiksinmeye başlamıştım. Aileme arkadaşlarıma söylesem beni suçlayacaklar diye korkuyorum. Aradan 1 yıl geçti ben şu an farklı bir ilde üniversite öğrencisiyim. Ve az önce yine mesaj attı para teklifim geçerli diye. Tiksiniyorum bu yaratıktan, polise mi gideyim ben ne yapıcam akıl verin lütfen.
Cevabın nedir?
+1 yılSavcılığa suç duyurusunda bulun
Mesajları delil göster
Adamın numarasını verip görüşme kayıtlarının incelenmesini iste
Mutlaka ama mutlaka dilekçene psikolojinin bozulduğunu, bu mesajların hayatının akışını olumsuz yönde etkilediğini belirt
Bunları belirtmen davanın seyrini değiştirerek adamın alacağı cezayı arttırır
1 güveni kötüye kullanma
2 hayatın akışını olumsuz etkileme
3 kişinin ruhsal durumunu bozma
4 cinsel taciz
5 cinsel ilişki ya da buna benzer eylem için para teklif etme
6 kişiyi özel telefonu vs yollarla mesaj arama vb şekilde tacize devam etme
7 mesleğini amacı dışında kullanarak itibarsızlaştırma
Bunlar benim aklıma gelenler
Savcılık üzerine daha madde ekleyecektir emin ol
Korkma utanma
Ailendende sakın korkma
Eğer yanında olmak yerine seni suçlayıp karşında olurlarsa en azından ailenide tanımış olursun (ne kadar acı olsada)
yüksek olasılık kamu davası sınıfına gireceğinden başvuru ve şikayet için ücret almazlar en fazla fotokopi ve ptt pul parası verirsin
Zaman kaybetmeden bunu yap
Bu psikolojiyle ne okuluna sdapte olabilirsin ne normsl hayata
Böyle şeref yoksunu pislikler yüzünden bütün erkekler zan altında kalıyor36 Yorumla- +1 yıl
Haa arkadaşların çoğu polise git demiş. ama polis. bu işe karışmaz direk savcılığa git ;)
- +1 yıl
Numaranı değiştirme sakın !!!
Şikayetten sonra gelecek yeni mesajlar dosyaya delil olur numaranı değiştirirsen buna engel olursun
Ayrıca adama savcılıktan şikayet hakkında kağıt gidince yüksek olasılık sana yine mesaj atavak ya da arayacaktır
İlk olasılık af dileyip şikayetini geri almanı isteyecek sen tabiki ya cevap vermeyeceksin ya da versen bile şikayetinden vazgeçmeyeceğini söyleyeceksin
Bu durumda diğer olasılık ortaya çıkacak oda tehdit
Seni tehdit edecek türlü kelime oyunlaıyla
Önce şikayetini. geri almazsan seni bulurum şöyle böyle yaparım falan buda senin dosyanı güçlendirecek tabiiki ve koruma talep etme hakkı doğuracak
Devamında tehtidin boyutu değişip seni rezil etmeye şantaja uzanacak
Buda tabiiki dosyana eklenecek ve işin içine tehdit de gireceğinden alacağı cezada artacak ;) - +1 yıl
Ya çok teşekkür ederim sizin gibi düşünceli insanlar varken bir tarafta da böyle iğrenç herifler var işte. Gerçekten çok teşekkür ederim. Fakat benim durumum o kadar kolay değil yani benim savcılığa gitmem cesaret istiyor. Benim bulunduğum il çok küçük ve burası çok yobaz bir yer. Akşam 8den sonra dükkanlar kapanıyor. Ailem de oldukça tutucu. Dışarı çıkıp eve gelsem "senin boynunda kızarıklık mı var" diyor annem. Üstelik geçmişte hiçbir hatam olmadı aileme karşı, güvenlerini kıracak bir şey yapmadım. Çok korkak yetiştirildim ve oldukça içime kapalıyım. Cesaret edebileceğimi sanmıyorum.
- +1 yıl
Nerdesin? Neresi bu yobaz dediğin yer?
- +1 yıl
Olur
En İyi Cevaplar
+1 yılKızım hiç mi aklınız yok. Ailem kızacak diye elin itine köpeğine katlanıyorsunuz. asıl şimdi gitsen ailene öyle düşünme ihtimalleri var. Telefonunu değiştir. En fazla 150 -200 mesaj harcam bu benim yeni numaram mesajları atarsın. başına bir iş gelmediyse uğraşma bu yaratıkla. zaten polise de gitsen bir şey olmaz. suçlu bulunsa bile bir kaç ay sonra dışarda. televizyonda görmüyor musun yıllarca çocuklara tecavüz edenler dışarda geziyor. belki de kin güder beni hapse attırdın diye madem başka şehirde uğraşma. ha çok kızgınım cezasını çeksin istiyorum gereği neyse katlanırım diyorsan sen bilirsin. ama öfkeyle kalkan zararla oturur unutma.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Sen en büyük hatayı babana söylemeyerek yapmışsın kusura bakma. Hiçkimse 47 yaşındaki adam varken, kendi kızına yüz vermişsindir demez. Hemen o mesajla beraber gidip savcılığa suç duyurusunda bulunuyorsun. Mesajda teklifim hala geçerli dediğine göre bu pezevengin seni daha önce de rahatsız ettiği apaçık ortada. Hemen şikayette bulun; hiç durma. Ayrıca annene ve babana da söyle. Siz böyle düşünürsünüz bana güvenmezsiniz diye sakladım bak başıma bela oldu bana güven veremediniz de. Kesinlikle aileden saklaman en büyük hatan olmuş canım benim.
00 Yorumla
+1 yılPolise gidebilirsin mantikli olur ama onlarda buyuk ihtimal aileni cagirabilirler ama bir yandan o hocada seni test ediyor olabilir sen icine kapandikca kactikca kimseye soylemeyince zarar verebilir sana ben olsmm polise giderdim anlatirdim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
54Cevap
+1 yılUlan burada olacak gidip ağzını burnunu kırcam. Konyadaysa mutlaka yaz gerekeni yaparım ben. Ayrıca ailenin mutlaka haberi olsun. O o. Ç bir halt yiyebilir. Ailen mutlaka haberdar olsun. Konya ya da ankaradaysa mutlaka yaz. Ona iyi bir teklifte buluncam
04 Yorumla- +1 yıl
Başıma daha ağır birşey geldide ondan hassasım. Rica ederimde bak ailene mutlaka söyle mutlaka. bir sorun olursa kime gideceklerini bilirler en azından.
- +1 yıl
Haklısın ama benim için bu çok zor. Benim bulunduğum il çok küçük ve burası çok yobaz bir yer. Akşam 8den sonra dükkanlar kapanıyor. Ailem de oldukça tutucu. Dışarı çıkıp eve gelsem "senin boynunda kızarıklık mı var" diyor annem düşünsene. Üstelik geçmişte hiçbir hatam olmadı aileme karşı, güvenlerini kıracak bir şey yapmadım. Ben şimdi nasıl anlatayım hangi cesaretle?
- +1 yıl
O adamdan herşey beklenir. Bunlarda sonuçta ailen yani. En fazla ne diycekler
+1 yılcinsel istismar bunun adı kadınlara kadınlar sahip çıkmıyo ki hala neyden korkuyosun anlamadım. ilk başta ailen ile paylaşmalıydın bu durumu. bok gibi yetiştiriyoruz kızlarımızı kimseye hiç bir şey anlatamadan şu boğuştukları şeylere bak. yazıklar olsun benim hemcinslerime de
00 Yorumla
+1 yılkanks sendede hiç akıl yokmuş lan adam evli diyosun tehtidi bas adama karına cocuguna soylerim de ondan sonra butun akrabaların çevren seni dışlar hatın mahvolur ve polise gider seni mahkemeye veririm birde orda sürünürsün de ama blö yapar gibi değil ha postanı koy :D canııma tak etti de blöf yaptığımı sanma de , azıcık gtun yiyosa birdaha mesaj atarsın * de :D * kesin de ama o can alıcı nokta :D
02 Yorumla- +1 yıl
elinde delil yok mu senin , abin sevgilin falan varsa onlardan yardım iste
Sevgili arkadaşım yaşadığın şey tacizdir ve bu bir suçtur. Malasef toplumda suç senin üstüne kalır korkusuyla bu tarz şeyleri açığa çıkaramayan biçok arkadaşımız var. Bence sen bunu ailenle ve paylaş ve bu adamı şikayet et eğer sen böyle pısırık davranırsan böle şerefsizler güç toplayıp herkeze yapmaya çalışır. Toplum baskısından korkma senin bir suçun yok git şikayet et.
00 Yorumla
+1 yılSuclayacaklarini hic sanmiyorum sonucta sen onlarin evladisin, hem Allah korusun nasil psikopat insanlar var hangi delige girersen gir buluyolar seni bence ne olur ne olmaz artik anlatman lazim ailene:/
00 Yorumla
+1 yıloha demeyecegım cunku böylelerının varlıgı bazen karsıma cıkıyor. ama sana denk gelmesi üzücü. bence ya biri dövdür ya da polise git. bir secenekte şu:eger bır mesaj ya da baska bısey yaparsan bütün mesajların duruyor yarın savcılıga gidicem de.
00 YorumlaPolise git. Tüm detayları da anlat Polise... Cezası kesinleştiğinde de ailene anlatırsın veya sana kalmış.
00 Yorumla
+1 yılMesajları kanıt olarak kullan , savcılığa şikayet et. Böylelerinin cezası verilmeli , ailenden yana sıkıntı yapma.
00 Yorumlasabah al telefonunu direkt karakola git. sapığın her türlüsüne karşıyım ama öğretmen ve sapıksa ölsün it. kim bilir kaç kıza daha bunları yapıyo. bu nasıl iştir. bence babana falan da anlatmalısın
00 Yorumla
+1 yılDostum fotograftaki ayni tepkiyi mi verdin bunlari ilk kez duyunca? Babandan niye tiksindin gerizekalı kim yolluyo sana parayı? Adamın seyinden cıktın zamanında.
11 Yorumlawww.filmizlesene.com.tr/.../...s%C4%B1-430x600.jpg
tek yaşayan sen diilsin00 YorumlaAffadrrsin ama bu herifin ağzını yüzünü s*kmek lazım çok afedersin çok ayar oldum şu an git polise adliyeye git dava aç
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle polise git. Ailene de söylemeliydin. Ne iğrenç insanlar var ya :S
10 YorumlaBaştan hata yapmışsın ailene anlatmamakla. Şimdi o mesajları da al, bize anlattığın gibi açık açık polise şikayet et kart horozu !
00 Yorumla
+1 yılTabi ki Ailene söyle ve polise git sende de ne saflık var. Kim niye suçlasın seni derhal anlat mesajları göster ve polise git göster şerefsiz rezil olsun
00 YorumlaParasını al ve bu önceki yüz görümlüğümdü de ve sonra daha kötü mesajlar atmasını sağla ve bu arada onu savcılığa şikayet etmiş ol... Rezil olsun herkes bilsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Ne olursa olsun hiç utanma çekinme böyle bir durumda Aileni haberdar etmelisin ve Polise gitmelisiniz Şerefsiz çeksin cezasını bunun gibi Sübyancılar elini kolunu sallıya sallıya cirit atıyor Memlekette..
00 Yorumla
+1 yılHala ne niyetle ayni numarayi kullaniyirsun degistirme zamanin gelmedi mi?
10 Yorumla
+1 yılAilene okut mesajları, okuduktan sonra niye suçlasınlar ki?
10 Yorumla
+1 yılBen bu hikayene inanmadım, bir adam bu kadar yüz bulmadığı müddetçe söylediklerini yapamaz. Herkes yemiş, ama bana göre sen haketmişsin...
00 YorumlaAilenede söyle polise de git muhtemelen ailende bunu diyecektir bir hapse falan girsin ya da tazminat dvası açar soyarsınız kendine gelsin bir
10 YorumlaSana attığı mesajlarla, savcılığa gidip, suç duyurusunda bulun.
Ne hali varsa görsün p*vnk!00 Yorumla
+1 yılsöylememekle çok çok büyük hata etmişsin. numaranı değiştir
00 Yorumla
+1 yılailene haber ver gerekırse polise gidin rahatsız edilmenden iyidir ayrıca ailenin senı suclayacagının dusunmuyorum var boyle oç. ler naparsın allah bıdaha karısna cıkarmasn
00 Yorumla
+1 yılSerefsize bak, dayagi bunun gibiler hak ediyor dayak degil eziyet edecksin. Senin kuzenin var mı erkek gerçekten samimi oldugun onlar sana yardim eder.
10 Yorumlamesaj atmıs kardesım ıste elınde kanıtında var ver polıse serefsiz bugun sana yarın baskasının kızına yapacak bunlar öğretmen oluyor bız ıkınıyoz atanacaz dıye ver polıse...
00 Yorumla
+1 yıltelefon numarasını ver istersen ben arayıp bir daha aramamasını sağlayabilirim ;)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı. Ben senin yerinde olsaydım eğer direkt polise gider durumu izah ederdim. Bir de o mesajları polislere gösterirdim. Herşey için çok geç değil. Git bir karakola.
00 Yorumlaböyle yavsakta çok yeryüzünde adamın numarasını bize ver bütün site arasın onu hatta yakinlarimdaysa biraz tokat atıyım ona sinirlerim gevşesin
00 YorumlaAdamin numarasini bana gonder arayim onu bidefa. Artk seni rahatsiz ederse etek giyil gezerim bu piyasada
00 Yorumla
+1 yılAilene anlat ve polise değil savcılığa git. Dilekçe ver davacı ol. Polisin bir bok yaptığı yok
10 Yorumla
+1 yılbabana gösterme gidip adamı vurabilir. sen direk polise git. hatta arkadaşın biliyorsa onuda yanında götür özgüven gelir
00 YorumlaMekan yakınsa paslasak dövim ben onu istersen ablamada olmuştu cidden siddet bağımlısı biriyim dellendim simdi
00 Yorumlamesajları silme direkt savcılığa git şikayet et o şerefsizi
00 Yorumla
+1 yılPolise gerek yok, bana adamı göster bir şey konuşcam o_0
00 YorumlaAl işte... Ailene söylememe sebebine bak en başından bu yana. Ailene söyle.
00 YorumlaAilene bu durumu söyle bence nasil insanlar var insan hayret ediyor gercekten.
00 Yorumla
+1 yılmesajları silme gerçi silsen de sorun değil bulunur savcılığa ya da karakola git
00 Yorumlakimse sni suçlamaz benim güzel kardesım önce ailene daha sonra savcılıga
10 Yorumla
+1 yılokumaya üşendim ama olay belli bence şikayet et pis sapık ya ayıp
00 YorumlaPOLİSE git kesınlıkle kım bılır kımlere de soyluyor !!!
00 Yorumla
+1 yılpolise git, dava mava aç, mına koy adamın ne bekliyon?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Git Şikayet et polise bir bitmedi gitti bu sapıklar ülkede
10 YorumlaGit şikayet et ibneyi, sürünsün
01 Yorumla
+1 yılailene söyle bence. hata yapmissin gizlemekle.
10 YorumlaGeç bile kalmışsın :(
10 Yorumla
+1 yılevet bence de polise gitmelisin-.-
00 Yorumlasavcılığa git, süründür onu, lütfen yap bunu
10 Yorumla
+1 yılPolise git hemen git mesajları silmeden git
00 YorumlaToplanalım herifi dövelim arkadaşlar
00 YorumlaBana bir mesaj at ,
00 YorumlaNumarasini felan engelle
00 Yorumla
+1 yıldirekt git polise ver acilen
00 Yorumlayani ailene göstermelisin mesajları
00 Yorumlahunny safe yourself he can hurt you :(
00 Yorumla
+1 yılOk tamam.
00 YorumlaPolise git
00 Yorumla
+1 yılbir guzel dovdur
10 YorumlaPolise git ugrasma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yıl155 :)
00 Yorumla - Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı