Direksiyon dersinde hocadan azar üstüne azar yedim?

Son derse girdik haftasonu sınavım var. Gruba bugün size kaput bagaj açtıracağım demişti. Sınav alanına gittiğim zaman arabaya yeltendi ben de sordum kaput açmıyor muyuz diye daha sonra azarlar bir biçimde bana ''ac videoyu izle açmıyoruz kaput falan'' dedi. Neyse çalıştırdım arabayı gidiyoruz güzergah yolunu kapatmışlar. Başka bir yoldan gitmeye başladık park alanına doğru. Park çok tersime geldi ve bocaladım kendisinin faydası büyük bunda çünkü laf falan attı orada tüm modumun içine etti. parkı yapamadım hayliyle. Daha sonra bana etmediği laf kalmadı sen yapmazsın git rapor al sınava girme özel ders falan diye laflar etti resmen aşağıladı beni. Hevesimin içine etti. Bugün çok istekliydim ama resmen tüm motivemi düşürdü. Sonra park yaptırmadı bana gidelim sen yapamıyorsun olmuyor biktim artık gibi şeyler söyledi. Guzergah başlangıcına gidince de tatlıya bağlamaya falan çalıştı sanırım şikayet ederim diye korktu. Attım imzayı indim arabadan. Gerçekten ağlayacaktım derste. Zaten 1 ay boyunca derse girmedik pandemi yüzünden. Daha sonra 3 derse girdik ve arabamız da yok alıştırma yapma imkanı da yok. Bocaladım hayliyle ama öyle ciddi hatalar kesinlikle yapmadım. Fazla üstüme gitti sınava gitmek istemiyorum. Ehliyet almaktan bile vazgeçtim resmen. Bunu anlatma sebebim hem içimi dökmek hem de bana yol gösterecek birilerine ihtiyacım olduğu için.
Güncellemeler
+1 yıl
Babama muhabbet esnasında soyleyiverdim olayları. Kurs merkezini aramış şikayet etmiş hocayı. Yani tam 350 lira para veriyoruz 2 3 ders için onda da modumuz düşüyor azarlanıyoruz. 100 kez hata da yapsak bize ders vermek zorundalar. Bana sınava girme rapor al özel ders tut diyemez. Boşuna para vermiyoruz ve benim arabam yok hayatım boyunca direksiyon kullanmamışım. Ve sadece kurstan kursa araba kullanıyorum ve bir hatamda azar yiyorum. Bakalım ne olacak..
Direksiyon dersinde hocadan azar üstüne azar yedim?