Sürücü kursundaki hoca rahatsız etti?

Merhaba bugün ilk defa ehliyet dersine gittim. Stajım olduğu için en erken saat olan 8.30da dersim. Babam beni götürdü. Gittim erkek bir hoca vardı ve bazı hareketlerinden rahatsızlık duydum kendimi kötü hissetim. Direksiyona müdahale ederken hep elime temas ediyor. Tam direksiyonun ortasından tutuyor ben de elimi ordan kaçırınca tam oradan tutmam gerektiğini söylüyor yoksa hakimiyetimi kaybedermişim. Başladıktan 15dk sonra bana birtanem diye hitap etmeye başladı. Ve sonlara doğru evimi sordu kahretsin ki mallığıma geldi doğru söyledim. O da sen nasıl geliyorsun dedi ben de babam bıraktı minibüs ile döneceğim dedim. Bana dedi ki ben sabah eşimi hastaneye götürüyorum seni de alayım babanı buraya kadar yorma. Ben de yok falan dedim. Üstat edince babam hoşlanmaz böyle şeylerden dedim. O zaman sustu. Sizce yanlış bir durum var mı yarın sabah yine gideceğim ama hiç istemiyorum çok kötü hissediyorum. Sadece kız arkadaşlarıma söyledim aileme söylesem çok sinirlenirler. Olay çıksın istemiyorum. Sizce sıkıntılı bir durum mu yoksa ben mi abartıyorum
Sürücü kursundaki hoca rahatsız etti?