Sürücü Kursu öğretmeninin yaptığı muamele?

Merhaba. Sürücü kursuna yazıldım. Sınavdan sonra direksiyon derslerine başladım. Fakat arabayla ilgili daha önce hiçbir bilgi ve tecrübem olmadığı halde hocanın elinden hiç telefon düşmüyor. Araba sürmeye çalışırken telefonla konuşurken bana eliyle işaret yapıyor. Zaten yeni öğreniyorum arabayı, bu şekilde sürekli devam etti. Anlamadığım bir şey oluyor. Hocam bu böyle mi diyorum. Cevap vermeden sağa bir git diyor. Sorularım hep havada kaldı zaten. Sonra bir gün sözleştiğimiz saatte derse gittim, hoca yok. Arıyorum açmıyor. Ablam arıyor açmıyor. Sonunda ablam kursu aradı. Ondan sonra ne hikmetse hoca hemen aradı. Bu geç kalmayı daha önce de yapmıştı. O zaman da 25 dakika beklemiştim ve hoca gelince hiçbir şey söylememiştim. O da sağ olsun 1 kelime açıklama yapmamıştı. Bu sefer yine aynısı olacak sandı. Hocam beni niye aramıyorsunuz diyorum. Motorla ilgili aletler aldım diyor. Hocam bu beni ilgilendirmiyor, elinizden 1 saniye telefon düşmüyor ama ne hikmetse bana dönüş yapmadınız dedim. Neredeyse beklediğim için ben suçlu olacaktım. O kadar egolu ki insan bir kusura bakma der ya. Her derse gitmemde kavga ettik. Sürüşleri kavgayla yaptım. Bugün sınavım vardı. İnsan bir gelir başarılar der, heyecan yapma der. Bu stresle kaybettim haliyle. Siz olsanız ne yapardınız? İnanın anlatacağım çok şey var da konu yeterince uzun oldu.
Sürücü Kursu öğretmeninin yaptığı muamele?