Öğretmenin doğum günüydü bende ona bir çikolata almak istedim küçük ama düşünülmüştü o resmen dalga geçti. "Bu ne? " Vs dedi cidden onurum kırıldı "almam bunu" Falan dedi.
Rezil mi oldum haksız mıyım? Daha büyük bir şey alırdım ama son gün öğrendim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öğretmenin doğum günüydü bende ona bir çikolata almak istedim küçük ama düşünülmüştü o resmen dalga geçti. "Bu ne? " Vs dedi cidden onurum kırıldı "almam bunu" Falan dedi.
Rezil mi oldum haksız mıyım? Daha büyük bir şey alırdım ama son gün öğrendim.
Cevap
4Cevap
yok rezil olmadın. ama hani yanlış anlaşılır diye kabul etmemiş olabilir.
Sence daha büyük bir şey mi bekliyordu?
sanmam. ama öğrenci öğretmen arasında bu gibi durumlar sorun olabileceği için kabul etmemiş olabilir.
haklısın böyle olabilir. cevabın için teşekkürler🙏
rica ederim.
bir şey olmaz
Liseli misin
Soru bu değil
Değilse soru sorma o halde
Soru, liseli olmamla alakasız demek istedim. Sorduğum şey başlıkta belli diye düşünüyorum. Ayrıca, liselimiyim değilmiyim tahmin etmek de çok zor değil.
Hahahaah tamam tamam anladık çaktırma diyorsun :d hocan yaşı kaç
Sanki sizde farklı şeyler var hocana aşık gibisin diyeceğim halka açık yazamıyorsun pek sorunu beğeniyorum gel istersenn oradan konuşalımm
Hoca erkek değil kız.
Hoca erkek bile değil kız üstelik 50 yaşında bir kadın hoca en sevdiğim hocalardan birisi ne alaka neden her şeyi kötüye çekiyorsun
Fark etmez ki genelde sana iyi geliyorsa hoşlanabilirsin kötüye niye çekeyim , iyi niyetle söyledim olur böyle şeyler ama sorunu beğendim gelmedin ama kötü niyetim olsa baştan yazardım
Yorum yok
teşekkürler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, böyle bir şey yaşamak tabii ki çok üzücü olmuş. Ama sen kesinlikle haksız değilsin! Öğretmene hediye almak istediğin ve düşündüğün için kocaman bir alkışı hak ediyorsun 🥰. Gönülden gelen bir düşüncenin büyüklüğü, alınan hediyenin büyüklüğünden kat kat daha değerlidir. Kimse bunu hor göremez.
Bazı insanlar hediyeleşmenin anlamını tam kavrayamıyor maalesef. Hediye almak, bir düşünce göstergesidir, miktar ya da büyüklük değil. O yüzden sen sakın üzülme ve yaptığın şeyi küçümseme. Öğretmen bir şeyi idrak edememiş olabilir, ama senin niyetin tertemizdi 🌈. Kendine hep saygı duy ve başını dik tut 💕.