Eski sevgilimi unutamadım, dört senedir aklımdan çıkmıyor, peki yeni sevgilim?

SONUNA KADAR OKUYUN LÜTFEN

Birisiyle bundan 4 sene öncesi bi doğum günü partysinde tansıtım bize çok yakın bi yerde oturuyor onu gördüğümde çok beğenmiştim. Hiç hissetmediğim şeyleri hissetmeye başladım, o çocuk bana bakıp duruyordu onunda benden hoşlandığını anlamıştım. Party sonunda benim bi arkadaştan nummeramı almış. Partyden ayrılırken bana, bakarmışın bişi sorcam´´ dedi.

Buyur dedim.. İşte senin ismin ne buralarda daha önce seni görmedim dedi. Tanıştık.. Sonra ben gitmem lazım dedim eve doğru giderken mesaj geldi.. Eve geldinmi diye.. sen kimsin felan derken, bu çocuğun öldüğünü anladım. Sonra işte 2 ay tanıştık bana aşık olduğunu söyledi.. Her gece kapımın önüne geliodu beni görmek için bende ona aşık oldum çok seviyordum.. Sonra çıkmaya başladık seninle ciddi düşünüyorum sen çok başkasın dedi.. 1 ay çıktıktan sonra annesyile tanıştırdı oda beni çok sevdi.. Aradan 1 ay daha geçti bi kavga sonunda ben ayrıldım! Özamanlar hep nerde olduğunu bilmek istiyordum çok bencil davrandım. Hep şurdan çıktım burdayım diye mesaj atmasını istemiştim. Şimdi gülüyorum bunu düşününce aptalca bi davranıştı. Onu unutamadım her gece ağladım, sonra o bana ayrıldıktan sonra bikaç kere mesaj atdı beni hayal kırıklığına uğratdın felan diye.. Haklıydı! Ben ona inat onu unutmak için erkeklerle tanıştım.. Birisi benimle ilgileniodu baya yakışıklı birisiyle benimde sonradan hoşuma gitdı bikaç kez buluştuk.. 4-5 ay tanıştık sonra onunla çıkmaya başladım yani şimdiki sevgilim 2 senedir beraberiz.. Ama eski sevgilim hala aklımda onu ayda 1-2 kez tesadüfen görüyorum ve içim bunalio nefes alamıyorum sanki elim ayağım birbirine dolanio ter başio..Eski sevgilim şimdi biriyle çıktığımı biliyor.. Bana mesaj atmıştı ilk zamanlar başkasıyla çıktığımı öğrendiğinde. ,Sana hiç yakıştıramadım sen benim tanıdığım kişi değilsin´´ dedi. Telefon açtı telefonda ağladı bana naptın hak etmedik biz bunu ben seni ne olursa olsun çok seviyorum yapma bize bunu dedi.. Bende ağladım telefonda artık olmaz istemiyorum felan dedim.. Sonra sevgilimden ayrıldım yani o anlamıştı ona soğuk davrandımı o bıraktı beni. Sonrada eski sevgilimle konuşmaya başladım, bi şans daha ver bize dedi.. Çıkmaya başladık, aradan bir ay geçti o facemi silmemi istedi yapmadım.. Ben inat yaptım erkek arkadaşlarım çöktü yani normal arkadaş.. Rahatsız olmuştu ama ben devam konuştum yine inat yaptım.. Sonra sinirlendi ya aklını başına al yada ayrılırız dedi yine ayrıldıık.. aradan 2 ay geçti ben diğer sevgilimle geri beraber oldum.. istemeyerek ama o bana iyi gelio, eski sevgilimi unutmak için.. Onuda kırmak istemiyorum hak etmiyorlar..şimdi 1 sene geçti.. Dün yine eski sevgilimi gördüm içim parçalandı beni görmesi için salak salak hareketler yaptım arkadaş yanımda olduğu halde ona birden bağırdım sesimi duyup baksın diye.. Gördü beni sinirlendi hemen bi şigara yaktı.. Kafam yine çooook karıştı ben napiorum:((

Arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum? Kendimden iğrenir oldum? Ne yapmam lazım, yardım edin :((
Eski sevgilimi unutamadım, dört senedir aklımdan çıkmıyor, peki yeni sevgilim?