Arkadaslar yardim edin.1 yil oldu ayrilali tam 1 yil. ama 8 aylik bir iliskim var. ve ben eski sevgilimi unutamadim. eski sevgilim heryerden engelledi beni zaten o ayrilmisti. kisacasi silmis beni komple. buna benzer seyler var aslinda ama ben cidden cok kotuyum. yardim edin. suanki sevgilimide seviyorum ama onun kadr degil. o 3 yil surmustu
Cevabın nedir?
+1 yılaslında hayatına biri girdiği için onu unutman daha kolay olacaktır ama sanırım o daha uzun bir ilişki olduğundan belki daha farklı ya da ilk bazı duyguları yaşadığından unutamıyor olabilirsin ama kıyaslamaya girme her ilişki her kişilik farklıdır eskiye dönmek düşünmek bişey kazandırmıyor hem bu ilişikinede emek veriyorsun insan geçmişini unutmaz kimse tamamen unutmaz alzheimer olmadıkça sadece daha az hatırlar öncelikleri değişir iyi sadece bir insandı diye güzel hatırlamaya bak ayrıntıları değil geçmiş aklına geldikçe şuanki ilişkine geleceğe odaklanmaya çalış
11 Yorumla
Soran+1 yılGeriye ket vurma olayini yasiyorm ama engel olamiyorm kendime. mezuniyet resimlerini buldm bugun gene kotu oldum. yani sapir sacma bir olay bu. kurtulmam icin biseyler yapmam gerk. zira 1 yil oldu
En İyi Cevaplar
+1 yılBu herkesin basina gelebilir. Unutamaman normal ama sanslisin ki baska biriyle beraber olabilmissin. Bence bardağın dolu tarafina bak ve yanindakini kaybetme zamanla duygularin kok salar ve kaburga kemiklerinin arasina kok salar. Bir baskasini hic sevemeyende var ama dürüst ol herzaman
111 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel demissin. unutamiyorm iste gercek aski yasadim ben onda. ama Şu an umrunda degilim. fake insta acip mesaj attim okudu ve engelledi. simdiki sevgilim hep yanimda brnide cokkk seviyo. bende onu seviyorum ama eski sevgilimle yasadiklarimiz bambaskaydi.1 yilda gecse olmuyo unutamiyorum. surekli moralim bozuk keyfim yok. suanki sevgilimede hissettirmiyorm. cok yoruldum bedenim ruhum kaldirmiyo
- +1 yıl
Kizin adini soyle bana onunla konusim birazcik senin agzina ederse tahti kazanir=)
Soran+1 yıl:) cok garipsin tebessum ettirdin beni
- +1 yıl
Ama öyle degilmi hep imknsizi istiyoruz elimzdekini kybedince daha kiymetli oluyo bnce bir eksiklik vr bu da o
Soran+1 yılYorumunu gordm bir yerde sende aci cekiyosn
- +1 yıl
Herkesin bir derdi var durur icerisinde. Dürtme icimdeki narı üzerimde beyaz gömlek var..
Soran+1 yılAlisigim dinlerm no prob
- +1 yıl
Biz zaten bir kendi derdimize care bulamiyoruz herkese kosariz yinede;) saol
Soran+1 yılAynen oyle. cunku iceride bulundugun durumu goremiyosun. disardan bakmak gerk. sen bilirsin :)
- +1 yıl
Ee ne yapmayi dusunuyorsun ayrilmanin disinda. Kendini o kisiye adaman gerekiyor. Bence digeriyle mesajlasmayi filan kes. Aklın ona takiliyor cunku. Yanindakiyle aşkınizi tazeleyin. Bak bende senin gibiydim yaralarimi sardi şimdi buna üzülüyorum buna daha cok asigim ama sunu anladım ki agzina eden yaraniyor😀
Soran+1 yılOburuyle msjlasma gi i bisey yokki. cvp vermiyor zaten.1 yildirda hic direkt gormedm gormek istemiyorm cunku. evet suanki cook cok cok iyi. zaten yan yanayiz kendimi adicam bakalim nolcak. evet agzina eden yaraniyo
Kardeşim benimde tam aynı dediğin gibi bir yıl oldu ve 4 yıllık ilişkiydi ama sen ne kadar şanslısın ki birini bulabilmişsin bide beni düşün ben bulamadım kız ayrıldı gitti başkasına ben mal gibi kaldım ortada öyle unutmak zor kesinlikle alışıyoruz işte.
14 Yorumla
Soran+1 yılHayatt. birinin biraktigini biri aliyo. neyseki tum sevgililerimin ilk sevgilisiyim. herkes ayni seyleri yasiyo. daha bugun gozumun onunde bir kiz bir oglandan ayrildi. genelde hep ayni ama kisilerin dusunceleri farkli. kimi donuyo kimi donmuyo
Soran+1 yılBelli olmaz be kardes. Belki olabilir bende senin gibi dusunuyorm ama bilemeyiz
+1 yılBoşuna kürek çekiyon knk bunu sonu gelmez onu sevgili olmadan önce düşünücektin bundan sonra kimsenin elinden bir şey gelmez geçmiş olsun :/
11 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra suanki sevgilime vermeliym kendimi. ona hicbirseyi hissettirmeden unutmaliym
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
2Cevap
eğer şu an ki sevgilini sevmiyorsan boşuna oyalama. Eski sevgiline ulaşmaya çalış anlat derdini. Eğer olumsuz yanıt verirse boşver. Zorla olacak bir şey değil
18 Yorumla
Soran+1 yılSuankini seviyorum. eskisinede daha 2 gun once mesaj attim. no cvp fake insta actm mesaj attm engelledi. istemiyo beni hicbirsekilde
Soran+1 yılİyi dersin guzel dersin hos dersinde oburunde aski yasadim ben. bilirmisn o mereti?
Soran+1 yılİ ii. yolla falan olacak is degil o. saglikli dusunemiyorm ama kontrol etmeye calisiyorm kendimi
Soran+1 yılEskisi hicbirzaman gelmicene gore zaten yapacak birsey yok. kendimi suankine adamaliym
insanlar oyuncak mı? unutamamışmış o zaman yeni sevgiliyi nasıl yaptın. herşey senin keyfine göre olmuyor. 8 aylık sevgilin bunları hak etmiyor ya hiç başlamayacaktın ya da unutacaksın. duygularından emin olmadan kimseye yanaşmayacaksın benden sana tavsiye sonra çok başın ağrır.
16 Yorumla
Soran+1 yılKardes ben neyin ne oldugunu biliyorm. oyuncak gibi kullanirmiym. hepimiz insaniz. seviyorm diyorum zaten. bir dedigini ikiletmiyorum. maddi manevi herseyi bol veriyorum. cunku sevdigim icin. ama aklim yuzde 55 obur tarafta
- +1 yıl
unutacaksın zor bişey değil. aklının yüzde 100 ünü de bir kişiye ver. böyle hem onda hem onda olmaz. ayrıca sen öncekini sadece sevdiğini sanıyorsun eskiye özlem yeniye alışamama durumu var johny depp der ki 1. ile 2. arasında kalıyorsan 2. yi seç çünkü 1. yi gerçekten sevseydin 2. diye bişey olmazdı eğer bırakır 1. yi seçersen bir daha anlaşamaz 2. yi daha çok özler ve en kötüsü bir daha senin yüzüne bakmayacağı için bin pişman olursun benden söylemesi
Soran+1 yılEskiside jonhy deep ciydi :) oncelikle o soz burda gecerli degil dostum. o terkeden icin gecerli. ben terkedildim. tsk ederim guzel konustun. haklisinda bisey diyemem. ama insanoglu sonucta. kendime eziyet ederim gene Şu an yanimdakini uzmem
Soran+1 yıl👍 agzina saglik. cok guzel dedin iste. sende kendine hakim ol. sanirm biseyler var sendede. moralim duzeldi benim tsk ediyorm
Bitir derim kafanı topla birini kalbinden çıkarmadan birini sevemezsin bunu biliyorum sadece alıştığın için seviyorum zannediyosun😶
15 Yorumla
Soran+1 yılDeme oyle seyler. bitiremem. hem ilk sevgilisiyim hem onu seviyorm. ve onada kiyamam
Soran+1 yılBen kendimi dusunmeyi yillar once biraktm. baskalari icin yasiyorum
Soran+1 yılBir yerden. ama nasil?
+1 yılMadem 2 ay bitmişti ne diye başkasını kullanıyorsun? Aç mısınız oğlum siz?
Sakın kızı üzeyim dene vallahi ahı kalır08 Yorumla
Soran+1 yılNe 2 ayi abi yaa
- +1 yıl
4 ay. 3 yıllık ilişkiyş 4 ayda kim unutabilir?
Soran+1 yıl:( 1 yil olduuu 1
Soran+1 yılİctinmi?
- +1 yıl
Yahu ağzımı bozdurma! Bişeyide düzgün anla. 3 yıllık sevgiliden ayrıldıktan 4 ay sonra başkasını bulmuşsun, 4 ayda kim unutabilir uzun ilişkiyi!!! Hala anlamadıysan...
Soran+1 yıl5 ay sonra buldm. napak ölekmi yani. aci cekiyodm hem hoslanmistm sevmeye baslamistim allah allah
- +1 yıl
Hayır öl demiyorum! Ben şu anda sana değil şu anki sevgiline üzülüyorum. İstediğin gibi unut ama masum birini kullanamaZsın
Soran+1 yılKullandigimi kim demis ya. erkek dusmanimisn sen. bugun cokta mutluyduk ayrica
+1 yıleğer birini unutamadıysan başkası ile çıkıp ona umut vermen senin en büyük karaktersizliğindir
11 Yorumla
Soran+1 yılOfff. bir git yaa bir gitttt. bir yazdigimi oku allah icin. seviyorum diyorum
En büyük hatanız bir başkasını unutmadan yeni aşklara yelken açıp o kişileride sargı bezi olarak kullanmanız
25 Yorumla
Soran+1 yılHyr oyle bisey yok. O isi yazin yaptm 3 ay ciktm oda sevmiyodu bende sadece el ele tutustuk opusmedik bile ve ayrildik. hayat boyle. hayat devam ediyor. napalim yani aci cekiyoruz diye kimseylemi olmayalim. belki bir sevgi herseyi unutturur
Soran+1 yılOffff. seviyorm diyorm anlamiyomusn. ama beni terkeden kiz kadr sevemiyormm. onuda gectm eskisi aklimda sureklii
Soran+1 yılİ ii. suanki sevgilimii hiiicccc uzemem. melek o cunku
Kusura bakma ama senin yaptığında biraz şerefsizlik
11 Yorumla
Soran+1 yılAbartma okadarda degil. yanimdaki kizi seviyorm diyorum anlamiyomusn. ve cokta mutlu benle. olan bana oluyooooooo
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılıp eskiye dön. Niye şimdiki sevgilini kandırıyorsun? Duygularıyla oynuyon?
148 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle sen yazimi okudunmu? O ayrildi diyorm eskiye don diyosun. suanki sevgilimide seviyorm diyorum duygulariyla oynama diyosun. sanki o seviyoda ben vakit geciriyo gibi konusmussun
Cevap sahibi+1 yılÖyle çünkü aklın eskideyken kalbin yenide olmaz.
Soran+1 yılBak kendin dedin. aklim eskide. kalbim yenide. bagimsiz hareket ediyo. aklim kalbime dokunmaya calisiyo ama kalbim reddediyo. birbirinden bagimsiz bunlar. olanda bana oluyo. gebertecem kendimi
Cevap sahibi+1 yılAklına sahip çık o zaman çünkü kalbe söz geçmez ama aklına sözün geçer.
Soran+1 yılGelmicegini bildigim icin sadece duygularda kaliyo. yapacak hicbirsey yok ne yazikki
Cevap sahibi+1 yılDuygu dediğinde aklın ve mantığın değil işte. Sen baya eskiyi seviyon. Ona erişemediğin için gözünde büyütüyon sadece... eğer hak etseydi seni yanında olurdu uzakta değil. Bence kafanı dağıt her yerden sil ve onu düşünmemeye çalış, aklına geldikçe de inadına şimdiki sevgiline ilgi göster. Göreceksin geçecek
Soran+1 yılCok guzel konustun tsk ederim. tavsiyelerini denicem. moralim duzeldi insallh dediklerinin etkisi uzun surer
Cevap sahibi+1 yılSeni seven ve değer veren biri varken ve yanındayken eskilere aklın gitmesin. Yanındakinin kıymetini ve değerini bil. Mesela sen böyle karışık hissederken bile yanında ki muhakkak bilmiyordur böyle hissettiğini zaten bilmesinde ama yanında.. eskisi kimin yanında?
Soran+1 yılEvet bilmiyo. hissettirmemde asla. eskisi yalniz yuzde 80 ihtimal. istesem onuda Şu an gorurum. ama degmiyo napalim
Cevap sahibi+1 yılHmm peki o zaman düşün gerçekten kimi seviyorsun?
Kime güveniyorsun?
Kim seni seviyor?
Tüm bu mutluluğu kim daha çok hak ediyor?
Soran+1 yılSuanki sevgilim seviyo beni. bana sonsuz guveniyo. bende ona sonsuz guveniyorm
Cevap sahibi+1 yılPeki kimi seviyorsun?
Soran+1 yılSimdiki sevgilimi. ama kapidan cikip gelse eski sevgilim sarilir ayaklarini yerdn keserim
Cevap sahibi+1 yılİstersen kendini daha fazla kandırma... yazdığına bak... sen yeni sevgilini sevmiyorsun, o sadece yalnızlığını alıyor o kadar.
Soran+1 yılHiiii. o yuzdenmi tl sarjda az once hemen sicak cayi agzim yanarak icip gelip sevgilime yazdim? O yuzdenmi rejim yaptigindan ac kaldigi icin ben uzuluyorum? Bence ben ruh hastasiyim ☺
Cevap sahibi+1 yılNe diyim bilemiyorum. Allah yardım etsin.
Soran+1 yıl😁☺ thank you. ama moralim duzeldi. tekrardan cook cooook tsk ederim. sonuna kadr haklisn. seni sevene bakmalisin. sevseydi zaten gitmezdi
Cevap sahibi+1 yılİnşAllah beni de çok seven ve benim de çok seveceğim biri çıkar.
Soran+1 yıl:) amiiinn cumlemize. hayattaki en buyuk temennimiz
Cevap sahibi+1 yılAma tabii aklıda kalbide sadece bende olsun :) Amin.
Soran+1 yıl😁 sende olurda bakalim seninki onda olacakmi
Cevap sahibi+1 yılBenimde aklım ve kalbim onda olsun canım :)
Soran+1 yılKorkutuyosun beni
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Soran+1 yılGizliligi kaldirirmisn?
Cevap sahibi+1 yılTanımıyon ki beni. Bende seni tanımıyom eğer öyle bişeyden şüphe ediyosan
Soran+1 yılValla feci suphelendim yeminle
Cevap sahibi+1 yılAçtım bak bakalım tanıyon mu
Soran+1 yılİ ii :) rahatladim
Cevap sahibi+1 yılHadi Hoşçakal.
Soran+1 yılAaa terketti beni 😁 peki. hoscakal
Cevap sahibi+1 yılGüvenmedin bana...
Soran+1 yılOhooo. naptin sen yaa. sevgili gibi sey yaptin. guvensizligimizi insanlara borcluyuz unutma
Cevap sahibi+1 yılBelkide haklısın...
Soran+1 yılBence sen Şu an kotusun. yardim istersen no prob?
Cevap sahibi+1 yılİstemem sağol.
Soran+1 yılYemem korkma triplik durum yok
Cevap sahibi+1 yılYalnız kalmak istiyorum. Zaten yardım edemez kimse bana Allahtan başka.
Soran+1 yılOhooooo. ben seni anladim. yanlis yaparsin diyim
Cevap sahibi+1 yılNeyi anladığını anlamadım?
Soran+1 yılŞu an neden yalniz kalmak istedigini ve duygularini
Cevap sahibi+1 yılNedenmiş?
Soran+1 yılBence olaydan etkilendin
Cevap sahibi+1 yılHangi olay?
Soran+1 yılİ think eski yasadiklarin aklina geldi?
Cevap sahibi+1 yılYok be ailevi sorunlar var... aşk hayatı değil.
Soran+1 yılAnliyorum. insallh duzrlir o halde onlarda
Cevap sahibi+1 yılİnşAllah. Amin.
ihihihihiiii, senin adina uzuldum ama umut oldu su halin bana 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diye umut olduki
ilişkine ihanet ediyosun kisaca aldatiyosun bir başkasini düşünerek eğer böyle düşünüyosun ayrıl sana değil ama karşındakine yazık
03 Yorumla
Soran+1 yılBen olmucak biseyi dusunuyorm. uzuluyorum sadece. İhanet denmez aslinda buna. ihanet bambaska. yaptigim yanlis ama kurtulmak istiyorm zaten
Soran+1 yılAbi niye boyle diyonuz ya. valla moral 0 oluyo bak. sen benim ilk zamanlarimi bilmiyosn bunlar en iyi gunlerm
hayırlısı be knk jdsds
11 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi diye diye omrumuz gitti be gülüm
O kıza yazık etme ayrıl
07 Yorumla
Soran+1 yılBak iste hemen ayril. hee oldu ondan sonra oda gelsin buraya bir sevgilim vardi beni terketti aci cekiyorm desin. benim icin ayrilmak basit degil ben onu sahiplendim bikere. senin icin basitse bilemem
Soran+1 yılBak intihar eder sorumlusu sen yazarim gorursun 😁
Soran+1 yılYok ben edicemmm
Soran+1 yıltamam sorumlusu sensin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasin kacti ve hangisjini seviyodun?
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) cok degisik oldu bu soru ama
Şimdikiyle ciddimisn
11 Yorumla
Soran+1 yıl8 ay oldu. isim oldugu icin baska ildeydim 2 haftadir birlikteyiz 7 ay uzaktan yuruttuk. Şu an ciddilik bir durum yok. ben asik olmak istiyorm. az once eski sevgilimin msjlarini okudm bana surekli defol igreniyorm senden nefret ediyorm ve anneme kadr kufur etmis.1 yildir sakliyorm msjlari
- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılBaska bisey bulamadnmi yazicak. hemen ayril ozaman
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026