Sevdiğim evlenmek istediğim kadını bir anda kaybettim. biriken hatalarım bizi sona götürdü. kazanmak için ne yapmalıyım?

1.5 yıldır sevgiliydik benim gerçekten ilk aşkım o. çocuk yaşta değiliz ben 29 yaşındayım o 23. 3 gün sonra doğum günü, çok zor şu an durumum. Zaman zaman hatalar yaptım kaba davrandım. sevgimi ona göstermedim, bazen tam aksi yönde davrandım. onu kıracak üzecek hatalar yaptım ama hep yanımdaydı sanki hiç gitmeyecekti. hatalarımı gördükçe düzeltmeye çalıştım ama onun yaralandığını göremedim. bir kaç ay önce ayrılık mevzusu girdi aramıza, bugüne kadar olmayan birşeydi şiddetli bir atışmamız olmuştu. Sebebi onu özlemiştim görmek istemiştim yanında annesi vardı o gün annesiyle geçirmek istedi (ailelerimiz bu ilişkiyi biliyordu çevrelerimiz bizi sözlü biliyordu). ben ısrar ettim atıştık ve olayı ben büyüttüm çok özlemiştim ve iş ayrılığa dayandı.O gün toparladım elimden geldiğince. bir çok hatamı düzeltmeye çalıştım. ama kaçırdığım noktalar hemde büyük şeyler wardı. 3 gün önce yine sıradan bir olaydan biraz tartıştık. ailesinin yanında şehir dışındaydı o gün ailesiyle gelicekti ben önce gelmesini istedim onu özlemiştim.( son 2 aydır hep 3 gün gül 4 gün problemliydi ) ben bu son durumdan ötürü 2 aydır fazla üstüne düştüm düzeltmeye çalışırken onu boğdum resmen. ve bu son olaydan sonra herşey normaldi. problem yoktu akşam telefonda konuşurken hala iyiydi. sabah kalktım günaydın mesajı attım cevap gelmedi gün ortası aradım kendisini telefonu açtığında sesi bir garipti inanın sanki biri kalbime birşey saplamışcasına kötü oldum. biraz konuştuk görüşelim yüz yüze dedi. ayrılmakmış niyeti mani olmak için ne yaptıysam o an beni üzmemekk için tamam dedi. derken dün yine. bugün buluştuk dersi wardı fakülteye birlikte gidicektik yolda bir gül aldım ama gülü alırken o gülen mutlu olan sevgilim degil sadece teşekkür eden biri wardı karşımda. ve bana artık birşey hissetmediğini söyledi. ailelerimiz ayrıldığımızı bilmiyor çünkü onlarda okulun bitip evlenmemizi bekliyor. ve onu kaybediyorum nasıl kazanırım biri yardım etsin çok çaresizim onu köpek gibi seviyorum tabiri caizse.
Sevdiğim evlenmek istediğim kadını bir anda kaybettim. biriken hatalarım bizi sona götürdü. kazanmak için ne yapmalıyım?