Ben bir hata yaptım kabul ediyorum evliyim duygusal boşlukta kaldım , ilgisizlikten , ve sosyal medyada eşim arkadaşı ile konuştum 3 ay falan sonra kendime sordum ben napıyorum , engelledim her yerden , eşim de bana yaptı ben de ona yapmak istedim ama çok pişmanım eşime bakınca utanıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayBana da evli bir bayan duygusal ve cinsel ilişki teklif etti'ki ben bekarım, ayrıca senin bahsettiğin gibi ilgi ve duygusal açıdan eşi onu boşlukta bırakmış fakat başka kadın ile duygusal veya cinsel aldatması olmamış. Bahsettiğim bayana : Dinen zina'nın cezası, eşinin onu yakalama riski, cinsellik yaşarsa bilmeden cinsel hastalık kapıp başkasına bulaştırma ve çok eşliliğe alışma riski, bir yabancı partnerin onunla ilişki görüntüsünü gizliden çekip para ile şantaj yapma riski vb. anlattım. Allah'a şükür hatasını anladı ve hata yapmadan vazgeçti. Sonrası erkek çocuğu oldu şimdi eşi ile mutlu'ki, çocuk olursa eşinin sana ilgisi artar çocuklu aileler ile tanışırsınız çocuk büyütme ile meşgul olursun ilerde sen yaşlanınca sana destek olur demiştim Allah'ın izni ile :). Gelelim sana cevabıma :Hata yapanı kınamak ve hakaret etmek ile aşşağılamak vb. kolay yoldur'ki aksi yönden yaklaşılırsa açıklamana binayen : Hata tek taraflı olup öncelik ile sana karşı eşin üzeri yapılmış. Ne yazık'ki sende aynı veya benzer yolu seçerek intikamını alma yoluna gitmişsin'ki işin üzücü yönü : Eşin onu aldatman üzeri aldığın intikamı bilmeyeceği için senin'de intikam alma duygun için yaptığın hata boşuna çaba oldu ve senide eşinin yakalaması riskine soktu :(. Yapman gereken önce Allah'a tövbe etmen akabi konuştuğun kişi'nin eşine bir şey dememesi için dua etmen. Eşine açık'ça duygusal ve ilgisel yaklaşmama hatasının seni üzdüğünü içine kapattığını ve yorduğunu demen. Manevi bilgisi olan bir bayan psikoloğa beraber gidip, önce sen tek odaya girip anlatmalısın sonra eşin tek odaya girerek psikolog bayanın senin halini kadın ve psikolog bilinci ile anlatması ve psikolog bayan olduğu için ve de manevi bilgiside olduğu için eşinin daha dikkatli dinlemesi ve düşünmesi ve kendi adına sana duygusal ve ilgi göstermeme sebepleri varsa onu psikoloğa açması ile düzene girmeniz adına bir yol izlemelisin. Akabi eski defteri kapatıp yeni defter açmalısınız. Ancak şunu unutma : Sorunlar çözülmek için esas doğrular üzeri tedbir alınarak giderilmeye çalışılmalı, fayda görülmez ve başka yol kalmaz ise? tek veya 2 taraflı düşünüp mevcut konumda beraber yaşayabilirmiyim ve yaşayabilirmiyiz diyerek düşünüp ya devam ya da ayrılık kararı alınmalı. Sonrası her kes kendi yoluna gidip tekrar başkası ile yuva kurma adına yeni sayfa açmalı ve boşanma sürecinde Allah'ın emir ve yasağına göre alacağını almalı vereceği varsa vermeli başka bir extra istek ve uğraştırma karşılıklı yapılmamalı.
06 Yorumla- 4 ay
Kadın genç miydi yaşı kaçtı?
- 4 ay
@birikintikonisi Yaşını sormadım çünki niyetim onunla cinsellik ve aşamalarını yaşamak değildi. Benim için önemli olan bana cinsel ilişki teklif etme hatasın'dan dönmesi ve tekrar aynı teklifte bulunmamasıydı, ayrıca ben onun isteğini red ettiğim için kendisine başka bir cinsel ilişki teklif edeceği erkek arayışına'da girmemesiydi.
- 4 ay
Sosyal medyadan yazılan her şeye inanma yine de belki seni deneyen tanıdık birinin fake hesabı falandı
- 4 ay
@birikintikonisi Cevap dönüşün ve içeriğindeki öenerin için teşekkür ederim. Bahsettiğim bayan'ın oturduğu şehri, eşinin ne iş yaptığını ve eşinin sosyal medya hesabını, biliyorum. Eşi ile beraber veya eşi olmadan bireysel sosyal medya paylaşımları ve gezmeğe gittikleri şehirlerdeki paylaşımlarını'da biliyorum ve bayanın sosyal medya hesabında'da ekliydim. Ancak sonrası eşi ile mutlu olduklarına emin olunca ve de çocuğu olunca bayan'ın onunla iletişimi keseceğimi söyledim, oda bana dua etti iyi ki beni red etmişsin ve hata yapmama vesile engel olmuşsun dedi. İstesem eşinin'de sosyal hesabında takip isteği yollar'dım ve eşi beni ekler'di çünki eşinin sosyal medyada'ki bir arkadaşı olduğumu kendi eşine söylemiş ve benim sosyal medya hesabıma girip paylaşımlarıma bakmış, hatta eşi ile yazışırken oda yazdıklarımı okumuş tabi ilk zamanlarda'ki onun hata yapmasını engelleme adına yazışmalarımız değil sonraki dönemdeki yazışmalarımızı okumuş eşinin yanında oturarak.22 sene geçti üzerin'den bu anlattığım olayın..
- 4 ay
22 sene önce hangi sosyal medyaydı acaba bu yazışmalar baya eskiymiş cidden
- 3 ay
@birikintikonisi Bir forum tarzı site vardı. Sitenin içeriğinde üyelerin bir birleri ile mesajlaşma seçeneği vardı. Burdaki sitede'de üye mesaj alma bölümünü kapatmadıysa? ordan şahsına mesaj yazıp yollayabiliyorsun gibi bir bölüm vardı, ordan mesajlaşabiliyordun. O zaman messenger programıda vardı bazı sitelerin içeriğinde chat bölümü vardı isteyen üyeler toplu halde whatsap gurubu düşün herkese açık olarak yazılanları görüyor ve isteyenler cevap'ta yazabiliyordu gibi yazışabiliniyordu. Eşler bir birine özeldir. Eşler'den biri veya 2 taraf'ta geçinemiyor ve sorun yaşıyorlar ise vb. o zaman ya sorunlar düzeltilecek veya başka yol yoksa boşanıp yeni bir sayfa açıp başkaları ile evlenecekler. Boşanmadan başka karşı cins ile duygusal ve cinsel muhattaplığa girmek yanlış bir düşünce ve uygulama. Bu iş değiştirme değil'ki önce iş bulayım sonra patrona haber verip işi bırakıp yeni işe gideyim..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)4 ayBende biriyle konuştum geçen yıl sonradan evli olduğunu söyledi eşine bunu yapan iki gün sonra banada aynısını yapar dedim surat yaptı trip attı bende eşini arar söylerim dedim yazdığı mesajları falan geri çekti ama görüntülü konuşurken ekran kaydı almıştım yapay zeka der diye bir şey yapmadım sildim. Senin yaptığın gibi yapmış her yerden engellemiş numarasını falan değişmiş. Ulaşmak istesem ortak tanıdıklar var bunu bilmiyor ama çok sıkıntı olur diye kıyamadığım için bir şey yapmıyorum. Sevdin mi diye soracak olursan sevdim ama artık olmaz onunla...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. Bu soruya verilecek cevap bence şudur. Seni eşini aldatmaya iten şey neydi? Bunun vicdan azabını bu kadar net hissediyorsan, seni bu duruma iten şeyle önce yüzleşmelisin. Çünkü yüzleşince ve o konuyu çözünce bir daha tekrar etmez ve vicdan azabından kurtulursun. O yüzden profesyonel bir destek almanı öneririm. Eşinin ve çevrenin bilmediği tanımadığı bir psikolog olabilir. İstersen bu konuda ehil olan birilerini önerebilirim.
10 Yorumla
4 ayİnsanı en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir ve bu eksiklikler istemsizce de olsa dışarıda aramaya başlar insan.
Seninde kendince haklı sebeplerin vardır.
Ama bu hayatta ya yaptıklarınızdan pişman olmayacaksın ya da pişman olacağın şeyler yapmayacaksin. Uzerine ne kadar pişman olsan sonuc değişmeyecek00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Şu an hissettiklerin gerçekten çok ağır ama farkında olup pişman olman çok büyük adım 🙏🏻💔 Utanman, suçluluk duyman aslında kalbinin hâlâ ilişkiye değer verdiğini gösteriyor.
Bence önce kendini çok sert yargılamadan, sakin bir zaman ayarlayıp eşinle konuşman lazım. Neden bu noktaya geldiğini, duygusal boşluğunu, ilgisizliği, intikam duygusunu hepsini açık açık anlat. Gerekirse birlikte evlilik terapisine gitmeyi teklif edebilirsin, profesyonel destek bu tarz durumlarda çok yardımcı oluyor.
Şu an en önemli şey, aynı hatayı tekrar etmemek ve aranızdaki güveni yavaş yavaş onarmaya çalışmak. Peki eşin bu konularda konuşmaya, yüzleşmeye ne kadar açık biri sence? 💬🫂00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
99Cevap
Gizli Üye(25-29)4 ayBoşan. Pişman felan değilsin. Senden olmaz daha da... Bir gün kocan yakalar seni... adamın elini kana bulatmadan git yoluna. Kadınlar bunlardan dolayı öldürülüyor kendi karakterisliklerinden. Adamı cinsel olarak boşlayıp sonra aldatılınca haklı görüyorsunuz. Evcilik sanıyorsunzu evliliği. Zaten başka sebeple öldürülmüyorsunuz. Boşanıp kocamın nafakasını alıyım malına konuyum FB takıldığım adamlarla.. gibi takılıyım sonra beni öldüremez diye takıldığından oluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
4 ayEşine söyle özür dile birdaha yapmayacağını söyle
44 Yorumla
Soran4 ayDiyemem denilecek bir şey değil bir anlık gafleten dolayı bir buuk yedim
- 4 ay
Eşine söylediğin an kıyamet kopar dua et ilerde çıkmasın kokusu
Soran3 ay@Eski_kafaa çıkar mı ki
- 3 ay
Dua et çıkmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
4 ayHata yapmışsın ama fark edip durdurman önemli şimdi dürüst olup neden o boşluğa düştüğünü çözmen ve evliliğini gerçekten toparlamak istiyorsan emek vermen gerekiyor suçlulukla değil sorumlulukla ilerlemen lazım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Önce sindircen bir guzel sonra kafayı toplayıp bir karar ver olan olmuş gayri yapacak bir şey yok ama keşke yapmadan evvel böyle hissedebilecegini düşünüp hareket etseydin neyse bak iliskine tamam mı devam mı orası senin kararina bagli
00 Yorumla
4 ayMadem hata yaptın bu hatayı eşinin arkadaşı ile neden yaptın adamı her yerden engellesen bile bir şekilde sana ulaşabilir eşin bu durumu bilmiyor nasıl olsa. Tek affedilir durumun cinsel ilişkiye girmemen olmuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
4 ayAyrılmak varken Eşim bana yaptı dur bende yapayım mantığı ruhunuzun ne kadar aşağlık olduğunu gösterir
11 Yorumla
Soran4 ayHatasız kul olmaz sen hata yapmadın mi hiç
- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
4 ayYani bunlar hayatın doğal akışında olan şeyler tabii keşke olmasaydı. Ama olmuştu ölmüşe çare yok eğer pişmansanız o kişiyi hayatınızdan silerek devam edebilirsiniz eşinizle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Ablacıım vermemişsin ki sen, daha neyin hesabını yapıyorsun? Ayrıca erkek kuyruk sallamazsa, kadın konuşmaz. Kim bilir o hain arkadaş nasıl kuyruk salladı sana.
01 Yorumla- 4 ay
Tam tersi kadın kuyruk sallamazsa erkek riske girip de konuşmaz
Sadece konusmaksa bence unutabilirsin ama eşinin arkadasiysa başka yerde karşılaşma ihtimalin varsa durum sakat. Bir yerden sonra başka istekler doğabilir. Uzak kalmaya calis.
00 Yorumla
4 ayOlan olmuş aşkım mühim olan hatanı kabul etmek bundan sonra dikkat et
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Olur öyle vakalar sen gururuna yenilmişsin ya konulun karşılıklı hatalarınızı tartın ya da yolları ayırın
00 Yorumlaburada kişisel kavramlar sorunu olmuş iletişim yolu da kullanılmamış
Boşanma en doğrusu
00 YorumlaEşinin arkadaşıyla konuşmakta ayrı bir karaktersizlik artık
06 Yorumla
Soran4 aySenin gibi mi
Soran4 aySiz tertemiz siniz demi hiç hata yapmadınız
Soran4 ayHe öyledir
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
4 aySizi gördükçe insan evlilikten tiksiniyor yeminle, ayrıl bari kocandan
02 Yorumla
Soran4 ayEvlenme siz erkekler sanki suten çıkmış ak kaşık
- 4 ay
Djsjjsjsj peki
Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Aklına gelip özlediginde gene aldaticaksin tipis tipis gidiceksin.
06 Yorumla
Soran4 ayÇok bilmiş seni ben bir yıldır bıraktım
Soran4 ayFarkindaysaniz hatamı da kabul etim aklıma gelse bile tekrar yapmam
Soran4 ayOrası öyle yapacak tek şeyim hata birdaha yapmiyocam
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. çok geçmiş olsun. Bence insani ve doğal şeyler. Belki de sadece eşinize ceza vermek için yaptınız ve o sebeple suçlu hissediyorsunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. evet pişman olmak doğal, önemli olan bundan sonrası. eşinle açık ve samimi bir şekilde konuşup durumu düzeltmeye çalışmalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 ayPişman olup engellemişsin zaten her yerden , normal hayatına devam et aklına getirmemeye çalış
02 Yorumla
Soran4 ayÖyle yapıyorum zaten
- 4 ay
En iyisi 👍farklı şeylere odaklan
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
4 aykocan bunu biliyor mu? ne kadar ileri gittiniz
07 Yorumla
Soran4 ayBilmiyor ve sadece sanal konuşma birliktelik yok
- 4 ay
burcun nedir su grubu musun? hassas bir kalbin var
Soran4 ayBaşak burcu
- 4 ay
cinsel hayatınız nasıl
Soran4 ayİyi güzel
- 4 ay
o zaman sorun yok. zamanla düzelir inşallah
Soran4 ayİnşallah
4 aykurtuldupun iyi olmuş çünki bir süre sonra içinden çıkılmıcaknhal alıyor 😒
02 Yorumla
Soran4 ayNiye
- 4 ay
bataklık gibi hep içine çekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
4 ayPişman oluşunun vicdan azabını eşinle paylasarak onunla geçirebilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Fiziksel olarak olmasa da büyük hata yapmışsın ama pişman olmuşsun umarım yapmazsın bir daha
00 Yorumla
4 ayYasa Hayata geldik gidiyoruz. Zevk senin bir sey toprak olacagız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 4 ayArtık olan olmuş. Adam eşine söylemesin diye dua et sadece
04 Yorumla- 4 ay
Adamın kanıtı varsa bence söylemeli
- 3 ay
Tercih meselesi bilemem
- 3 ay
Koruma aldatan kadını
- 3 ay
Yav kadını ne koruycam be adam ben miyim karar vericem söyleyip söylememesine ya sabır
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tensel temas olmamış. Vicdan azabı çekmene çok da gerek yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayeşin yapmış ve sen de yapmışsın. ödeşmişsiniz. kafana takma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
4 ayTövbe et nede olsa vicdan ve utanma duygusu az insanda var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
4 ayYazık ya nasıl başladı konuşmanız eşinin arkadaşı nasıl konuştu sizinle
00 Yorumla
4 ayPişman olmuşsun bir daha yapma eşine de söyleme unut gitsin yaşanmadı say
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayEşin karaktersiz diye sen neden karaktersizlik yapıyorsun ki umarım aldatma şeklinde fiziksel değil sadece sohbet olmuştur
05 Yorumla
Soran4 ayKseinlikle cinsel ilişki yaşamadık sadece sanalda konuştuk bu kadar
Cevap sahibi4 ayO zaman olayları unut madem pşşmansın onun yerine kendini üzmemek adına eşini sınırsız mutlu et
Soran4 ayÖyle yapıyorum
Cevap sahibi4 ayEn güzel olan bu ha yetersiz ise de malum yaşın kaç bilmiyorum ama kendini tatmin edersin
Cevap sahibi4 ayİstekli birimisim
4 ayYani neler yaşadın bilmiyorum ama yorumlar da konuşulacak bişey değil bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 aymadem bi b*k yedin. en yakın arkadaş falan ne alaka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBöyle canım insanlar var mı yoksa sitede kolpa yapan çok kişi mi var ya bu resmen cinayet sebebi gerçek bile olsa Allah uzak etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayVazgeçebilmen Güzel en azından ben vazgeçme çabasındayım beceremiyorum 🙈
06 Yorumla
Soran4 ayYapma bence bende öyleydim
Cevap sahibi4 ayBerbat durumdayım anlatamam
Soran4 ayNiye
Cevap sahibi4 ayVicdan azabı diğer taraftan kopamama
Soran4 ayBen vicdan azabı tarafdayim seni bilmem sen de mi evlisin birini seviyorsun
Cevap sahibi4 ayBurdan pek ayrıtıya girmek istemiyorum sorunu beğeniyorum yazarsan konuşuruz
Eşiniz aldattıysa boşanabilirdiniz neden ilişkiyi devam ettirmek istediniz. Bana bu missilemeler çok yanlış geliyor. Yeni trend oldu artık önce o beni aldattılar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayGünah çıkarma aini bunu neden siteye soruyorsun ki
10 Yorumla
4 aySiz evli kadınlar rahat durmadığınız için kadın cinayetleri arttı zaten Allah'tan yalanınız yatsıya kadar yanıyor da bir şekilde kocalarınız öğreniyor sonrası haberlerde görüyoruz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayNerede becerdin kendini ona? Kendi yatağında mi?
01 Yorumla
Cevap sahibi4 ayNerede becerttin*...
Gizli Üye(25-29)4 aySeni gayet iyi anlıyorum bende aynı durumla 2 defa karşılaştım yaşadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ay3gun sonra kasinman yine başlar aldatirsin karakter yoksunusun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ay21 yaşında baban yaşında adamlarla olursan öyle olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKadınları tanıdıkça evlenmeye olan istegimm her geçen gün artıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayUtanman gayet normal 👍
Tövbe et ve unut, hayatına devam et.
00 Yorumla
4 ayBir hata yapmışsın. Yapmasan iyiydi ama olan olmuş. Bir olana çare bulunmaz bir ölene bu yüzden suçluluk duymadan önüne bakmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayHerhangi bir cinsellik yaşamadıysan tövbeni et ve Konuyu kapat eğerki yakınlaştıysan direk voşan kimsenin gururuna dokunqcam birşeyi yapmaya hakkın yok
00 Yorumla
4 ayBu duygusal boşluk çok elzem bi durum yaa ocak yıktırıyor
00 Yorumla
4 ayValla kusura bakmayında aldatma konudunda erkekleri suçlamayın artık
00 YorumlaYapma ablacım boş ver mutlu olmaya çalış unut gitsin
00 Yorumla
4 ayBöyle şeyleri anlatmayın bakın millet evlenmekten vazgeçiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
4 ayEşin de yaptıysa sorun yok
30 Yorumla Tövbe et ve tekrar etme bunu ilişki oldumu
13 Yorumla
Soran4 ayİlişki olmadı yakınlaşma da olmadı
Soran4 ayEdicem
Gizli Üye(18-24)4 ayYapılacak iş tövbe edip af dilemek Allahtan eşin yapıyor diye senin yapman da ayrı bir garabet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı.
4 ayTövbe et bi daha yapma
02 Yorumla
Soran4 ayÖyle yapacam
- 4 ay
O zaman sorun yok vicdanın biraz rahatlar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayEşinin arkadaşıyla mı takıldın?
05 Yorumla
Soran4 ayTakıldım derken birlikte olmadım sosyla medya da konuştum sadece
- 4 ay
Anladım. ne konuştun? Özel mi gneel mi? Cinsellik mi? Aşk sevgililk felan mı
Soran4 ayCinselik hiç konuşmadık normal aşk falan
- 4 ay
Hmm biribrimizden hoşlandıgınız felan
- 4 ay
Neyse belli noktalara gelmeden kafan yerine gelmiş
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eşinin haberi yok mu
06 Yorumla
Soran4 ayYok ama eşim de aynısını bana yaptı intikam almak istedim ama pismanim
Soran4 ayİyi
Soran4 ayKöpek gibi pişman oldum
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
4 ayBizde bir şey yaptın sandık 😂
01 Yorumla
Soran4 ayDaha ne olsun ki
Gizli Üye(30-35)4 ayBende yaşadım
316 Yorumla
Soran4 aySonuç ne oldu
Cevap sahibi4 ayHala bilmiyor eşim tabi o şahsı engelledim her yerden ulasamadu daha üzüldüm pişman oldum ama bu raddeye o getirdi beni tıpkı seni getirdiği gibi
Soran4 ayEvet ama ben pişman oldum hatamı anladım , sen hala seviyormusun
Cevap sahibi4 ayEşimi mi tabiki ya burdan konuşmasak bunları gizliden çıksam istek atabilir misin
Cevap sahibi4 ayBu arada erkek falan sanma lütfen ses atabilirim
Soran4 ayEvet at istek
Cevap sahibi4 ayÇıktım gizliden
Soran4 ayAtım istek
Cevap sahibi4 ayYazdım
- 4 ay
Hatadan ders çıkarmak lazım
Soran4 ay@Mardinli343447 hee
- 4 ay
Kaç yaşındasın
- 4 ay
Kızx
Soran4 ay@Mardinli343447 21
- 4 ay
Bu yaşta evli misin
- 4 ay
Kızz
Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Olan olmuş duyulmadan unutmaya bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Açık sözlü ol gerçekleri eşinize soylwyiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
m 4 ayYazık böyle bir durum iğrenç
00 Yorumla - Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyim ama başka birini sevdim, eşimi aldattım ve çok pişmanım ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler