Her şeyim olan bir kadını kaybettim?

Abiler ablalar lütfen sövmeden önce genç olduğumu unutmayın. Ben 19 yaşımda benimle yaşıt bir kızla tanıştım o yaşımda sürekli kız arkadaşım oluyordu ama asla aşık olma bir şeyim yoktu. Bu tanıştığım kızla tanıştığımda erkek olmanın sorumluluklarını yeni anlıyordum kaza yapmıştım araba borcunu araç benim dahi değil kaza yapmıştım asgari ücretle ödüyordum. Bu kızla fabrikalarda çalıştık ettik beni görmek için bende onu görmek için mesai yapıyorduk hatta 4-5 saat fazlasan mesai birbirimizi 15 dakika görmek için tek gerçek arkadaşım her şeyim oydu. İnanılmaz aşık oldum her şeyi yaptım her şeyi her yeri dolaştık her şeyi yaşadık en güzel anıları en güzel şehirleri 5 parasız bir kerw ağzını açmadı şahinim vardı 5tl falan toplayıp 50tl olunca şahine gaz atar dolaşırdık hemde elit bir kız olmasına rağmen asla laf etmedi ailemle dahi aramı açmışlığım vardı. Hiç bir zaman ona ihanet etmedim 4 sene boyunca kafamı kaldırıp başka bir kıza bile bakmadım ama son 1 ay çok kötüydü inanılmaz kötüydü sürekli ayrılıyorduk hiç ayrılmamıza rağmen o sırada yeni arkadaşlarla tanıştım arkadaş olarak kötü değillerdi ama benden çok farklılardı ben evine sadık sürekli çalışan birisiyimdir yediğim ekmeğe ihanet asla etmem ama onlar biraz daha takılan eden çocuklardı ben de o boşlukta onlarla dolaşmaya başladım kadınlar beni beğeniyor mu diye merak ettim hep arkadaşlarım arasından gerçektende hep beni seçiyorlardı numaralarını veriyorlardı ama asla yazmıyordum onu istiyordum sadece başkasına elim dahi değmezdi ama son ayrılığımız da bana çok ağır konuştu ve bana demişti ki düzgün bir çocukla tanışırsam 2 hafta bile olsa aşık dahi olmadan onunla sevgili olacağım ve sonradan bir kaç kişi takipe aldı sonradan öğrendim kıskandırmak içinmiş ama ben anlamam düz adamım işte o inatla bir mekan çıkışı bir kadın numaramı istedi çok şaşırmıştım numaramı vermedim arkadaşlarım organize etti ve bir buluşma ayarladılar ben buluşmaya dahi gitmedim kadın Hollandaya gitti ben zaten buluşmayacaktım ondan sonrasına biz barıştık ama hiç hoş şeyler öğrenmedim o eski flörtünü instagramdan takip etmiş bir topluca match uygulamarı var hi buddy mi go buddy mi ne topluca etkinliğe gidiyorsunuz çift uygulaması değil ama o amaçla kullanılıyor arkadaşı aracılığıyla oraya gitmiş bende o sinirle hollandaya giden kadına yazdım ama yine buluşmaz etmezdim kendimce intikam almak istedim sanırım yaptığım şeyleri hepsini boşluk hissiyle yaptım ve onu kaybettim nereye gitsem etsem onunla gitseydim çok eğlenirdik keşke onla buluşsaydık çok eğlenirdik diye mahvoluyorum 26 gün oldu bir kere telefonda 3.5 saat konuştuk bana hep hakaret etti aslında haklıydı ama ben bunları boşluk ve sinirle yaptım bu boş şey yüzünden annemden sonra ki en değerli şeyi kaybettim o da sonrasında gidip sinir etmek için bir kaç kişiyle konuştu ve telefonda bana beni artık sevmediğini azıcık sevse bir şans vereceğini söyledi bir de şu durum var onla beraberken evlenmek için o kadar çok çalıştım ki kendime 2 araba 1 ev aldım her şey onun içindi şimdi ise benim için hiç bir anlamı yok boş geliyor ama ailem için normal hayata dönmeliyim bu işkenceyi ölene kadar çekecek miyim 22 yaşındayım lütfen sövmeden hak ettin demeden sadece gençlik hırsı ve değer bilmemekten oldu acı çekmek istemiyorum ger sabah 5 de kalkıp acı çekmek alkol almak ağlamak beni mahvediyor bu bitiyor mu benim gibi en sevdiği insanı aldatan var mı nasıl sürüyor

Her şeyim olan bir kadını kaybettim?