Boşanmak üzere olan bir kadına aşık oldum, pişmanım

Merhaba arkadaşlar,

Ben yurtdısında yabancı bir kadınla evliyim. bir cocugum var. Burada turk bır bayanla arkadas oldum. 3 yıl kadar... beraber yemekler, sportif aktiviteler cunku o da sporcu, sinemaya gitmeler... vs...o da evli idi. aradan seneler gecti. cocukları yok. arkadasım adam sorumsuz oldugundan ve cocuk ıstemedıgınden bosanmaya karar verdı. hala aynı evdeler fakat resmi işlemleri başlattılar, avukata gittiler. Ben kendimi suclu hissediyorum, onun bu zayıf halinden yararlanmaya kalktım gibi bisey... Onu öptüm bir akşam, alkollü idik aynı zamanda.. Ama birbirimizden hoşlanıyoruz resmen. Pişman oldum, onun mutlu olması için ondan uzak durmaya karar verdim. Ama onun durumuna da kendi durumuma da üzülüyorum.. Cocugum için uzak durmalıyım, zamanında karım beni aldatmıştı ama cocugum için katlanmak zorundayım ve arkadasımı onun mutlulugu için görmemeliyim... Ben de mutlu değilim ama cocuk var... Arkadasım cidden cok iyi yürekli biri, yıllarca bu alkolik, sorumsuz adama katlandı ve başka erkeklere asla bakmadı... şimdi de bu olaydan ötürü utanıyor, benim arkadaşlığımı kaybedeceği için bu durumdan dolayı kendini sucluyor, ama benim cocuk yuzunden bunu devam ettirmek istemediğini söylüyor. ama eminim su anda cok üzgün o da, beni özlüyor ama yapabileceğim birsey yok... ne diyorsunuz? nasıl unutabilirim nasıl unutturubilirim...
Boşanmak üzere olan bir kadına aşık oldum, pişmanım