Yaşadığım kötü anılarımı nasıl unuturum? bundan sonra ne yapmam gerek :(?

merhaba yaklaşık 3 ay önce 4 senelik sevgilimden ayrıldım 1 ay kadar ayrı kaldık ben ayrılınca bu kadar üzüleceğimi düşünmezdim ama 1 ay boyunca gece gündüz ağladım oturdum kalktım onu aradım hiç bu kadar ayaklar altına düşmemiştim düşeceğimi de düşünmemiştim ama oldu sevgilim bana başkası var dedi ilk fırsatta hemen başkalarıyla konuşmaya başlamış zaten bana söylemediği laf etmediği hakaret kalmadı mahvoldum artık ama 1 ay sonra tekrar ılımlı ılımlı konuşmaya başladık eski günlerimize gelemeyeceğimizi bilsekte aramız çok iyi ben her seferinde laf sokuyorum damarına basıyorum ama artık kızmıyo bile hatta 4 ay sonra nişanımız olacak ama ben o 1 ayı unutamıyorum ettiği hakaretleri yaptıklarını söylediklerini ne yapmam gerektiğine de karar veremiyorum bir yanım devam et derken bir yanım bunları yapan adam daha neler yapar ilerde diyo bana bir yol gösterin istihareye yattı bir arkadaşım bizim için orada da hayırlı çıkmadı zaten moral diye bişey kalmadı bende senelerimi verdim ben ona halbuki
Yaşadığım kötü anılarımı nasıl unuturum? bundan sonra ne yapmam gerek :(?