Arkadaşlar terk eden bir kız hatasını anlayıp dönebilir mi ?

Arkadaşlar ben hatalar yaptım iyi tamam ama çok pişman oldum düzeldim düzeldiysen bile sende kalsın derdi 2 ay önce hatta 2 ay oldu ayrılalı geçenlerdede facede sildi bilmiyorum yani ben onun ilk çıktığıyım bir kız için ilkler gözde olmaz mı benimde ilkim o ilk dokunduğum kız o unutulmuyor ama o beni sanki bir çırpıda sildi ben yanına gittim son kez konussamda istemedi sevgili olmak tekrardan,yani nasıl söylim onu kimse benim gibi sevemeyecek biliyorum su an bnimle cıkmanın hata oldugnu düşünüp başka erkekler arıyor belkide bilmiyrm ama ben gerçekten cok sevmiştim 2 sene cıktık ciddi düşünmüştük sen benm ilkimsin seni kimseye vermem dedi simdi ise yok oldu ortadan :S sizce bir gün döner mi pişman olup anlar mı bu kızlar neden böyle ne yapmalı şiddet mi istiyorsunuz ya küfür mü edelim illa ?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün anneler günüydü ona söyleyemediğim bir çok seyi yakın bir arkadaşıma söyledim içimi dokebilmek için onun anneler gününü kutladım kız arkadşmın değilde dha dogrusu eski kız arkadaşım .s cok canım yanıyor kaç gündür 3 ay olacak ölüyorum ya ben beni silmişti faceden profil resminide değiştirmiş cok üzüldüm görünce böyle gülümsemiş falan üzülüyorum işte yardım edin bana :(
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün onun doğum günü kutlamak isterdim ama yapamıyorum faceden silmişti gecende arkadaşdanda şifresini aldım ve bakayım dedm bi kız kutlamıs o dikkatımı cekti ona da yorum atmış yorum söyle Tesekkrler gamzecm (garage bar sizi bekliyo) ;) bu nedir ya bar nedir allahm yarabbm deliye döndüm tüm ktlama hevesm kaçtı o cok iyi bir kızdı bara falan gitmezdi hanım hanımcıktı ben gitsem kızardı sahnem olsa içme sakın falan derdi cnımı ck sktı bu bar yazısı nedir ya o bra gitck bi kz değldi n ypcm bn:(
Arkadaşlar terk eden bir kız hatasını anlayıp dönebilir mi ?