Terkeden bir kız nasıl pişman olur nasıl geri kazanabilirim mümkün müdür açıklar mısınız?

Arkadaşlar canıma tak etti artık bir bucuk senem onunla geçti kalbimi onunla doldurdum ben bu yaşıma kadar böyle aşk böyle sevgi görmedim 3 ay oldu ayrılalı ayrıyken konuştuğumuz falan da oldu oda aramıştı bir ara 1 ay önce en son yanına gittim fakat istemedi beni yne sevgili olmak istemiyorum dedi bende gurur yaptım daha sonra hiç aramadım onu yani istemiyorsa ne yapayım aramam dedim geçn hafta dogum gunuydu yine aramadım canımda cok yandı bana dönsün istiyorum arkadaşlar artık saçlarımda dökülmeye başladı 19 yaşındayım bu yaşta saçlarım dökülüyor intihar etmek istiyorum cok yalnızım kimsem yok gibi geliyor ailem arkadaşlarım o gidince herşey üstümden çekildi sanki mümkün değil mi ayrılırken bende sevdim sevmesem cıkmazdım bu kadar zaman falan dedi bir kez olsun kötü kırıcı birşey söylemedi sevmiyorsan sevmiyorum de dedim bi kez olsun demedi hep içimde umut bıraktı hep söylediği şey artık olmaz lafıydı birde beni iten birşey yok bir ilişki istemiyorum demesiydi kokusu sesi çıkmıyor aklımdan birbirimizi cok özlerdik nasıl pişman edebilirim onu nasıl geri kazanabilirim canı yansın da istemiyorum cok o benim bebeğimdi hala gözlerim dolup dolup taşıyor bende yazmadan duramıyorum işte kahretsin :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yardım edin o beni faceden silmişti neyse 2 hfta falan oldu dogum gunu vrdı htta o zamanda arayamamıstım neyse bende o da msn e cok sık girmezdik hiç girmezdik htta öyle bir girim dedim bi baktım onun ismi yazıyor benim kalbim yerinden hopladı dışarda olarak görünüyordu hemen cevrimdişi yaptım kendimi biraz durdum 10 saniye içinde gelişti herşey beni gördü galiba bi baktım ismi gitti hotmailden profiline bakayım dedim arkadaş olarak ekle yazıyordu cok kötüyüm şu an off neden öyle yptı
Güncellemeler
+1 yıl
4 aydır ayrıyız 2 ay pesine kostum sonra hiç aramadım dün durduk yere mesaj geldi numarasını da silmiştim sasırdım bu ne demek ya.. mehmet krıldım kırıldın ilişkimiz bitti ama merak ediyorum yolda selam veremeyecek kadar kötümüyüz senle ? yazmış nedir bu arkadaşlar :S cevap veremedim ben kaldım böyle bekliyorm
Terkeden bir kız nasıl pişman olur nasıl geri kazanabilirim mümkün müdür açıklar mısınız?