once bi sakin olur musun. bu yaslarda boyle tutkulu bi aska kapılman cok dogal. ama karsi tarafa bu hallerin cok itici gelir bundan emin ol. hicbi kıza onun icin aglayan, kendini parcalayan bi erkek cekici gelmez. biraz gururlu ol, guclu ol, umursamaz ol, cool ol. kendine ceki duzen ver. boyle yaptıkca olacagı varsa da olmıcaktır. once kendi icinde kazanmalısın bu zaferi. su takıntından bi an once kurtul, uzulme ama kızın seni istemedigi de apacık ortada. biraz gururlu ol bence su saatten sonra.
212 Yorumla
Soran+1 yılSilmemiş.. sildi sandım ama baktım silmemiş bende çevrimdişi yapmıstım bakınıyordum msnye bi baktım az önce actı geri kapadı pat die ama bu sefer uygundu durumu anlamadım neden böyle yaptığını msn'e girmezdi öyle şaştım kaldım gercekten :S neden yptı ki bnu msn ye girmezdi kız bu saatte msn de ne ypıyo anlamadm :S cok seviyorum onu ya 3 aydır unutmadım
Soran+1 yılEvet belkide yaşım küçük olabilir ama tüm olgunca düşüncelerimi ona sarf etmiştim güvenmeyi sevmeyi hatta yaşamanın ne kadar güzel birşey olduğunu fark etmiştim ciddi bakmaya başlamıştım hayata aynı anlamda o'na da ciddi bakıyordum ayrılırken son kez yanına gittiğimde bile demiştim ben ciddiyim evlenmeyi düşündüğüm tek kadınsın sen dedim çünkü o benim ilkim eline dokunduğum ilk kadın unutamıyorum o da bana ilk oldgmu söylemişti ama o nsl gitti blmyrm evt blyrm hoşnut değiller bu halden
Soran+1 yılZaten onun yanına gidip konustugumda gözlerim dolmustu aşık oldgum her halimden belliydi saklayamıyordum cunku son kez görüyordum o giderken peşinden koştum son kez sevdgimi söylemek istedim onu son kez görmek istedim ay sen mydn yoruldum ama dyince şaşırdım ve bende kalbin kalmış onu vrmek istedim falan die scmaladım o gun eve gittin mi die mesaj falan attı ben kendimi nerelere attım bana ulasamayınca snirlenmiş evelki gün yine mesaj atmıstı eve gttn mi acı cktrmk istiosn anlyrm dedi cevap vrmdm hç:(
Soran+1 yılNe ypmam lazım peki faceden falan sildi beni ayrı yerlerde yşıyoruz bilmiyorum beni üzen acaba sevgili mi yaptı kendisine msn de knusuyor falan dedim ona bskası dokunsa benim duymak istediklerimi o cocuga söylese nsl bi acı bu anlatamam..Ne yapabilirim ki aradım 1 ay 2 ay olmadı sustum bende susunca facesinden sildi
Soran+1 yılHaklısın ben aptalım doğru diyorsun
Soran+1 yılDogum gununde hiç aramadım peki kötü mü yaptım yada mesajlarına cevap vermedim hiç yani onun yanına gittikten snra aramalımydm ?
Soran+1 yılPekii
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklısın sende anlarsın beni ..
En İyi Cevaplar
+1 yıl3 ay pisman olmasi icin cok erken. Allah sabredenlerle beraberdir. sabret ve Dua Et. Sen surekli yazarsan ozlemesine firsat vermezsin. Biraz onu kendi haline birak kafasini toparlasin belli ki biraz dinlenmek istiyor. O zamanla kendiyle basbasa kaldikca pisman olacaktir uzulme
218 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim cok sagollllllllllllll :(
Soran+1 yıl3 ay nasıl erken olabiliyor ki koca 3 ay :S Allah yardım etsin ondan başka neyim var kii...1 aydır yazmıyorum dgm gününde bile aramadım beni faceden silmişti öncesinde hmde dogum guununden 7 gn önce silerken mesaj atıp hber vermişti bide canıma tak etti ya kimseyi sevemiyorum piyano öğretmenmde onun parfumu vrdı bir ara hiç dersine grmemştim kadının yemin ederm cok kötüyüm .s
- +1 yıl
Seni cok iyi anliyorum yarim saat oncesine kadar bende eski sevgilim yuzunden agladim. O bana sen mutlu ol diye rol yapamicam seni eskisi gibi sevemiyorum uzgunum demisti. Bende ayrildim. Simdi de küstüklerinde benim baristirdigim ve kardesim dedigi kizla cikiyor. Benimki de cok agir bi durum hergun ettigini bulsun diye Dua Ediyorum Allah'ıma. Bizde ayrilali 3 ay oldu ama sabrediyorum. Dua Ediyorum yapacak bisey yokki baska. Öldursem bile gecmez nefretim o derece. Bak kandil bugun
- +1 yıl
Yani demek istedigim �Dua Et kabul olur. Bende edicem senin icin yureginin ferahlamasi icin. Ama onun kotu insanlarla karsilasmasi gerekiyo senin kiymetini anlamasi icin. Zamanla anlayacaktir uzulme sen. Gorecek gununu. O zaman donecek senin sevgini hatirlayip. Ama sen daha temkinli olacaksin
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçtken keşke oyle olsa bide bunu yapan kız oldugunu düşünsene erkekler neyse vurdumduymaz ama bi kız terk edip gider mi yaa sagol bnde dua edicem senin için inş pişmanlıktan biizm gibi aglarlar ama bizim için ağlasınlar onlar için değil .s
- +1 yıl
Allah Razı Olsun.. Amin İnşallah kabul eder Dualarımızı. Ama bence kim icin aglarsa aglasinlar yeterki aglasinlar. Hatta baskalari icin aglarsa daha iyi cunku o zaman olmayan akillarina geliriz ben ona oyle yaptim aynisini simdi oburu yapti derler. Eden bulur. Biliyorum beklemek zor biliyorum cok aci seni cok iyi anliyorum benimde icin yanio. Ama gun gelir devran döner. Ne demis Hz. Muhammed(s.a.v) "İncittiğiniz gönlün ve kırdığınız kalbin bedduasından korkun". Hatta bir tane daha var
- +1 yıl
Hz.Muhammed'in sözü : Mazlumun bedduasından sakının. Çünkü onunla Allah arasında perde yoktur. Bir de Hz.Ali'den ornek vereyim " Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün şüphesiz zalimin zulmettigi gunden daha cetin olacaktir. Bak arastirdim ne buldum :�Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) Hazretleri redde ugramayacak uc duadan soz eder. Bu uc duayi da soyle siralar :�1- Ana babanin cocuklari hakkindaki dualari.2- Misafirin ev sahibi hakkindaki duasi.3- Mazlumun zalim hakkindaki duasi.Iste bu uc
- +1 yıl
ehemmiyet vermeli, bu dualarin bedduaya donusmemesine dikkat etmelidir. Aksi halde redde ugramayan bu uc dua, eninde sonunda bir sebeple kabul olur. Hem de kitaplarin tarifine gore namludan cikan kursun gibi hedefini bulur, muhatabini vurur.Ozellikle yapilan zulmun, haksizligin, kirici ve incitici baski ve dayatmalarin sonunda kirik gonulle mazlumun yaptigi bedduasindan korkulmalidir.Cunku kirik gonullu mazlumun duasinin arsa kadar yukselip Rabb’imizin manevi huzuruna engelsiz ulastigi
- +1 yıl
Hadislerde de belirtilmiştir.. İcimizi ferah tutalim, sen Ahını et gerisini Yüce Rabbime bırak..canin ne zaman sklrsa uzulursen bana yaz. Dertlesmeyi cok severim. İnşallah atlatcaz birlikte
Soran+1 yılİnşallah :( dua edcegm cok az önce arkdştan facesine girdm cok mutlu görünüyor cok :( yok ya canını acıtan ben olmak istiyorum bunu anlamalı beni hatrlayıp ağlamalı .s
Soran+1 yılAslında o zalim bir kız değildi onu hatalarımla ben o hale getirdim biliyormsn Allah affeder mi bilmiyorum o affetmedi tamam ben suçluyum ama can bu kadar yakılır mı hata yptım onu bende üzdüm ama bu kadar değildi :/
Soran+1 yılOnu o kadar özlüyorum ufacık ya ufacık bi sesini duysam keşke oda bana böyle muhtaç kalsa
- +1 yıl
Nolursa olsun burada uzulen sensin. Oyle olurlar serefsizler benim eski sevgilim de cok mutlu onun mutlullari batsin! Gun gelir devran doner sen sabret Hz.Muhammed(s.a.v) ne demiş :" En üstün ibadet sıkıntı anında sabrederek kurtulmayı beklemektir." sabret bak o uzenler kalp kiranlar ne hale gelecek. Biz simdi agliyoruz peki ya sonra ? Bak noluyo gor. Hayat oyle bisey ki bi anda tersine doner
Soran+1 yılamin amin inşallah görürüm o günleri üzülen benim su an ama o zamanda ben üzmüştüm hani haketsemde ayrılığı insan bu kadar uzatır mı ya sanki diğerleri en iyisi olacak
- +1 yıl
AMİN AMİN AMİN ECMAİN İNŞALLAH. kimse mukemmel degil zaman zaman herkes birbirini uzer. Ama sen affederken o affetmiyosa o zaman o sana layik degildir merhametini haketmemistir.
Soran+1 yılGecen sene de o ayrılmıştı ağlamıştı inş sende benim gibi ağlarsın demişti bes belli aşıktı dayanamadım madem seviyoruz ikimizde dedim tamam barışalım ddim keşke gitmeseydim az daha akıllansaydı kolay lokma olunca ben bırakmakta kolay oldu galiba bilmiyorumda cok özlüyorum ya dün kandildi aramadı gerçi doğal bnde doğm gününde aramadım ama aramak isterdim msnde başkasıyla knsuyor galiba msnde görmüştüm bilmyrm bi cocuk vr uzun boylu falnms o boyun uzun olsydı kske falan derdi bna hp :(
Soran+1 yıley gidi zaman o zaman 10 tane cevapsız cagrısı vardı telefonumda simdi aramaya tenezzül etmiyor 3 ay oldu 4 ay olack ben unutamıyorumsabır sabır üzülüyorum arkadaşım vardı sinan die cocukta o kadar sabretti bekledi 2 senelik sevgilisiydi kız 5 aydır biriyle cıkıyormus bnde o duruma düşmek istemiyorum ama bana beni kaybettin demişti :(
bak kardes benden sana tavsiye buna kesinlikle uy uymamazlık etme yeri geldiğinde keseke dinleseydm dersin ayrılmıssın bırak barısma dayan sonra kafanı daglara taslara vurursun aynısı basıma geldi daha halen cekiorum bırakılmıoda ilet ayrılamıosun sonra ondan bekliosun oda ayrılmıo ve ayvayı yiosun aldatmaya baslıosun sonra kafan allak bullak oluo bırak boyle kalsın ve 19 yasındamıssın hayatını yasa uniye gideceksin daha nelerini görüceksin basını yakma
118 Yorumla
Soran+1 yılÜnideyim zaten aama yemin ederim bir sürü güzel kız olsa da benim gözüm görmüyor kimseyi hoşlansam bile sevemiyorum nasıl aynısı basına geldi ne geldi ? ben onunla ciddi düşünmüştüm
- +1 yıl
ne kadar ciddydin kardesm ailerin bhepsi biliodu bizim 4.5 sene oldu ayrıldık 9 ay sonra barıstık ve yeniden basladı aynı seyler dewam edio sen kurtulmusken yeniden baslama kızda bana ayrıldıktan sonra pas wermiodu süründürüo du desem yeri ama unutuluo belli bi zaman sonra unut gitsin boswer sonra basını taslara vurursun kardesim bak benden demesi
Soran+1 yılNasıl yani birlikte değil misiniz abi ben mutluydum onunla ama .s Yüzük takacaktım ona ailesine söylemesini istemiştim fakat korkuyordu yazın yaparız demişti yaz geldi o gitti .s
- +1 yıl
kardesim dua et kurtulmussun yeminle bak şu an birlikteyiz ve bitmio*ilişkisi işte ben bitirmek istiorum olmuo ve işin daha kötüsü seni asla yapmadıgın seylere itio aldatıosun cidden rahatlat kafanı takma zamanla düzelir kendine gelirsin iyi olmus dersin bana böyle akıl veren olmadı herkes barıs dedi daha iyi olur dedi ama olmuo işte sorunlar onlar bunlar dewam edio buyuyo sabret kardesim bırak boyle kalsın
Soran+1 yılKArdeş sevmiyormsn ne güze l birliktesin benm yalnızlıktan sçm döküldü :S
Soran+1 yıl3 ay
Soran+1 yılSarhoş olmak birşey mi keşke sarhoş olabilsem bazen Allah'a olan inancımı kaybediyorum ateist oluyorum sesimi duyan yok diye düşünüp biliyormsn ama yüreğimde bir Allah sevgiside var öyle büyük ki sen nasıl bir kadın yarattın rabbim deyip duruyorum
Soran+1 yılO bi dönse de abi yaşadıklarımdan oda nasipini alsın istiyrm
Soran+1 yılinş ben onun için herşeyi ypcak kadar aptalm
Soran+1 yıl3 aydır olmadı bşyler bakalım bari kendime göre bi kız bulsam onu sevebilsem ama yok ki
- +1 yıl
cıkar kardesim merak etme eninde sonunda cıkar bende cok secıcı dawrandım ama dawranma .) ve bişiler oması için erken daha ben anca 7-8 inci ayda hatırlamıodum arada aklıma geliodu insandan insana deişir ve aslında bi kişiyi unutma suremiz 17 gundur geri kalanı ise beynimizin urunudur bu dusun iyice ve beynini rahatlat hatırlamasını saglama
Soran+1 yılbeyin travması geçirdik desene .d
+1 yılBenimde sevdiğim kız beni çok seviyor ama psikolojik sorunları var yanliz kalmak istiyorum dedi seni üzmek istemiyorum dedi ve gitti cok seviyor beni annesini aradim dedi kimseyle konuşmuyor yemek yemiyor odasına çekiliyor artık ask yasamak istemiyor diyor beni çok seviyor ama
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Geçmiş olsun ya çok üzüldüm:( keşke herkes senin gibi sevebilse, kız arkadaşın yazın yüzük takarız demiş sonra da yazın gitmiş acaba başka biri mi var ki hayatında ya da başkasından mı hoşlanıo? sana sölemek istememiştir ama öyle gibi:( o kız pişman olur çok senin gibi seveni kaybettiği için:(
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet dilerdim herkes benim gibi sevebilse kızlar acı cekmese cunku biliyorum benden önce birini platonik sevdi sevmenin acı cekmek oldugunu sanıyor halbuki öyle değil ben onu hep sevdim zaten acıyla ilgisi yok sadece htalarımı anladım yalnız kalınca tamam ama yani ne bileyim ciddidim ben fakat olur her insan hata yapar son zamanlar cekilmez birisi oldum oda sıkıldı gitti tavırlarımdan falan düzel falan dedi uyardı ama gözüm kör olms biraz cok asık olnca insan düzelmedi hatalarım yni anladm..
Soran+1 yılHani deli gibi sevdiğimide biliyor ama pişman olrsn dedim olrsam dön demem zten falan dedi snki benimle ckması hayatının hatasıyms gibi düşündü heralde :S o kadar güzel geçti ki günlerim onunla :S
- +1 yıl
benim sevgilimde bana çok ters davranıo çoğu zaman bende ona öyle davranıorum bazen ama bunlar ayrılmak için neden değil bence eğer seviosan zaten:/ kimisi daha güçlü bu konuda zora geldi mi herşeyi bi anda silip atıp gidiebilio, ama ben öyle değilim unutamıorum hep en ufak kavgada ayrılığımzda ağlıorum.o ise takmıo gibi davranıo.:( bu işlerr zor ya inşallah o kız senin için hayırlıysa geri döner olur. Seni ilerde üzüp daha beter yıpratcağına olmaması da iyi tabi ama kalp laf dinlemio tabi:/
Soran+1 yılo da kavga varsa ben yokum dedi knsup cözebilirdik aslnda bn ayrılmk istedim ama düzelmesi içindi bi hafta sonra sni istiyrm psmanm dedm ama o hiç gelmedi sevdi ayrılıgı sanki :S ama köpek gibi sevdgmi biliyor kendide ddi
Soran+1 yılblmyrm ya faceden falanda sildi .s sevmişti gerçekten sevdim ama şimdi sevgli olmk istemiyrm dmeişt.. 3 aydır cok kötyüm gercektn ya bide bizim ayrılmamıza neden olan bi kankisi vrdı bni kskırtmıstı aramızda kavga ckardı smdi cok iyiler az önce facedde bşye etiketlemiş eski kz arkdasımı oda oyy kuzusu hiç kıyamaz ona :( hp yanındyım lan bil bnu.'' böyle yazmıs cok koyuyor bana yaaa off o ayıran kıza neler yazıyor ben ne haldeyim sacmalıga bak ya ona inanma falan derdi smdi o kızla dost hala :(
Soran+1 yılve birşey olms bu kıza sanki ya lan falan yazms ben sevmezdim mesela öyle knsmasını istemezdim cok kaba hiç yakısmıyor derdim knsmazdı smdi aşmış kendini baya :S
Soran+1 yılDosttu onlar zaten o yuzden kafama takılırdı o kızın dedikleri takma bakma milletin yorumlarına derdi ama takılınca kafama zaten tartısıyorduk güven sorunu oldu bnde ayrılmk istedim psman oldm ama smdi o kızla hep daha içli dışlı oldu lan demesi bile garip geldi acaba yalnızlığın sefası mı k i bu :S ama ne bileyim tamam kızı uzdum canını sktım belki böyle iyi ama insan kavgasını bilen özlüyor :S hani ne blim toparlayamadım su an hatalym bnde bunalttım yoruldum diordu hep ama dönmez mi .s
Soran+1 yılBeni sildi ki facesinden..Ya cok sinir oluyorum su an o kıza oyy kuzum falan yazmıs ya hep bana derdi o lafları ben ona söylerdim kıyamayınca dha dogrusu bnden alısmıs o laflara o kıza söylüyor cok kötü oldm :S belkide sevgilisi vrsa ona da der :(
cabul kapılmıssın zor ayrılıyorsun gerek yok bak yakında kendıne salak dıceksın.. bu yasadıklarını hatırlayınca...yenı yenı ınsanlar cıkınca karsına benı anlıucaksın...degmez yanı senı ıstemeyenı unut...
116 Yorumla
Soran+1 yıl3 aydır unutamıyorum kardeş nasıl bitirdi bilmiyorum .s hatalıyım ama insan tm düzeltelim hatalarını yalnız kalma yanındaym demez mi :S
Soran+1 yılNe ypsam döner peki :(
Soran+1 yıldogum gununde bile aramadım canım acıdı ama :(
Soran+1 yılabi onun dogum günüydü ben aramadım yalnız anladınız galiba ?
Soran+1 yıl:S keske geçse keske onu görmeseydim kimseyi sevemiyorum :( bunlar nasıl gidiyor neden gidiyorlar ki
Soran+1 yılkeske dönse o zaman daha düzenli olr davranıslarm bilirim ne ypcagmı ama bna benim cefasını cektgm askının sefasını bska kzlar sürsün bn istemiyorum yine kavga ederiz biz falan demişti güvenmedi düzeltmstm htamı :S
Soran+1 yılNe ypmalym :S 3 aydr kendimde dglm
Soran+1 yılKeske ypablsem :(
+1 yılseninle bu konuyu konusmustuk sanıorum.Yine mi..kafana takmasan keşke bu kadar..
119 Yorumla
Soran+1 yılevet knsmustuk .s
- +1 yıl
e o zaman..nasıl medet umabiliorsun,heleki buralardan..gerçekten..:S
Soran+1 yıl3 aydır cok kötyüm gercektn ya bide bizim ayrılmamıza neden olan bi kankisi vrdı bni kskırtmıstı aramızda kavga ckardı smdi cok iyiler az önce facedde bşye etiketlemiş eski kz arkdasımı oda oyy kuzusu hiç kıyamaz ona :( hp yanındyım lan bil bnu.'' böyle yazmıs cok koyuyor bana yaaa off o ayıran kıza neler yazıyor ben ne haldeyim sacmalıga bak ya ona inanma falan derdi smdi o kızla dost hala :(
Soran+1 yılve birşey olms bu kıza sanki ya lan falan yazms ben sevmezdim mesela öyle knsmasını istemezdim cok kaba hiç yakısmıyor derdim knsmazdı smdi aşmış kendini baya :S
- +1 yıl
bu kadar bir iletiyi takman çk saçma.sonucta o da aklı basında bi kız,sırf insanların yorumlaryla ayrılacak birisi diil..
Soran+1 yılo hatayı ben yaptım işte su yazıyı yazdıgı kız varya beni kskırttı hep seni sevmiyor falan dedi bende tavır yptm ona hep aramıza sogukluk girdi kız ne pislik cıktı ayrıldık sonra bana o kız zamanla alısırsın falan demez mi hala snir oluyorum ya o kıza inanma canım bak yapma falan derdi .s ben tbbi snirlenmstm nasl öyle der falan die küsmüştüm ayrılmk istemiştim tbi kz arkdşm hiç geri dönmedi biliyorsndr durumu .s o kızla canım cicim smdi ben yalnız :S
Soran+1 yılBeni sildi ki facesinden..Ya cok sinir oluyorum su an o kıza oyy kuzum falan yazmıs ya hep bana derdi o lafları ben ona söylerdim kıyamayınca dha dogrusu bnden alısmıs o laflara o kıza söylüyor cok kötü oldm :S belkide sevgilisi vrsa ona da der :(
- +1 yıl
hmmm.bi sure sonra benm bi arkadaşa ekletiriz onun hesabını.erkek bir arkadaşıma.kabul eder belki boycede sayfasına bakmış oluruz yeniden.ok;)
Soran+1 yılben ara sıra bakıyorum bir arkadaştan dogum günüydü ya gecen aramadım hiç merak ettim kimler ne yazcak die erkeklerle muhabbetini iyi gördm fakat sevgilisi falan oldgnu sanmıyorum bilmiyorum yani olsa facede anlasılırdı galiba ne bilim en azından ben sevgilisi olsm anlardım benim eski cktgı oldgmu tum resimler begenilmis 2 tane de yorumum vrdı 2 sene önceki yorum silmemiş onları hep arkadşları falan dogm gunu kutlamıs duvarına en son bide işte iyiki yanımdasınız arayn mesaj atan herkese teşekkür
- +1 yıl
anladım biliorum eed..
Soran+1 yılbide dogum gnü pastasını gördüm onu kapak resmi ypms ilk dedim heralde sevglisimi aldı ki faln sonra etiketledigi 2 kız vardı birinde bi resim gördm yurt gibi bi yerdeler heralde klitli dolaplar vardı arkada cnku pastada küçük birşeydi resmde büyük görünüyrdu ne bilim orda sevgilisi olsa onunla gecirirdi die düşünüyorum
- +1 yıl
sevgilisi filan yok onun.kaç defa daha sana soylemeliyim bilmiorum..ama yokkkk;)
Soran+1 yılNasıl anlıyorsunuz :D ne yapayım yani silince faceden de bide haber veriyor cok tatlı ya siliyorum seni die mesaj atmıs elim ayagım dolanmıstı facede yaptıgım ve yazdgm seylere alnmanı ve sna inat oldgnu dusunmeni istemem yazms ee snra grdim baktım birşey yazdıgı yok anlam veremedim sdece resm eklemişti dedm allah allah madem yazmıo neden sildi rahatsız mı oldu ki falan dedim neden sildi sence
- +1 yıl
senin hala ona karşı bişiler hissetgni bildgi için vede daha fasla şu anda ümit vermiş gibi olmamak için silmştir.anlıormusun
Soran+1 yılAnlıorm galiba .s evet tbi biliyorr bilmez mi arkadaşlarına demiş ki biz birlikteyken bana seni sevmiyorum desin inanmam demiş ee bunun yanında ayrılamıyoruz biz ayrılamayız falan da demiş bir bütünüz gibi falan konusmus ee tbi beraberdik ... bilmyrm da silince fecih oturdu bna dogum gununu kutlamadm kötü mü ettim blmyrm ümit vrmiş gibi olmamak he ezik hissettim kendimi ama gün gelir hesap döner lafına inanırım 2 hafta cktgm kız sevmiyorum dedi gitti 2 sene pesmden kstu sonra
Soran+1 yılBu kızla nerdeyse 2 sene cıktım bu gerçi sevmiyorum demedi ama cekti gitti buda sonucta 2 hafta da ne oldu bilmyrm o kız psman oldu deli gibi 2 senede sevmez mi insan diğeri 2 hafta cıkıosn 2 sene kosuo pesinden aylar snra psman oluyor bu kız neden bu kadar rahat bi gün anlamaz mı oda ..gecen sene bi ayrılık yasamıstık o zaman bana şey demişti simdi o kızı cok iyi anlıyorum ya falan demişti sakın birakma bni ayrılsk bile brakma demişti tbi beraberdik ozamanlar ey gidi
- +1 yıl
Banada yardimci olabilir misiniz ayni tarzda bir sorunum var
- +1 yıl
yardımcı olmaya çalışırım tabiki. Mesajdan yazabilirsin dilersen eğer
- +1 yıl
Tabiki mesaj attim
Dostum bnde terk edildim seni Şu an cokk iyi anliyorumm insan dusunmedn edemiyo acaba napiyodur baska biriyle flortllesiyormu acaba onada bna soylediklerini soyluyormu. Acaba geri gelecekmi die icin icinu yiyor🤔🤔🤔😥😥
00 Yorumla
+1 yılarkadaşım,canım kardeşim yaşın daha küçük.ama inan değmiyor.saçların dökülse de ölsen de onun umrunda değilsen değildindir 2 kere 2 4.kısacası şimdini zindan edip geleceğini batırma.ne demişler su akar yolunu bulur..ve emin ol kaybeden odur..
03 Yorumla
Soran+1 yılO mu ? nasıl o ya cekti gitti :S
- +1 yıl
birgün birisi demişki şems tebriziye hayatım alt üst oldu..o da demişki adama nerden biliyorsun hayatının altının üstünden iyi olmadığını..:) emin ol Allah sana bunu en kısa zamanda kanıtlayacaktır..
Soran+1 yılUmarım .s
+1 yılcidden üzüldüm okurken bu yaşta kel kalıcaksın kimsede beğenmicek seni kendine bunu yapma daha yaşın kaç neler çıkıcak karşına ne insanlar tanıcaksın çabuk kapılıyosunuz siz gençler ya
03 Yorumla
Soran+1 yılÇıkıyor cıkmasına ama kimse onun gibi olmuyor ki kokusu sesi su an sesini duymak için herşeyimi verirdim ya hiç olmasa bir dakkacık ya :( evet saçlarımda kasınıyor koparak dökülüyor dermatologa gidicem sınavlardan sonra üni okuyorum o kadar güzel kız var ama hiçbiri hiçbiri bana göre değil ve sevemiyorum denedim de olmuyor :(
- +1 yıl
zor ya Allah sabır versin :(
Soran+1 yılEvet cok zor beni yolumdan döndürmüştü hayatıma renk katmıştı doğru yola sokmuştu ben barlarda sahne alırken çıkma oralarda alkollü falan sen sakın içme falan derdi arkadaştan facesine girmiştim bi kıza garage bar sizi bekliyor yazdığını gördüm ben intahar etmim de kim etsin ? bensiziliği seveceksin bile dedi bana :(
hala sen ordamısın...geçende konuşmuşduk.ben ara demişdim.
119 Yorumla
Soran+1 yılArayamadım :(
Soran+1 yılSilmemiş.. sildi sandım ama baktım silmemiş bende çevrimdişi yapmıstım bakınıyordum msnye bi baktım az önce actı geri kapadı pat die ama bu sefer uygundu durumu anlamadım neden böyle yaptığını msn'e girmezdi öyle şaştım kaldım gercekten :S neden yptı ki bnu msn ye girmezdi kız bu saatte msn de ne ypıyo anlamadm :S cok seviyorum onu ya 3 aydır unutmadım'' cok özledim ne yapayım arayamıyorum dogum gunundede arayamadım korkuyorum aramaya bir bilseniz msnde kimle knstu km blr :(
Soran+1 yılArayamıyorum keşke yapabilsem sesi kulaklarımda o kadar hata yaptım ki birlikteyken ayrıyken gözünden düşürdüm kendimi ama onu geri kazanmak içindi ayrıyken hatalarım cocukcydı belki ama :(
Soran+1 yılİstanbuldan kalkıp Samsun'a gittim okulumda vardı üstelik onunla knsmaya gittim haber vermedim zaten orda snirlendi bni görünce dayanamaz die düşünmüştüm ama konusmayı red etmedi bi yerlere oturduk o knscak bşyi olmadıgını söyledi ama dinlerim seni ddi anlattım sevdigimi gözlerim dolmstu bni istemedi sevgili olmaz artık falan dedi insn olrk ck sevyrm sni ama svgli olmaz ddi cok üzülmstm belli etmeseydm keske aglama sakın faln diyoru herşeyi orda eline verdm kaltık o giderken peşinden bile kstm
Soran+1 yılSonra o eve gidnce haber ver ddi gururumdan gitmedim eve dağıttım kendimi içtim falan onun arkadaşı aradı açmadım meraklanmış aynı anlamda snirlenmiş sonra bna mesaj attı tum gece insanları mrkta brakmya utanmıomsn gibisinden cevap vermedm gece yine mesaj attı eve geldin mi acı cektirmek istiyrsn anlıyorum cok sagol yazdı yine cevap vermedim cnku yanındaykn o kadar acıdı ki canım sustum hep samsundan sonra :S
Soran+1 yılDaha kaç kere yapacağım ki seviyorum diye ezik görüyor insanlar beni şimdide msn de kimle konusuyordu onu bile bilmiyorum neden bu kadar taktıgımı söylim bide msne girmezdi o 2 sene önce ben demiştim msnye gel orda knsalım die smdide bi bskasyla mı knusuyordu ki die aklıma bide o günler geliyor ona bskasının benim dediklerimi demesi bnim sesini duyamadgm bi kızın bskasına canım demesi cok kötü :S
Soran+1 yılDüştüm gözünden biliyorum zaten o gözünden indirmeye razı gibiydi ne yapsam salak yerine koyuldum dün bi resme yorum yptgnı gördm bi kız arkadaşına yazms o kızda bnde ekli oldgu için gördm yanındayım lan hep bil bunu yazmıs..görünce üzüldüm snirim bozuldu öyle lan falan demesi üzücüydü ben ona bunu yasaklamıstım belkide kısıtlayıcı bir erkegim ama gerçektn cok ayıp değil mi bi kız için onu görenler orda bu ne kaba birisi demez mi ben görnce gercek yüzünü mü çevirdi ki falan dedim .S
Soran+1 yılİlgilenmiyorum ki ama sanki onunla ilgilenen kafasını mesgul eden birşeyler var o dayanamazdı benszliğe ..3 ay oldu unutmadım bende inanamıyorum kendime gercekten sevdiğini söylemişti artık olmaz deyişleri kulagmda fısıldanıyor ölmeyi diliyorum hep aniden sessizce ondan başka kimsem yoktu ve olmadı da zaten sadece o ailem dostum aşkım olmayı başarabilmişti başka hiç kimsem yok ondan başka yok :(
Soran+1 yılNerden bilecek ki ben güçlü olsam bile uzaktayız facede yok sildi silerken haber verdi kız ya vrmı böyle şey anlamadım hiç kimse onun gibi değil gercekten siliyorum sni yazdklarıma yptıklarıma alnmanı sna int oldgnu dsnmeni istemem ddi sildi ee snra baktım bşy yazdgı falan yok neden sildi ? Umarım pişman olur böyle insanın ahı alınır mı ya ancak yazın görebilirim belki onu oda bende memlekete döndüğümüzde üni ortamı kafasını güzel ypmstr memlekete dönünce durulur elbet karsılasırız
Soran+1 yılO zaman memlekete gidince orda sahne yapmayı düşünüyorum müzik öğrencisiyim ben vokallik yapıyorum belki diyorum uğrar çaldığım mekana uğramasa bile duyar güçlü olmasam da çocuğa bak unuttu mu ki desin isterim ki dogum gununde o yuzden hiç aramadım
Soran+1 yılgerçi içinde birşey kalsaydı bir nasılsın demez miydi insan.s bide merak ettiğim birşey var 1 bucuk sene cıktık bana zor alıştı ilk cıktıgı oldgnu söyledi elini bile tutturmazdı sevmedigini düşünürdum ama sonradan dokunmaya basladım özledigini söyledi rahatlamıstı güvendikce yani anlamadgm seyler var ben kimseyle olamıyorum su an konusamıyorum bi bskasıyla olmk bu kadar kolay mı bunu yapabilmiş olabilr mi bna :s
Soran+1 yılUmarım pişman olur doğum gününde de aramak istemedim çünkü ezik oldugumu düşünür falan dedim gerçi yine oyle düşünmüştür allah bilir...bide yok mu o gurur anlatamam birde korkularım var işte bi pişman olsa keşke ya görebilsem o günleri
Bir kadın olmaz derse olmaz,geri dönerse de ben derim kabul etme.Seni reddedip ardından dönen kadın yalnız kalmıştır şansını deniyodur.
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden gider ki :S
Soran+1 yılNasıl bişeydir bu ya bende hoşlandım ama ayrılmadım onu sevdim hep eğer bni biri için bıraktıysa ne kadar güçsüz ve şerefszmiş derim yani cunku bende hoşlandım fakat onunla devam ettim biliyordum cunku gececek gerçekten sevdiğim kişi o biliyordum ee diğer kız kafama takılıyordu aama geçti 2 ay sonra o kız sadece bi yanılmaydı ben şerefimle de sevdim bırakmadım
Soran+1 yılKandırmadım ya onu cok sevdim bırakıp giderdim isteseydim bende bunu demek istedim
Üzgünüm ama bir kadın terkediyorsa gercekten sevmiyordur :/
04 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi ama sevdim demişti o kadar süre bir kadın oyun oynar mı ya özlerdi beni oda hisserdi yanımda sarılırken sıcaklıgını hissederdim hemn özlerdik birbirimizi sesimi duymk isterdi hep sevmedi mi yni :(
Soran+1 yıl1 bucuk sene rol mu yaptı bu kız .
+1 yılsen su an yalnızsın bosluktasın o sebeple boyle hıssedıyosun.
02 Yorumla
Soran+1 yılhemde cok yalnızım cok..öyle hissediysn drken ,?
- +1 yıl
bosluktasın dıye kendıne guvenın gıttı sakın ol bana mesaj cek profılıme oyle konusalım tamam mı burdan yazmak ıstemıyorum.senı bıldım ben.
+1 yılbence artık kendı yoluna bak bırazda o hatasını anlasın yetmez mı senın uzuldugun.
05 Yorumla
Soran+1 yılgizliyim ama Beni tanıyan nasıl tanıyor ya o kadar kullanıcı varken bunu anlamıyorum :) Yeter evet ama adaletsiz dünya benden almıyor kirli ellerini o mutlu ben mutsuz ahımı aldı
- +1 yıl
bende senı tanıdım ben senden bu konuyla ılgılı baya yorum yapmıstım.
Soran+1 yılPeki ne düşünüyorsun ?
- +1 yıl
ben hayatını degıstırmen gerektıgını dusunuyorum.
Soran+1 yıluntmak m .s
+1 yılDostum bana özelden mesaj atabilir misin benimde konuşacaklarım var seninle iyi olur
11 Yorumla- +1 yıl
Bbh
+1 yılNaptın birader, unuttun mu?
00 Yorumla
+1 yılkardeşlik ne yapdın ya unuttunmu..
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır unutamadım
Bana özelden yaz
00 Yorumlaişin zor arkadaşım
011 Yorumla
Soran+1 yıldeme ya
Soran+1 yılacı vericiler sildi herşeyden
Soran+1 yıliyiler mi hadi canım ne yufkası s..kti hayatımı ynına gittim sevgili olmaz artık olamayız dedi insn olrk ck seviyrm sni cnnın skıldgnda arayablrsn demez mi gururmdan hiç daha geri aramadım istemedi bni
Soran+1 yıl1 aydır gitmedim hiç uzakta zaten ve dogum gunundede aramadım
Soran+1 yıl:S nasıl gönnderseydm 1 hafta öncesinde facesnden sildi bni
Soran+1 yılEe rahatsız olmasa silmezdi ki.. .s normal hayattaada arkasını dönüp gitti .s
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşkasını bulmuştur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne