Terk eden kız pişman olur mu? olursa nasıl pişman olur? geri döner mi?

3 aydır birlikteydik onun ilk sevgilisiyim ve ilk aşkıydım. kalbini ilişki sürecinde çok kırdım ama ben ayrılmak isterdim o beni bırakmazdı. 3. ayımızda sabah ondan ayrıldım ve geri dönmek istedim. akşam konuşalım müsait değilim dedi çok da iyi konuşmuştuk. hatta "ya olumsuz çıkarsa" dememe karşılık "o ihtimali düşünme" dedi. akşam ise durum tam tersi aramızda iletişim problemlerinin olduğunu ve aşılamayacağını söyledi halbuki bana göre aşılabilir şeyler bunlar. daha 3-4 gündür ayrıyız karakterim böyle verdiğim karardan asla dönmem ben dedi, artık yollarımız ayrı birlikte olmamız imkansız dedi. bir sürü anılaeımız bir sürü konuştuklarımız ve kurduğumuz hayaller vardı. şimdi size soruyorum pişman olur mu? olursa gurur yapıp söylemez mi? yoksa bunu bana bir şekilde belli eder mi? üniversite 2. sınıftayız ve aynı sınıftayız ortak arkadaşlarımız var
Güncellemeler
+1 yıl
benden önce arkadaş olarak da olsa bir kaç erkekle sabaha kadar konuşuyordu ben de ilişkimiz başkayınca düşünmekten bu tarz şeyler yüzünden kalbini kırdım. bana olsun ben senin yüzünü görünce unutuyorum dedi. ben seni asla bırakmicam aldatma dışında dedi benim gösyaşlarımı hep sen siliceksin dedi bunlaea cmrt gününe kadar her zaman söyledi ama pazar tam tersiydi. arkadaşlar yardımcı olun fevri davranıp mı karar verdi yoksa çok düşünmekten mi? eğer ikincisi ise ne zaman dank eder okula 2 ay var 😕
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıldığımız gün geçmişi unuttuğumu söylicektim o bana bu zamana kadar nerdeydin dedi? bana eskiden hep yanında olucam bu durumu birlikte atlarıcaz dedi. bütün arkadaşlaeı ve ailesi kararını onaylıyor bu durumdan dolayı geri dönmez mi? dönmek istese de söyleyemeyebilir mi?
Terk eden kız pişman olur mu? olursa nasıl pişman olur? geri döner mi?